greby93 Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Saptamana trecuta au fost sparte la Lacul Bezid (intre Sangeorgiu de Padure si Cristuru Secuiesc) 9 cabane. In curte avem o cabana gen duplex cu un prieten de familie si o rulota a noastra. Intrarea noastra doar a fost fortata, iar partea cealalta si rulota au fost sparte. Vecinul a gasit in cabana cordeluta de fete un incarcator sosete, etc. dar nu a luat decat un binoclu(care l-a gasit la un alt vecin) si lanterna din rulota noastra era in partea lor de cabana. Bineinteles era dezordine totala. Si tot asa s-a intamplat si la restul 8 cabane. Nu au furat LCD-uri, nu undite de mii de euro, nu barci, nu nimic. Doar au mancat si au facut dezordine. La sesizarea politiei, le-au zis ca nu au ce sa faca. Dar curios ca politistii in loc sa mai patruleze noaptea cel putin in perioadele cand nu este lume la cabane ei stau in weekend si opreste pescarul, ii ia permisul acestuia care a baut o bere si se duce cu masina sa isi mute locul de pescuit(drum de piatra de preferat sa nu mergi cu masina prea buna).In oricecaz, politistii nu au ce sa faca! In toata intamplarea asta eu nu inteleg nici politia dar mai ales grupul(presupun) care "a chefuit" prin cabane. Sa fii prins grupul acela la halucinogene?:P Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Voi ii intelegeti? Tot ce e posibil , sa fie ceva cheflii high. Sau cautau ceva anume dar nu stiau in ce cabana se afla.Lanterna au luat-o ca le era utila, iar binoclul ca sa verifice(de la distanta) urmatoarea casa. Asa gindesc eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Voi ii intelegeti? vandalism, teribilism.............bine ca nu au incediat.......:uameni ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Voi ii intelegeti? vandalism, teribilism.............bine ca nu au incediat.......:uameni La asta ma gandeam si eu ca pur si simplu si-au batut joc: au varsat condimentele, peste tot au intors scaune, nu s-au atins de beutura(de apa nu stiu) Sper sa nu fi sondat doar terenul si sa se mai intoarca...cum ai zis noroc ca nu au dat foc, ca la ce or fi avand in cap... Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 (editat) Re: Voi ii intelegeti? Am mai auzit un asemenea caz in zona Sovetii. Erau numiti de catre politisti "Marmeladistii". Adica era un cuplu care hoinarea in zona, intrau in cate o vila sau casa de vacanta se adaposteau acolo si luau mai ales alimente, de cele mai multe ori conserve si gem( de aici si porecla) . Dupa anuntarea ecestor spargeri politistii il urmareau traseul lor ,cred ca in urma au fost prinsi. Editat Martie 3, 2010 de lszabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate