bob_cox Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Salutare tuturor! am tot cautat pe forum discutiile despre franele la m insa erau despe schimb cu sistem disc ori despre probleme cu pompa!problema mea este in felul urmator:asta iarna cand a venit frigul un cilindru frana spate a inceput sa curga un pic-normal zic eu,stiind ca garniturile nu tare rezista la frig si cedeaza.Printre reparatiile de iarna am pus saboti(ferodouri) noi si garnituri noi(de atunci vreo 5 randuri noi) iar surpiza,in loc sa se rezolve problema pun lichid iar in 2-3 zile curge totul afara la rotile din spate cu totul ca nu mai e frig!:opoare de ce-sa fie garniturile noi asa proaste-cilindri cred ca sunt uzati insa inainte curgea doar unul acu ambele ca din robinet!!!!mi-e frica sa inu iau cilindri noi si sa curga si alea...sfaturi va rog:hl Pace si voie buna! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cilindri frana m naspa situatia ta....dar cu doi cilindri noi no sa mai ai probleme si nu sunt foarte scumpi...si io tre sa schimb pe stanga fatza am pus garnituri noi si dupa ceo dat frigu or inceput sa curga....dar acum nu mai pun garnituri ii schimb cu totul:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cilindri frana m problema e arhi cunoscuta, toti strang din dinti cand vad balta si din buci cand trebuie sa puna frana in trafic variante sunt, dar nu prea ieftine una ar fi sa puneti tot ansamblul de frana de aro, cu tot cu placa frana, saboti, cilindrii si tambur, ceea ce va rupe la buzunar si ..si aia curg, dar mai gasiti de schimb alta e sa puneti discuri, care e tot cam acolo ca si costuri dar vedeti la rar ce si cum e la verificare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cilindri frana m comparati cilindrii noi de TV , nu sunt scumpi si se rezolva problema .Eu asa am facut , se intampla din cauza lichidului de frana de proasta calitate. A-i rezolvat cu pompa de apa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cilindri frana m comparati cilindrii noi de TV , nu sunt scumpi si se rezolva problema .Eu asa am facut , se intampla din cauza lichidului de frana de proasta calitate. A-i rezolvat cu pompa de apa ? Da am rezolvat cu pompa de apa(inca nu am apucat sa-ti multumesc,asa ca:tk:tk:tk) -exact de o saptamana am schimbat-o si nu m-am putut bucura ca e ok fiindca a si aparut problema asta!M-am gandit si la varianta cu lichidul prost-am incercat sa pun doar de calitate insa cine stie!Voi incerca sa caut noi sper sa gasesc-culmea ironiei ca pt fata care nu curgea ci s-a dus filetul am gasit cilindru si in spate parca vad ca voi duce o lupta epica in a le gasi noi noute!! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cilindri frana m daca nu gasesti ma suni si vedem cum o rezolvam. ma suni si vorbim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cilindri frana m problema e arhi cunoscuta, toti strang din dinti cand vad balta si din buci cand trebuie sa puna frana in trafic variante sunt, dar nu prea ieftine una ar fi sa puneti tot ansamblul de frana de aro, cu tot cu placa frana, saboti, cilindrii si tambur, ceea ce va rupe la buzunar si ..si aia curg, dar mai gasiti de schimb alta e sa puneti discuri, care e tot cam acolo ca si costuri dar vedeti la rar ce si cum e la verificare daca e posibil nu as face schimburi asa dramatice(frana disc)finndca parca parca isi pierde M-ul din farmec cu toate ca diferentele de ordinul performantelor ar fi indiscutabile!Daca as gasi cilindri tv noi as incerca varianta aceea.De ce imi e teama este calitatea acestor piese "moderne" care se fabrica mai nou si ma intreb de ce au inceput sa curga ca din robinet exact dupa am pus saboti si garnituri noi:?::?::?: Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cilindri frana m daca nu gasesti ma suni si vedem cum o rezolvam. ma suni si vorbim. de o saptamana nu am mai avut timp sa o dau jos pe aia veche de monstra ca sa pot merge cu ea la cautat!daca nu voi birui in a gasi voi apela din nou la tine nu voi avea ce face!Merci mult de tot oricum inainte! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate