tomas Postat Aprilie 17, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Au sosit si pozele: VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 (editat) Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Salut .... frumos Sami. .... vad eu bine sau inca mai ai bara stabilizatoare ??? Editat Aprilie 17, 2010 de TyH_vl Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Aprilie 17, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Si inca cateva poze. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. In viitorul sper nu prea departat o voi inmatricula, ii voi cumpara un troliu, ii voi face un snorkel, ii voi schimba scaunele cu 2 scaune de Honda CRX si mai vedem. Vezi ca niste scaune de CRX avea la Sacele acum cateva luni :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. faina tomas veverita sa ne spui si noua ceva impresii fata de vitara:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Aprilie 18, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Ieri am iesit prima data cu ea in teren si impresiile sunt pozitive. Pe vitara am avut 1,6 cu 8v si 80 cai, Sami are 1,3 si 70 cai, diferenta nu prea am simtit intre cele 2 motoare,un pic la cuplu, trage si Sami foarte bine. La confort Vitara e cu mult peste Sami, desi Sami e tot pe arcuri elicoidale. Sami scutura bine de tot, poate ar trebui sa scad si din presiunea din pneuri. In schimb in teren e altceva Sami, e cu mult mai inalta, ma pot baga oriunde cu ea fara stres, merge de rupe pamantul.Imi place mult. Dupa cateva iesiri o sa imi pot face o parere mai relevanta despre Sami dat fiind fapul ca am fost iesit cu ea prima data si numai vreo 2 ore. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 (editat) Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Intre timp masinuta a mai primit niste stopuri si semnalizatoare de Land Rover si a fost reasezata la mijlocul usii suportul cu roata de rezerva. Dupa prima iesire am observat ca ambreajul este cam slabut si patineaza cateodata asa ca am pus un nou ambreiaj, mai rezistent. Masina e inmatriculata :banana Cateva poze: Editat Mai 12, 2010 de tomas VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. O masina interesanta, ceva intre Samurai si Jimny. Bafta in continuare. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Arata bine,pacat ca vrei sa o vinzi :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Nu tare as da masina, dar imi trebuie niste banuti pentru renovare. Sincer tare mult imi place masinuta si o sa imi para rau dupa ea, dar am ceva sanse sa ma descurc fara sa o dau. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Am fost la o noroiala ieri cu masina.Acum pot sa spun ca incep sa o simt, sa ma inteleg cu ea. Masina merge de rupe pamantul, trage foarte bine.Inainte am avut Vitara putin modificata, dar in Off e diferenta de la cer la pamant. Am ramas impresionat de ea, si nu am avut emotii ca ma lasa in noroi.:banana VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. eu am vitara si nu mi-a trecut niciodata prin minte ca ma va lasa in noroi daca nu impini masina peste limite tine o vesnicie,parerea mea suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Deci e nemaipomenit un Sami pe elicoidale:banana. :brpt achizitie si sa nu-l dai ca o sa-ti para rau :wink:. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Masinuta va primi o servodirectie de Mercedes Cobra (din acela care il misti cu degetul mic:ypu) in viitorul apropiat, piesele le am, urmeaza montaj.Multumesc pentru sfaturi colegului nostru ALINRIDE, foarte saritor :tk. Vreau sa cumpar 4 jante de Aro tip Canada, am acasa 4 cauciucuri pe 31 de vara. Am mai facut o reparatie home made la soft top si a iesit bine, abia se vede ca am lucrat la el.:x Sper de ziua mea,luna viitoare, sa imi faca cadou nevasta un troliu:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renascut Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Imi amintesc cand ai postat prima data pozele cu utilajul tau si cat de fericit erai ca l-ai achizitionat dupa care ai bagat SUFLET si bani ...e pacat ca-l vinzi. offroad batranesc...:cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 (editat) Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Nu mai e sigur deloc ca il voi mai vinde.Tot lucrez cate ceva pe ea, tot inbunatatesc ca imi face placere. Cateva poze: Editat Iunie 23, 2010 de tomas VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Nu vreau sa imi sari in cap, dar am o curiozitate legata de consum. Poti sa imi spui si mie cata benzina papa ? - in oras - la drum intins Consumul in regim de off-road banuiesc ca e relativ si irelevant. Foarte simpatica masina ta! 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iunie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Sincer iti spun ca nu am facut consumul la masina in oras sau la drum intins.O folosesc ocazional la iesiri la noroaie.Ce pot sa spun ca la o iesire de dimineata de la 9 pana pe la 4-5 dupamasa consum benzina de 100 lei, consum foarte multumitor pentru mine in comparatie cu celelalte masini care le-am avut. Azi am reusit sa achizitionez 2 scaune sport de Honda CRX care vor fi montate saptamana viitoare. Ce parere aveti, ce s-ar intampla daca asi pune pe masina 4 cauciucuri Simex pe 31? Ar merge la noroi?Nu sunt prea mari?:tk:tk:tk VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Cu 31 ar cam trebui sa umbli pe la reductii, cel putin in punti! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 (editat) Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Azi am lasat masina la mecanic: -se monteaza scaunele de Honda CRX -se lucreaza putin la evacuare sa cresca un pic zgomotul -se va monta servodirectie de Mercedes -se verifica directia, parca bate ceva in fata cateodata Revin cu poze din timpul modificarilor... Editat Iunie 28, 2010 de tomas VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iulie 11, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Achizitie Samurai pe arcuri elicoidale. Intre timp s-au montat scaunele de CRX si sunt super fata de cele care le-am avut. Modificat putin la toba,taiat toba sport care am avut-o si am reusit sa cresc zgomotul masini in limitele bunului simt. Servodirectia e pe jumatate gata, marti sau miercuri o scot din atelier:banana. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate