alien_0707 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Salutare, Vin cu aceasta intrebare,in speranta ca poate cineva a auzit sau a gasit xenoane pentru Jeepuri cu faruri patrate(stiut fiind faptul ca becul e de fapt farul cu totul). Eu unul am mai cautat pe diferite site-uri dar...nimic. Oricum daca stie cineva ceva...sa zica aici sa nu tina numai pentru el. Jeep Cherokee '99 4.0 l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Xenoane pentru yj sau xj...exista ??? Salut , da eu am pus pe yj xenon. Nu e mare scofala ,trebui sa iei un kit BIXENON adica sa ai sii faza scurta sii faza lunga sii sa fie echivalent cu halogenele H4 , care le ai pe masina. Mergi cu kitul Bixenon la un atelier de electrica auto sii ei ti le monteaza . Dar sint ateliere/firme care ei le vind , ei le monteaza.Poate obtii sii o garantie la acest lucru , sa fie acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Xenoane pentru yj sau xj...exista ??? Salutari ! La modelul XJ din 1989, cum am eu, becul nu este totuna cu farul. Adica sunt faruri Hella standard pentru Cherokee XJ si poti schimba fara probleme becurile (pozitie sau H4). Posibil la generatia pe care o ai tu sa fie asa. Cel putin la Firebird-ul din 1974 pe care-l mai conduc din cand in cand, asa este. Mai bine zis era, pentru ca am schimbat farurile tip "sealed beam" (sigilate, ar vrea ei sa zica), cu faruri asa-zis normale, adica la care poti sa schimbi becul. Cat despre xenon pe XJ sau pe alte vehicule care nu sunt dotate standard sau ca optiune din fabricatie cu asa ceva, o mentiune doar: blocul optic are cu totul alte caracteristici la xenon decat la halogen ! Cu alte cuvinte, modul in care oglinda reflecta/focalizeaza lumina becului este diferit de la xenon la halogen. XJ are o problema legat de lumini, si anume, TOT curentul care ajunge la faruri este trecut prin intrerupator (care e subdimensionat), fapt care duce la pierderi mari pana la bec. Solutia la aceasta problema este utilizarea unui montaj cu relee pentru ambele faze, intercalat intre comutator si bec. Astfle, doar tensiunea de comanda va mai ramane prin switch, forta trece prin relee. Exista astfel de modul de cumparat, sau ti-l poate construi/monta un electrician dibaci. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate