dulceanu ionel Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Nu este o gluma.La Galati avem un primar pe care il lauda toata lumea(de rau) si s-a gandit el ca ar mai merge o taxa.Vineri o suna contabila pe sotia mea sa se duca sa plateasca taxa pe cainii maidanezi ca este ultima zi.Nu am platit-o,oare ce poate sa-mi faca.Taxa este de 50 ron pt persoane juridice si 2 ron pt persoane fizice.Mi se pare ceva josnic nu numai ca trebuie sa-i suportam pe strazi dar mai trebuie sa si platim pentru ei.Imi vine sa plec pe Marte.:pl1 Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Taxă pe câinii maidanezi. Nu o plati! Ce iti va face? Iti va confisca cainii de pe strada ? :uameni Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Taxă pe câinii maidanezi. Si eu astept factura ptr asta ...Le fac pachet toti cainii maidanezi de pe strada (vreo 20) si ii trimit ramburs: asta e partea mea de taxa ptr 2010! :ha::uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Taxă pe câinii maidanezi. Pai de ce nu mergi in audienta? Zi-le ca le platesti taxa,,,,daca iti belesc pu...................la. ca oricum sunt niste prostituate politice si se preteaza.:grin: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Taxă pe câinii maidanezi. Asa este si reactia mea dar cu atatea organizatii dc omori un caine ai dat de draku mai usor scapi dc omori un om:ha:.Ca sa va faceti o idee avem un primar care nu are copii,bosorog,locuieste intr-o garsoniera,singur(vaduv) si iubeste animalele(cîini fara stapan).Este singurul oras care a introdus aceasta taxa. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Taxă pe câinii maidanezi. Mie nu mi-a venit sa cred asa ceva dar la o cautare am gasit asta pe net. http://blog.dingalati.ro/unic-in-romania-taxa-pe-caini-vagabonzi.html Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Taxă pe câinii maidanezi. Ionele fi atent aici afacere ... Vi la mine iti dau 10 ron de fiecare caine "ridicat" ... Ti si paletizez daca vrei ... Ii triez pe sortimente, culori, sex etc ... Iar banii rezultati ii dai lu senilul ala impreuna cu paletii cu caini ... Asa ma mananca tragaciul de vreo cateva zile ... :dr3 Iubesc animalele (am si eu caine) dar totusi ... daca te incumeti sa vii noaptea la mine ...unu iese in fata masinii si face pe mortul, altu iti da cu scoabe la roata si ceilalti te jefuiesc ... de cauciucuri! O sa-mi trag rotile prin boia sa nu mai puna gura... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Taxă pe câinii maidanezi. Ionele fi atent aici afacere ... Vi la mine iti dau 10 ron de fiecare caine "ridicat" ... Ti si paletizez daca vrei ... Ii triez pe sortimente, culori, sex etc ... Iar banii rezultati ii dai lu senilul ala impreuna cu paletii cu caini ... Asa ma mananca tragaciul de vreo cateva zile ... :dr3 Iubesc animalele (am si eu caine) dar totusi ... daca te incumeti sa vii noaptea la mine ...unu iese in fata masinii si face pe mortul, altu iti da cu scoabe la roata si ceilalti te jefuiesc ... de cauciucuri! O sa-mi trag rotile prin boia sa nu mai puna gura... :ha: :ha::ha:Radem,radem dar purcelul(pardon catelul)este mort in cotet.a Cica banii adunati or fi folositi pt sterilizare lor de o firma la o licitatie cu parandarat.Un caine se sterilizeaza cu 50-100 ron iar la astia costa 400 ron. Degeaba sterilizezi caini cand oameni turbeaza(de furie).Nu mai veniti pe la galati sa mu turbati:hw Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate