Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

e-bay

florum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: e-bay

de ceva timp imi fac conturi si astept sa primesc codul de confirmare dar nimic. e vreun secret sau noi romanii nu avem acces la e-bay?

:?:

Nu stiu cum e acum, eu cred ca activeaza totusi conturile pe spranceana pentru ca unii primesc altii nu.

Eu am contul de mai multa vreme si atunci, codul de activare mi-a venit in plic acasa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este normal sa ma identific la inregistrare cu cardul? daca am pus un card gol nu l-o recunoscut. e ok daca dau date de pe credit card? :?:

Mai bine nu pune nici un card decat sa pui un card aiurea.

Link spre comentariu

cont de pay-pal nu o sa-ti faca pe uncard de romania sau adresa din romania..... ptr ca nu vor ei...politica lor.....

pay-pal nu are nici o legatura cu contul de pe ebay ... in sensul care i-l vrei tu..

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
cont de pay-pal nu o sa-ti faca pe uncard de romania sau adresa din romania..... ptr ca nu vor ei...politica lor.....

pay-pal nu are nici o legatura cu contul de pe ebay ... in sensul care i-l vrei tu..

o veste buna referitoare la paypal

se pot face conturi si pentru cetatenii romani la paypal lipite de un cont de card existent

noi ne-am facut zilele trecute

Link spre comentariu

se poate si-au modificat politica

noi ne facuram conturi lipite la carduri romanesti

Link spre comentariu

o veste buna referitoare la paypal

se pot face conturi si pentru cetatenii romani la paypal lipite de un cont de card existent

noi ne-am facut zilele trecute

Acu' am vrut sa vin cu vestea cea mare... dar vad ca nu sunt primul. De juma' de ora am descoperit total intamplator ca Paypal accepta in sfarsit si muritori din Romania... De cand asteptam... nu ca as cumpara o tona de pe internet, dar am mai avansat un centimetru spre civilizatie.

Mi-am facut un cont si nici macar nu mi-a cerut obligatoriu cardul... :gr1

No, ma duc la ebay sa-mi caut un GPS mai bun decat cel pe care l-am trantit de pamant in centrul capitalei culturale a Europei :mrgreen: :mrgreen:

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare