Dudas Adrian Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 care stiti unde pot gasi in romania bara spate de samurai,dar nu cea originala,vreau ceva mai solid... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: bara spate suzuki Simpla si robusta ar fi model Calmini pe care eu am copiat-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: bara spate suzuki asta arata chiar bine..mersi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: bara spate suzuki care stiti unde pot gasi in romania bara spate de samurai,dar nu cea originala,vreau ceva mai solid... ai pm ,scuze daca te stresez tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: bara spate suzuki am citit pm,din pacate pe site nu am reusit sa fac mare lucru,asa ca am trimis un mail si daca nu imi raspunde nimeni ii sun... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: bara spate suzuki cauta pe google la imagini suzuki samurai si vei mai gasii acolo si alte modele. iti recomand modelul pe care se monteaza si rezerva sa nu mai strice usu spate. salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: bara spate suzuki Noi avem AFN la 435 EUR TVA inclus si livrare in Bucuresti in 2 saptamani. Daca vreti mai multa informati puteti contacta pe info@4x4misutonida.ro Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: bara spate suzuki sigur vei primi raspuns de la noi tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate