hamat5 Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Urmeaza aici parerea mea, rezultata din multe framantari si sapaturi pe internet si nu numai... si nu in ultimul rand si din experienta de viata... Troliul este un animal scump, chiar foarte scump. De multe ori nu ti-l permiti de la inceputul offroadismului. Ca si orice produs pot fi bune, rele, scumpe, ieftine, de marca, no-name, tepe, si de alte feluri. Insa este un accesoriu pe care daca nu-l ai, regreti, te chinui, si injuri de multe ori. Si la nevoie apelezi cu toata rusinea (... sau nu...) la colegi si pretini... Dar cand te hotarasti sa il iei... atunci eu zic sa iei ceva care te va scoate din cacat atunci cand trebuie. Sa te poti baza macar 90% pe el. Pentru ca de multe ori poate sa depinda foarte mult de acel troliu - valori materiale mari... chiar si viata ta... sau a celor din jur. Dar compromisul si-l face fiecare in functie de personalitatea proprie. Sunt marcile consacrate... cred ca nu trebuie sa le amintesc... si "restul". Eu am preferat sa nu iau din a doua categorie, chiar daca mult timp am fost fara. Cat poti economisi? 500 euro? Merita oare nesiguranta? Deci sfatul meu este sa investesti in troliu atunci cand iti poti permite unul adevarat. Ca marca, SI ca si capacitate! Pana atunci... stai mai calmo si lasi pe traseele cu risc pe cei care au, sau... care risca mai mult. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu pararea mea, dar eu asa cred. Succes! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Urmeaza aici parerea mea, rezultata din multe framantari si sapaturi pe internet si nu numai... si nu in ultimul rand si din experienta de viata... Troliul este un animal scump, chiar foarte scump. De multe ori nu ti-l permiti de la inceputul offroadismului. Ca si orice produs pot fi bune, rele, scumpe, ieftine, de marca, no-name, tepe, si de alte feluri. Insa este un accesoriu pe care daca nu-l ai, regreti, te chinui, si injuri de multe ori. Si la nevoie apelezi cu toata rusinea (... sau nu...) la colegi si pretini... Dar cand te hotarasti sa il iei... atunci eu zic sa iei ceva care te va scoate din cacat atunci cand trebuie. Sa te poti baza macar 90% pe el. Pentru ca de multe ori poate sa depinda foarte mult de acel troliu - valori materiale mari... chiar si viata ta... sau a celor din jur. Dar compromisul si-l face fiecare in functie de personalitatea proprie. Sunt marcile consacrate... cred ca nu trebuie sa le amintesc... si "restul". Eu am preferat sa nu iau din a doua categorie, chiar daca mult timp am fost fara. Cat poti economisi? 500 euro? Merita oare nesiguranta? Deci sfatul meu este sa investesti in troliu atunci cand iti poti permite unul adevarat. Ca marca, SI ca si capacitate! Pana atunci... stai mai calmo si lasi pe traseele cu risc pe cei care au, sau... care risca mai mult. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu pararea mea, dar eu asa cred. Succes! este adevarat si ce spui tu .dar parca tot nu imi vine sa pun 1000 de epuroi in bot nu am o masina grea si cred ca face fata si unul mai noname daca esti constient ca nu este cel mai cel si il exploatezi ca atare parerea mea Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 fratilor cu ebay-ul trebuie sa fiti foarte atenti sunt atat de multe tzepe de nici nu va inchipuiti .ganditi-va ca este o afacere intre doua persoane prin intermediul unui site de net.se vand atatea produse care nu exista de fapt stiu multe cazuri am patit si eu am platit prin paypal nu am primit marfa niciodata si mi-am recuperat 85% di bani in 6 saptamani.dar oricum parerea mea ca 95% sunt pe bune.nu va aruncati niciodata la produse superieftine sau la vanzatori care nu au un feedback destul de solid.bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Nu trebuie sa dai 1000 ca la noi e asa uncurent de asta ''de turma" Daca au zis catva baieti de pe la concursuri ca warn-ul e cel mai bun tot romanasul stie acuma ca in afara de warn restul sunt niste cacaturi care se ard in prima saptamana. Nu uitati ca mai exista Superwinch(parerea mea mai smecher decat warn),Ramsey,T-Max,Mille Marker trolii care afara au un nume pe piata. Eu personal am avut Warn M800i si Tmax 9500 iar pentru noul samurai am mai luat un Tmax 9000. Warnul avea viteza mai mare la tras (era i) da Tmaxul l-am muncit la greu,am troliat si 150m in continuu (vre-o 6 trolieri una dupa alta),toate astea se intamplau in conditiile in care eu pe samurai aveam baterie de 35A da smechera.Niciodata nu mi-a facut nici cea mai mica figura!! Si un Tmax nou aici la noi pe forum e 650E,decat sa dai 450-500E pe un chinezism despre care nu stii nimic mai bine iti iei un troliu testet. Inca ceva foarte important NU-L CUMPARATI SUBDIMENSIONAT,MAI BINE SUPRADIMENSIONAT!!!!! Discutii mai putine si fapte mai multe,v-am pupat 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Si eu m-am gandit tot la T-MAX,si un EW8500 ii la 300 euro,iar EW9500 ii 500 euro,mi se pare super OK. http://www.a-z-ma.de/advanced_search_re ... scription= 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 la banii aia sigur as vrea si eu unul, dar cum se poate cumpara de la astia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Pai ii magazin online,doar ca nu trimit si in Romania.Doar daca ai pe cineva in Germania... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Pai ii magazin online,doar ca nu trimit si in Romania.Doar daca ai pe cineva in Germania... n-am :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Am facut-o lata. Am cmparat rulota asta. Desi sincer sa fiu , mi-am dat seama dupa ce am licitat ca nu e chiar ceea ce doresc. Dar am fost sigur ca , pana la urma, va fi cineva care va pune mai mult decat mine. Nu s-a intamplat asa. Asa ca acum am de lucru. :) Macar nu a fost scumpa. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... IBSA:DE:11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 ... sau daca mai cumperi multe prosti o sa se supere doamna si o sa ajungi in ea :h5 Prea tarziu. Deja face spume. :wi Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Nelu Pogacean are o rulota fix ca asta. Nu stiu de ce trag off roaderii atat de mult la ea... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Max.. pretul e super. Te-ai scos.. de a cum te duci unde vrei si nu mai platesti cazarea, si ai si unde pune diverse obiecte ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Max.. pretul e super. Te-ai scos.. de a cum te duci unde vrei si nu mai platesti cazarea, si ai si unde pune diverse obiecte Ideea e ca sa o pun pe teren, la constructie ca sa mai pot sta pe acolo in timpul construirii si bineinteles ca sa o duc cu mine prin tara ca sa nu mai depind de hoteluri. Vroiam de mult sa incerc senzatia asta si nu din cauza preturilor de la hotel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0162225460 am castigat o licitatie :grin: stie cineva cum procedez mai departe ca "habarnam" germana :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Platesti pretul care l-ai licitat si astepti sa-ti vina produsul la care ai licitat! Plata se face uzual cu card, on-line si cuprinde pretul produsului si pretul transportului! Daca nu platesti, intri in conflict cu vanzatorul, conflict gestionat de administratia e-bay. Daca nu ajungeti la o intelegere se poate merge pana la banarea contului tau pe e-bay, timp in care esti anuntat pe e-bay ca rau-platnic. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 plata se poate si cu pay-pal? sper sa n-o comit... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Am completat postul anterior! Daca accepta vanzatorul. Exista posibilitatea contactarii prin e-mail, pentru a discuta modalitatea de plata. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 multumesc :h5 am trimis mail. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 http://cgi.ebay.de/Monster-Nissan-Patro ... dZViewItem cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 http://cgi.ebay.de/Heckzelt-Vorzelt-Tar ... dZViewItem cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 http://cgi.ebay.de/NEUE-Klimaanlage-Nis ... dZViewItem A/C ...NISSAN PATROL GR cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 http://cgi.ebay.com.au/Nissan-Patrol-bu ... dZViewItem cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 ieftina ca braga .... http://cgi.ebay.es/NISSAN-PATROL-FANTA- ... dZViewItem cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 ieftina ca braga .... http://cgi.ebay.es/NISSAN-PATROL-FANTA- ... dZViewItem Care-i treaba cu asta de zici ca e ieftina? Ce e special la ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate