Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cleste hidraulic ambutisat papuci electrici

Lipoveanu

Postări Recomandate

..... am achizitionat un cleste hidraulic de 8 TONE de pe ' lumea cealalta' (USA) , pentru ambutisat papuci la cablurile groase de cupru , respectiv am bacuri ptr papucii de 3-70mmp

utili ptr bornele bateriilor , cablurilor troliu , contacti generali.... etc....etc....

un papuc ambutisat costa cam cat 2 beri ....

.... cabluri se gasesc .... exemplu 25mmp costa 13ron/m fara tva ..... DEDEMAN , dar mai au si in alte mag de profil ( sau moca prin intreprinderi ...)

lucian 0723 22 00 33

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cleste hidraulic ambutisat papuci electrici

excelent! foarte util! cand eram mai mic, a trebuit sa sertizam un sac de papuci pe tot atatea cabluri, de masa, cam de 20mmp. ne-am confectionat 3/4 de bac, cu flex-ul, dintr-o teava turtita, contra fiind menghina si da-i ciocane....sunt peste 10 ani de atunci si no problemo.

chiar ma gandeam, zilele trecute, unde dreaq sertizez si eu niste papuci, daca ma apuca damblaua sa umblu pe la buleftrica:ha:, nu mai e mult pana atunci, deocamdata am alte teme...

si cam ce marca de bere preferati?:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

ne orientam dupa client .....

cum este imbracat ..... cu ce masina vine ... ce oki are ..... daca are ghiul pe deget ....okelari D&G .... iar daca asculta manele zic ca sa stricat clestele ..... :x

Link spre comentariu

ne orientam dupa client .....

cum este imbracat ..... cu ce masina vine ... ce oki are ..... daca are ghiul pe deget ....okelari D&G .... iar daca asculta manele zic ca sa stricat clestele ..... :x

Pai dupa cum a zis Base....90% din romani asculta manele.....o sa rugineasca naiba clestele....:ha:

Link spre comentariu

Nu le spui ca e stricat nimic, le spui ca nu te pricepi, ai uitat cum se face!

Adevarat clestele. Am montat o data tablouri de comanda si cositoream papucii de cabluri intr-o ulcica speciala tinuta pe aragaz.

Link spre comentariu

Clestele are bacuri hexagon, deci merge si pentru aluminiu.

La servici, cand avem si timp, dupa serizarea cablurilor de cupru le mai si cositorim. Inainte de presare le dam pasta, sertizare si apoi in baia de cositor. Avem o "pipa" electrica.

Numai ca presa noastra e mecanica ... cica mentine conditia fizica :grin:. Mai ales cea de 240 mm.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Ce pot sa zic despre acest om, tot respectul meu pentru dansu!

Are scule multe si de calitate! Si cand zice ceva stie ce zice si ce face! Mi-a sertizat vreo 6 papuci, m-a ajutat cu sfaturi si am gasit si pe cineva aproape cu preturi f bune!

Succes si stiu ca o sa mai zic si la altii :)

Link spre comentariu

dom' profesor, ai matale si cabluri sau doar papuci?

ca tare ti-as impinge o vizita saptamana asta.

vreau sa mut bateria in spate, chestie de chilibru al maselor.

daca iese figura, musai sa schimb si cablurile la troliu, nu?

ma gandesc ca nu se mai poarta innadite :-)

dar atunci daca sunt prea lungi cablurile ( cele de troliu) nu actioneaza ca o rezistenta suplumentara si ia din putere?

troliul este un 8274.

a, si daca tot vin poate imi dai un baiat sa montam si saraciile alea de overfendere. am auzit ca te pricepi

:tk

Link spre comentariu

Se zice ca Chuck Norris ii cere sfaturi Lipoveanului....asa ca sigur iese treaba buna.

mai nou suna si dimineatza pe la 9-10 ... si l-am rugat sa nu ma deranjeze la ora aia ....

@dan .... scurtam , lungim ...papucim .... orice combinatie vrei .... e posibil luni sa fiu acasa caci plec la pescuit ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare