Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

T-max 11.000 Schema montaj( help )

mirciulica

Postări Recomandate

Va salut,

M-am procopsit cu un t-max 11.000 care la momentul respectiv a fost testat sub ochi mei si mergea foarte bine.

Mentionez ca a fost montat pe o platforma auto si nu a ridicat mai mult de 5 masini, deci e ca nou.

Dupa ce am tinut janghina in garaj apropape 1 an m-am gandit io sa-l mai pun in functiune.

Am montat cele 3 fire de la cutia cu relee pe troliu si mi-au mai ramas inca 3 fire. Unul rosu, unul negru si unul tot negru mai mic, intrebarea mea:

Acel mic fir negru, una ma-sa vine montat? e plus sau masa?

Mi-e frica sa-l pun asa dupa ureche sa nu-l ard.

Multumesc anticipat.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: T-max 11.000 Schema montaj( help )

Mai oameni buni, ziceti-mi si mie ca sant in ceata.

Am montat toate cele pe troliu cu masa, plus etc.... dar troliu meu..nu functioneaza.

Sigur fac eu ceva gresit, imi spune si mie cineva pas cu pas ce am de facut sa mearga janghina?

Mentionez ca il incerc nemontat pe masina, intins pe jos in garaj cuplat la o baterie de 65.

multam anticipat!

:h5

Later edit: I-am scris si lui calinvas, sper sa aiba tim sa ma ajute cu un sfat.

Editat de mirciulica
Link spre comentariu

De ce nu iei matale legatura cu @Calinvas?.El este cel mai in masura sa te ajute cu troliile t-max.

Link spre comentariu

Mai oameni buni, ziceti-mi si mie ca sant in ceata.

Am montat toate cele pe troliu cu masa, plus etc.... dar troliu meu..nu functioneaza.

Sigur fac eu ceva gresit, imi spune si mie cineva pas cu pas ce am de facut sa mearga janghina?

Mentionez ca il incerc nemontat pe masina, intins pe jos in garaj cuplat la o baterie de 65.

multam anticipat!

:h5

Legaturile sunt foarte simple.

Firul rosu gros trebuie legat la borna + a bateriei.

Firul negru gros vine legat la borna - a bateriei

Firul negru subtire vine legat la masa masinii sau un cazul tau, la borna - a bateriei.

Daca nu merge asa, inseamna ca ai o problema. Poate nu ai legat corect cele trei cabluri care alimenteaza motorul.

Eventual fa niste poze ca sa ne edificam.

Link spre comentariu

Sa incurc culorile celor 3 fire ...nu prea am cum pentru ca sunt destul de vizibile.

Cu papucul acela mic nu m-am lamurit ...eu l-am legat de cutia cu relee, am sa-l pun pe baterie odata cu minusul gros.

Am sa urmez si sfatul lui Max legat de fotografii.

Link spre comentariu

Ala negru mic e masa(minusul ) de la relee , se leaga la minusul bateriei . Daca l-ai legat la cutie e posibil (aproape sigur ) cutia sa nu aiba legatura la minus si astfel bobina releelor sa nu aiba cum sa functioneze (fara minus ).

PENTRU A INCERCA IN SIGURANTA , FARA PROBLEME , PUNE IN CIRCUIT CU FIRUL NECUNOSCUT O SIGURANTA DE 7 SAU DE 10 A.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Scuze pentru intarziere, am fost putin prins si nu am apucat sa fac poze.

Pozele sunt asa: firele care vin pe troliu, bornele + si -( si papucul de masa) de la baterie( borne from unchiu geppe ) si pozitia manetei.

Unde gresesc?

Later edit: suspectez telecomanda.

am sa o desfac:dr3:dr3

Link spre comentariu

Am facut pozele asa sa se vada + si - de pe baterie si firul ala mic( ce respira greu ) ca e pus la locul lui.

Multumesc pt invitatie dar cred ca i-am dat de cap, firele din telecomanda, unul este foarte oxidat si altul este intrerupt, banuiesc eu ca a fost rasucit.

I-am taiat vre-o 10 cm din firul de la telecomanda si i-am refacut papucii, maine sant in teste, daca tot nu vrea am sa te deranjez cu un tel si o vizita.

cu respect,

mirciulika

Link spre comentariu

Am testat troliu, merge atat de bine incat mi-a prins mana( tu-i mama lui )

La telecomanda era problema si s-a rezolvat usor.

Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat,

Sanatate si virtute!!!

cu respect,

mirciulika.:2dr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare