Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trusa scule Niva

ubu

Postări Recomandate

Re: Trusa scule Niva

Scule(trusa de chei fixe,inelare si tubulare),accesorii,piese de schimb,suruburi,piulite,saibe,spray de contact electric si de rugina,cutit puternic,topor,drujba,cricuri,leviere,ranga,multa rabdare.....si o canistra de benzina.

Daca mai e ceva si am uitat....imi cer scuze.

bau bau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scule(trusa de chei fixe,inelare si tubulare),accesorii,piese de schimb,suruburi,piulite,saibe,spray de contact electric si de rugina,cutit puternic,topor,drujba,cricuri,leviere,ranga,multa rabdare.....si o canistra de benzina.

...

iar ma mut...

Link spre comentariu

Canistra de benzina este pentru momentele in care sculele nu mai sunt pricepute ?!?

sper ca sti de gluma :h5

Link spre comentariu

He he si eventual o masina de rezerva ....:grin:

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

eu in 2008 am plecat in concediu prin tara fara o detinatie anume! am facut 2ooo de km in 8 zile! am luat la mine un set de tubulare, un set de combinate,doua ciocane , un patent,un cleste,o cheie franceza,un cioc de papagal ,si un colier universal cu dimensiune reglabila( SARMA:ha1) un topor de incredere lichid de frana,ulei , un cric si o cheie de roti! crede-ma ca ,cu cheile astea dezmembrezi orice niva p orice camp al patriei! si am mai luat ca sa am ,niste suruburi,piulitze ,saile etc si 2 chingi ! toate incap int-o cutie de scule de plastic ce de gasesc la orice magazin! drum bun:h5

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

Ia ce scule vrei , oricum conform legilor lui Murphy iti va trebui una pe care evident nu o ai ! Asa ca se impune un telefon cu semnal bun

:ha::ha::ha:

super tare asta cu murphy, eu ma indreptam spre brasov si ma gandeam ca rezerva am( de obicei fac pene la greu de parca se tin dupa mine ) cric aveam cheia aveam una nou, si ma gandeam ca se poate intampla daca fac pana, la campu lung fac pana pun cricul incep si desfac 4 piulite la la a 5 se rupe cheia de 17 si uite cum am stat 1:45 sa imi dea si mie cineva o cheia de 17 toti aveau de 19:ha:, si acasa am zis sa nu o iau si pe a doua ca am una deja in masina, ma gandeam ca aia era nou si ca e buna desi aia de acasa era facuta si sudata de un prieten in dusmanie sa nu se rupa.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare