Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Audi Q7

Flo123123

Postări Recomandate

Re: Audi Q7

daca si Q7 e masina ptr offroad.....eu ma las de soferie....:grin:

de un forestier...mai treaca mearga.....dar sa faca offroad........

asa ca sa lasam masina asta sa faca offroad prin statiunile montane...ca prin noroaiele din padure...nu va face fata.....sau daca va reusi sa treaca de la un capat la celalalt...va fi consemnat in service...mult si bine

puteti sa-mi spuneti ce doriti...masina asta nu-i facuta ptr offroad

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Marius pai ar cam trebui sa te lasi de soferie ca din cate vad eu e destul de offroad ce fac aia mai sus:))

Si cu jimny stock nu cred ca as fi putut trece cum facut q7 le alea rosu din video de mai sus ...incaltat cu gume de ploaie :))) poate cu blocant :uameni

P.S Si apropo nu mai judecati pe toti care au x5 , x6 , q7 , etc ca sunt cocalari etc... judecati la galeata aiurea.. si mai aveti pretentii la straini sa ne deosebeasca de tigani... Poate ca unii oameni au muncit din greu pt ce si au luat , nu toti in tara asta au furat ... nu chiar toti . . .

Editat de cezar333
Link spre comentariu

amice....ma faci sa rad.....

eu ma refer la offroad-ul adevarat...nu la glumele alea

referitor la Jimny...nu prea cred ca sti ce poate face masina ta...dar ai timp sa inveti...

referitor la posesorii de asemenea masini...e adevarat ca nu toti sunt hoti cocalari...si alte asemenea specimene.....doar ca ei sar in ochi....si te rog sa ma crezi....sunt multi....

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

@Cezar....man esti prea incrincenat....ai mei au am un ML 270,2004....super ok....merg si eu cu el din cind in cind.

Merg zilnic cu un X5 2011-la munca....si clarr nu-s cocalar decit daca vreau eu...:ha:

Niciuna din masinile astea nu sunt troace de offroad....poti ,daca esti sofer, sa te ajuti de orice, dar asta nu inseamana ca ai si masina si faci offroad...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

oki , nu am zis ca sunt masini de off road greu sau extrem, dar nici nu poti sa zici ca sunt proaste pe teren accidentat..pt ca nu sunt . Stim foarte bine cu totii cat conteaza gumele pt off road.. si toate testele la masinile de genu asta au fost cu gume de strada.. asa ca .. se descurca si ele cat de cat ... nu sunt complet pe langa off road:) Va vad eu peste 10 ani cum le puneti simexuri la toate de acum:)))

Link spre comentariu

Incetisor, fratilor, topicul asta a luat-o pe panta celui cu Duster, numai in oarecum alta directie. :grin: Nu puneti patima!

Q7 nu e neaparat o masina de cocalari, pacat e ca astia au descoperit modelul si i-au stricat fata in Romania. Asa au facut si cu ML-ul. Si negrii au f--at fata Hummerelor si a altor megasuvuri (sau ce o mai fi). Chinezii au bulit si ei imaginea unor modele, copiindu-le cocalareste cu mult "crom" si multe stickere (numai cine a confundat de la spate un Great Wall cu un X5 intelege ce zic).

Nu e vina masinilor ca niste semidocti plini de bani au pus ochii pe anume modele. Dar nici nu ne condamnati ca datorita ciumegilor astora noi ceilalti am ajuns sa avem prejudecati. Crede-ma ca din cauza unora ca astia as evita sa cumpar un Mercedes berlina, oricat de bune masini ar fi.

Privitor la partea de offroad, personal am parere foarte proasta de cei care se baga la chestii extreme cu o asemenea masina. Un om normal la cap isi fereste masina de zeci de mii de euro de zgarieturi, lovituri, apa... tre'sa fii picat in bila sa te bagi la padure, ravene, albii de rauri si chestii de astea cu ceva ce costa cat bugetul pe multi ani al unei familii medii. Pana la urma faptul ca un Range Rover are ecrane LCD in tetiere, sistem hi-fi cu X difuzoare, suspensii pneumatice facute sa inghita orice hop si restul de dotari de lux exte un semn clar ca, indiferent de performantele in afara asfaltului, masina asta are un alt scop si un alt target.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Saptamana ce tocmai a trecut mi-a prilejuit ceva deplasari pe sosea de genul Craiova Brasov tur-retur si Craiova Sibiu tur retur.

Vreau sa spun ca e o placere sa mergi la drum intins cu Q7.

Am zis !

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

E mai mult decat o placere, a mea are din 2006 de noua, 105000km , multi rulati afara in vacante pe autostrada.

Nu e masina de cocalar decat daca vrei tu .

a mea a vazut odata un drum de camp si s-a comportat bine :grin:

Poate modificata ar merge si off-road open binisor.

Pentru mine 3,0tdi nu e submotorizat. daca nu stii sa mergi vei spune si de 4,2 ca e submotorizat!?

Nu am avut probleme cu ea sub nici o forma, numai consumabile schimbate la Audi si cam atat... in rest mult confort, stabilitate, in curbe foarte bine...

:br tuturor cu q7.

P.S: Incercati un Q5 pentru off-road cred ca se descurca mai bine

Link spre comentariu

a mea are din 2006 de noua, 105000km.

P.S: Incercati un Q5 pentru off-road cred ca se descurca mai bine

@Tau : Stiu ca e offtopic ce zic eu aici, dar nu pot sa nu remarc faptul ca la data la care AI cumparat :grin: masina aveai doar 16 ani !!!:ha: Si iarasi nu pot sa nu remarc faptul ca in 2-3 ani de soferie ai o experienta mare in Offroad de poti recomanda Q5`ul :ft :wink:

Cat despre Q7 ca si SUV (dedicat in mare pt familie, siguranta sosea, picnic) am avut ocazia sa il "simt" la drum pana in Austria si inapoi. Deosebita masina ... :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Si eu l-am simtit din dreapta(e si mai confortabil asa).

In Austria a fost prima plimbare cu Q7le in decembrie 2006 Innsbruck-Salzburg-Kufstein.

E mai confortabil si in spate cu masutele si vedere peste tot.

Am 17 ani acum, nu atunci si de mic sunt innebunit de masini motoare si utilaje.

primul atv l-am avut la 11 ani jumate. Acum mai ies cu un unimog sau cu grizzlyu de 700.

Am trait alaturi de baietii cu 4x4 de la R.E.A la ultimele doua editii.

Am mers cu masinile mele (normal ca off-road).

Cred ca Q5u se descurca mai bine fiindca nu mai e la fel de lung si de greu, si e mult mai agitat,mai adunat si are acelas Quattro.

De stiam ca apare varsta, o puneam paia corecta.

P.S: ia spune-mi mai ai masina? de cand o ai si daca ai schimba-o cu altceva?

Bafta.

Link spre comentariu

P.S: ia spune-mi mai ai masina? de cand o ai si daca ai schimba-o cu altceva?

Bafta.

Masina nu este a mea ... am avut placerea s`o conduc intr`un concediu. Si de schimbat , ea a fost inlocuita cu altceva mai mic din motive financiare ...

Bafta multa :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Cred ca ti-a placut mult, avand in vedere o masina totusi buna/(valoroasa nu prea mai e) si o autostrada pe masura :h5

Daca nu o folosesti la capacitate maxima(7locuri) si la drum bun nu inghesuiala din romania de prin oras sa te dai cocalar, nu prea e de tinut pe strazile inghesuite din romania si mers zi de zi, pielea bej o omori in special.

Si motorul,urban, consuma ceva,impozitul e oleaca si nu prea isi are rostu decat daca, repet,vrei sa te dai cocalar sau "n-ai altceva " inafara de Q7 in garaj (sa nu fim rautaciosi, nu toti sunt cocalari)

~~~Deasta astia au scos JUKE :ha:

glumeam, au scos tot marcile cu renume masinute mai mici , x1,x3,q3,q5,glk,tiguan.

La noi a fost de ales intre Q3 si Q5 dar Q3 e prea stransa, prea inghesuita, urata la spate, e frumusica asa ca masina, interioru de A1, cu toate ca da bine pe strazile aglomerate de la noi sigur.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

In calitate de posesor de Audi Q7 4.2 FSI pot sa spun cu certitudine ca este o masina foarte reusita, fiabila, confortabila in special la drum lung, iarna pe drumuri cu gheata si zapada se descurca impecabil, consum rezonabil ( 19% oras, afara min. 15% max. 30% ), nu sunt cocalar, am cumparat-o din pasiune pentru motoare rafinate, siguranta, stabilitate, viteza ( vit. max. 250km/h ), nu e de offroad, pentru offroad exista Jimny !

Editat de dorin4x4
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare