al_eugen Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Salut, La rugamintea unui prieten, postez problema lui: avem un Mitsubishi Pajero, Turbo Diesel, 3200 cm3. Anul 2001 iarna asta a vajut ceva motorina de proasta calitate (cu apa) si se pare ca a inghetat :hm Problema care se manifesta acum e ca motorul opereaza normal sub 2000 rpm dar, odata ce este turat peste 2000, continua sa se tureze (fara pedala??) si masina nu trage/accelereaza. S-a facut o vizita la reprezentanta, testerul nu raporteaza nimic :grin: Va rog frumos, daca are cineva idei/propuneri cu privire la cauze si sau metode de remediere - orice sugestie e binevenita. Multumesc frumos, Alex Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Problema pajero 3200 din 2001 Salut, urata treaba si foarte frustrant ca nu ti-a gasit nimic la reprezentanta, desi mi se pare cam aiurea.... La o prima vedere cred ca e oproblema pe sistemul de alimentare...injectoare poate. Mai e posibil calculatorul sa fie mintit de vreun senzor din moment ce se tureaza singura.... Fum scoate? Eu as incerca la GTC Auto la Razvan... daca nu ai numarul lui, da-mi un PM. Traian Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Problema pajero 3200 din 2001 Salutare, Sper sa fie aceiasi problema ca la gazul meu, zic si eu acuma, nu da-ti cu pietre. Asta iarna, pe gerurile alea nu a vrut sa o ia decat gadilata la punctul "G" adica cu 2 baterii si cand a luato la fel a facut de parca ar fi avut vointa propie. La mine a fost simplu, am gasit filtrul de motorina plin cu gheata si apa, l-am curatat si i-am golit toata instalatia de motorina si a luato ok dar mi-a dat de cap 2 zile. Nu stiu cum si ce sa intamplat sa pot explica defectiunea. Schimbatii filtrul sau curatati-l, ideal ar fi sa curatati instalatia de motorina. Sper sa fie numai asta. Daca se rezolva spune-ne si noua care a fost buba mai exact sa stim si noi. Bafta si numai bine. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
al_eugen Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Problema pajero 3200 din 2001 Multumesc frumos!:tk Am transmis sugestiile voastre lui Marian - prietenul cu masina si problema. Astept si eu cu interes cum se rezolva - revin cand mai am stiri. Alex Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate