Vizitator fender Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Chinezii de la Tengzhong n-au fost in stare, pana la urma, sa cumpere Hummer-ul de la General Motors, asa ca GM a decis sa continue cu sistarea fabricatiei. Vor continua sa onoreze garantiile si piesele de schimb (probabil nu mai mult de 10 ani pentru modelele curente). Sursa: General Motors Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Hummer is dead Ciudata aceasta miscare a lui GM avand in vedere aplicatiile ptr care s-a proiectat, executat si vandut aceasta masina. Dar probabil ca in ultimul timp comenzile din acel sens nu au mai venit sau au fost neconcludente ptr cheltuielile care le au cei de la GM cu productia. Cred insa ca in curand se va scoate ceva similar Hummerului si atunci trebuia piata "deschisa"! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Hummer is dead Hummerul de armata nu a fost fabricat de GM. Despre celelalte... o sa scoata Ferrari un suv diesel si o sa fie pestii fericiti la loc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Hummer is dead N-am zis ca armata a cerut hummeruri ... Ideea vine din armata si GM a facut posibila executia de astfel de vehicule ptr oameni cu buzunare largi ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Hummer is dead Hummerul de armata nu a fost fabricat de GM. D loc. .... da` de cine a fost fabricat Humvee-ul? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Hummer is dead AM General Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate