Vizitator Leonard Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Buna seara. Urmaresc de ceva timp acest forum numai pentru placerea de a vedea masini preparate pentru off-road. Sunt pasionat de vanatoare si pescuit si am un Defender 110 300TDi din 1996 de care sunt foarte multumit cei care aveti Defender stiti dece. Acum sa va spun ce am patit: Sa stricat diferentialu spate, mai exact cand l-am desfacut am gasit in interior doua bucati de metal care ulterior am constatat impreuna cu mecanicul care lucreaza la ea ca este dopul de metal pe unde se baga valvolina la diferential. Eu am masina din 2005 si se pare ca cei care au facut servisul la aceasta masina respectiv autobavaria din Constanta au scapat busonul in diferential si din comoditate lau lasat acolo si au pus altu ca urmare o bucata din buson a intrat intre sateliti si mia distrus tot diferentialu. Ce rugaminte am la dumneavoastra: As dori daca se poate sa ma ajute cineva sa comand piesele in Anglia. Mentionez ca diferentialul meu este patratos nu este rotund are un nume specific care nu imi vine acum in minte. Am nevoe de urmatoarele piese: Pinion + Coroana diferential, Pinioane sateliti 4 buc + cruce + saibe Simering diferential Pinioane sateliti planetara 2 bucati + saibe 2 planetare Cam tot ce e in diferential fara carcasa de la sateliti si rulmenti Macar daca ma puteti ajuta cu pinionul si coroana care dupa cateva telefoane date pe la firmele care aduc piese de Defender am observat ca apa e destul de adinca la aceste 2 componente. :tk :tk :tk :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! probabil ai un diferential salisbury insa daca te ajuta cu ceva am o punte complecta sunama si discutam 0747 747 887 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! ajutor sa identifici piesele corecte? sau sa le aduca cineva din uk? nu am inteles exact, oricum sfatul meu este sa scrii un email la cei de la http://www.paddockspares.com/ sa le dai seria masini si o scoti rapid ca capat cu ei cel mai ieftin. platesti cu cardul si iti trimit piesele in tara. bafta isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! E ocazia perfecta sa-ti pui un blocant de tip Detroit Truetrack, sau daca vrei doar diferentialul simplu, incearca sa obtii un pret de la http://cgi.ebay.co.uk/Diff-Differential-Land-Rover-Range-Rover-Discovery_W0QQitemZ330410267489QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item4cedfc9361 . Ai mari sanse ca la 10 milioane sa-l ai acasa . Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m_stefan48 Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! Salut , daca te ajuta , eu am un td5 90 caruia i'am pus fata spate blocanti ARB shi planetare HD , piesele inlocuite le'am si ti le pot da. Nr meu de telefon este : 0721256611 https://www.facebook.com/MihneaStefan8 Jeep Wrangler 4.0l - Ursu' (YTJ) + Defender 90 a.k.a rescue car O|||||||O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! Sau poti sa aduci din Anglia de la http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/index.php unul identic si complet refacut. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! @godwishu tu cand postezi, te uiti la data ultimului post? Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! Da. De ce? http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! Topicul este de acum 1 an, fara prezentare facuta inainte, si nici nu a mai fost interesat sa continue discutia. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! Da, dar pentru altii poate sunt utile informatiile adunate aici......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircea4x4 Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! Da. De ce? Am un land rover defender 130. 2008 105 000km acum achizitionat din Olanda si am probleme cu difereatialul spate cred eu. Se aude o lovitura mare la fiecare schimbare de viteza de la mic la mare precum si atunci cand accelerez dupa frana de mofor pot sa evidentiezi aceasta bataie. Rugamintea mea este daca aveti sa-mi dati informati despre aceasta problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Re: Probleme Diferential Spate Defender !!! Se poate sa bata axul satelitilor in carcasa diferentialului; parca la 110 si cred ca si la 130, axul e in cruce, fiind 4 sateliti. Pe scurt, la mine asta a fost, si in iarna, cand am fortat, s-a spart carcasa diferentialului si axul mi-a perforat "oala" din punte. La schimbare, am observat ca orificiul din carcasa diferentialului se facuse oval in urma acestor batai, cedand apoi. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate