gonzo Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 ce consum are motorul de 2,3 diesel si cum este motorul ?! Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut_tf Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: consum frontera consumul la ftontera 2,3 dtr daca pompa de injectie este in regula te scoate unde va la o medie de 8,5 l/100 km. acceptabil dupa parerea mea. surprinzator de bine se comporta si la off road, stabilitate buna, intretinerea ieftina dar sa nu-l incalzesti prea tare caci se fisureaza chiuloasa care e din fonta si destul de sensibila, distributia este pe lant, pe sub este bine protejat de blindaje tari, eu m-am tarat cu ea pe burta cam mult si nici o problema.totusi este o motorizare mica dar poti sa impaci si capra si varza daca ma intelegi. succes ! live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: consum frontera merci, nu ma interesaza pt offroad, pt strada si poate putin off. Sunt inca in cautari sa vad ce cumpar. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate