corches Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 salut baieti, ma puteti ajuta sa gasesc si eu unde este seria la sasiu? am cumparat Land Rover Discovery din anul 1990 si nu reusesc sa gasesc seria la sasiu,nu stiu unde este stantata pe sasiu. un mic ajutor ar fi binevenit va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery la discovery-ul meu seria este pe sasiu in partea dreapta a masinii, putin mai in fata de roata dreapta fata tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery manualul de reparatii de Disco 1 indica asa: P.S.: se refera la modelele mai noi, dar tot Discovery 1... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery In cele din urma se pare ca este o greseala in manual (:tk fender) Este valabila aceasta poza: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corches Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery salut baieti, va multumesc pentru ajutorul de a gasi seria la sasiu . vreau sa le multumesc l-ui @fender ,@levo si @blavenstein ati avut dreptate seria la Land Rover Discovery din anul 1990 se afla in partea dreata fata pe sasiu exact intre cele 4 suruburi imediat dupa arc cum se vede in poza doua care a postat @levo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery Si in programul AUTODATA este aceeasi greseala. Si eu cu colegul KLAUS-KBINDER69 ne-am lovit de aceeasi problema si seria se afla pe sasiu in dreapta fata in fata rotii pe axa centrala a sasiului. Seria nu este adinc poansonata ci seamana mai mult cu cele serigrafiate. Land Rover Discovery 2,5 -1995-2usi. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery al meu e TD5 din 2003 la RAR au gasit-o pe sasiu la roata din spate dr poansonata usor si abia se vede Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery al meu e TD5 din 2003 la RAR au gasit-o pe sasiu la roata din spate dr poansonata usor si abia se vede Era vorba de Disco 1 din 1990. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery Era vorba de Disco 1 din 1990. am inteles asta dar stiu ca mai citesc si alte persoane interesate topicul, care nu detin neaprat Disco 1 plus ca si la mine in carte scrie ca este pe sasiu la roata fata dr si nu este acolo titlul este: serie sasiu land rover discovery incercam sa fim de folos tuturor nu? Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: serie sasiu land rover discovery am inteles asta dar stiu ca mai citesc si alte persoane interesate topicul, care nu detin neaprat Disco 1 plus ca si la mine in carte scrie ca este pe sasiu la roata fata dr si nu este acolo titlul este: serie sasiu land rover discovery incercam sa fim de folos tuturor nu? arunca cartea aia si descarca-ti un RAVE ca acolo e bine:wink:....exact unde e, in spatele filtrului(daca vorbim de SERIE SASIU: http://img440.imageshack.us/img440/8232/vin.png NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Tesa Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: serie sasiu land rover discovery Salut ! Seria este in partea dreapta fata , la roata. Nici eu nu am gasit seria usor , am crezut ca masina este cu "probleme" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corches Postat Iunie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: serie sasiu land rover discovery Salut ! Seria este in partea dreapta fata , la roata. Nici eu nu am gasit seria usor , am crezut ca masina este cu "probleme" ... seria am gasito cum ati spus si voi aici pe forum in partea dreapta fata la roata dar problema cea mai mare a fost urmatoare, eu am dus masina la bulgari sa o inscriu la ei, cand au bagato la rar la ei nu reuseau sa gaseasca seria pe sasiu si dupa mai multe cautari in fine au gasito dar dupa ce sa frecat pe portiunea unde era seria nu se mai cunoastea bine o cifra si li sa parut ceva dubios asa mi-a spus bulgarul care mi-a inscriso si din momentul ala a oprit masina la ei si a bagato pe interpol. mai fratilor va spun sincer ca am asteptat sa tot vina raspunsul raspunsul timp de 1 an si 2 luni de zile. ma duceam la ei ca stau aproape la 30 km de bulgari la ei din luna in luna si intrebam pe bulgar cat mai dureaza pana este gata si spunea ca nu stie ca nu a mai avut caz ca al meu. atat a durat verificarea prin interpol la ei. la un momendat credeam ca am pierduto si nu o so mai vad dar din fericire sa terminat cu bine si am reusit sa o inscriu si totul este ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Tesa Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: serie sasiu land rover discovery Primul lucru la o masina este sa verifici tu sau cineva cere se pricepe seria de caroserie, actele si dupa sa o duci la BG Cum a iesit masina din tara ? Nu au verificat seria la frontiera ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Re: serie sasiu land rover discovery Salut ! Seria este in partea dreapta fata , la roata. Nici eu nu am gasit seria usor , am crezut ca masina este cu "probleme" ... Si eu am gasit-o foarte greu, era musai intrucat trebuie sa merg la bulgari la inmatriculat. Am sters cu diluant in dreapta fata si a "aparut"....altfel nu o gaseam. You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iasicatred Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: serie sasiu land rover discovery la motor unde e? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: serie sasiu land rover discovery Cum te uiti la motor, pe partea dreapta a masinii - vezi foto. Cureti zona cu diluant (pensula) sau cu spray. You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: serie sasiu land rover discovery la motor unde e? Inca ceva: poza de mai sus e fara compresor AC. Cred ca tu ai pe motor compresorul, te incurca putin dar tot acolo o gasesti. :grin: You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru26 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: serie sasiu land rover discovery Salut ! Seria este in partea dreapta fata , la roata. Nici eu nu am gasit seria usor , am crezut ca masina este cu "probleme" ... Poate cineva sa trimita informatiile astea si baietilor de la pol rutiera, doar ce am stat 1h in ploaie in ront la Alba Iulia la un filtru ptr furturi auto. Nici eu nu am stiut unde este si dupa ce am scos presuri, mocheta rabatat banchete si retul s au plictisit de mine si mi a u zis sa merg linistit. si la '96 tot in fata este dreapta. Ms mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionel coman Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Va salut grup poate cineva sami zica unde este seria sasiu discovery2 va rog foarte mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate