ubu Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 (editat) Intrebare : Ce ar trebui sa contina trusa de scule pentru caruta asta ? Adica exclusiv dimensiunile de care e nevoie, caci sunt sigur ca nu-i nevoie de toate. Editat Decembrie 29, 2010 de ubu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Trusa scule Niva Scule(trusa de chei fixe,inelare si tubulare),accesorii,piese de schimb,suruburi,piulite,saibe,spray de contact electric si de rugina,cutit puternic,topor,drujba,cricuri,leviere,ranga,multa rabdare.....si o canistra de benzina. Daca mai e ceva si am uitat....imi cer scuze. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Trusa scule Niva Scule(trusa de chei fixe,inelare si tubulare),accesorii,piese de schimb,suruburi,piulite,saibe,spray de contact electric si de rugina,cutit puternic,topor,drujba,cricuri,leviere,ranga,multa rabdare.....si o canistra de benzina. Daca mai e ceva si am uitat....imi cer scuze. ... iar ma mut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Trusa scule Niva Scule(trusa de chei fixe,inelare si tubulare),accesorii,piese de schimb,suruburi,piulite,saibe,spray de contact electric si de rugina,cutit puternic,topor,drujba,cricuri,leviere,ranga,multa rabdare.....si o canistra de benzina. Daca mai e ceva si am uitat....imi cer scuze. Canistra de benzina este pentru momentele in care sculele nu mai sunt pricepute ?!? sper ca sti de gluma :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Trusa scule Niva e bine sa ai in trusa si niste sigurante. Nu strica. Mie mi s-o art odata una si ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Trusa scule Niva ... iar ma mut... Eventual sa mai iei o niva la stanga dupa tine......ca daca pleci cu mana goala...... bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Trusa scule Niva Scule(trusa de chei fixe,inelare si tubulare),accesorii,piese de schimb,suruburi,piulite,saibe,spray de contact electric si de rugina,cutit puternic,topor,drujba,cricuri,leviere,ranga,multa rabdare.....si o canistra de benzina. Daca mai e ceva si am uitat....imi cer scuze. He he si eventual o masina de rezerva ....:grin: "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Trusa scule Niva eu in 2008 am plecat in concediu prin tara fara o detinatie anume! am facut 2ooo de km in 8 zile! am luat la mine un set de tubulare, un set de combinate,doua ciocane , un patent,un cleste,o cheie franceza,un cioc de papagal ,si un colier universal cu dimensiune reglabila( SARMA:ha1) un topor de incredere lichid de frana,ulei , un cric si o cheie de roti! crede-ma ca ,cu cheile astea dezmembrezi orice niva p orice camp al patriei! si am mai luat ca sa am ,niste suruburi,piulitze ,saile etc si 2 chingi ! toate incap int-o cutie de scule de plastic ce de gasesc la orice magazin! drum bun:h5 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Trusa scule Niva Ia ce scule vrei , oricum conform legilor lui Murphy iti va trebui una pe care evident nu o ai ! Asa ca se impune un telefon cu semnal bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Trusa scule Niva Ia ce scule vrei , oricum conform legilor lui Murphy iti va trebui una pe care evident nu o ai ! Asa ca se impune un telefon cu semnal bun :ha::ha::ha: super tare asta cu murphy, eu ma indreptam spre brasov si ma gandeam ca rezerva am( de obicei fac pene la greu de parca se tin dupa mine ) cric aveam cheia aveam una nou, si ma gandeam ca se poate intampla daca fac pana, la campu lung fac pana pun cricul incep si desfac 4 piulite la la a 5 se rupe cheia de 17 si uite cum am stat 1:45 sa imi dea si mie cineva o cheia de 17 toti aveau de 19:ha:, si acasa am zis sa nu o iau si pe a doua ca am una deja in masina, ma gandeam ca aia era nou si ca e buna desi aia de acasa era facuta si sudata de un prieten in dusmanie sa nu se rupa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RallyZone Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Trusa scule Niva tot timpul il injur pe murphy, din motivul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate