theorg13 Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Intrebarea mea este daca motorul de 3.3D (fara turbo) de pe Patrol Y160 duce rotile de 37.5, daca rezista planetarele si grupurile? Multumesc pentru raspuns. Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Roti de 37.5 pe Y160? Motorul duce fara probleme dar rapoartele trebuie sa duca,rapoartele originale o-sa le invarta dar depinde ce vrei sa faci cu masina in teren ar trebui alte rapoarte pentru ca nu o-sa ai turatie destula la roata.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 (editat) Re: Roti de 37.5 pe Y160? eu as zice cumva altfel decat colegul: -motorul e cam lesinat si trebuie ajutat cu niste rapoarte de 5,11. Asemenea dif le gasesti pe patrolul spaniol de armata. -planetarele 29 spline fata si 31 spline spate sunt ceva mai firave decat la GR ( 31 spline fata si 33 spline spate) Dsar daca tot discutam subiectul, dupa umila mea opinie, orice anvelopa peste 35" e o prostie, asta o spun dupa ce am mers 2 ani pe 37" si am simtit o mare usurare cand am revenit la 35". PS am facut o incercare si cu 40", e drept pe motorizare H1 de 6200. Dar ma rog, gusturile nu se discuta. Editat Martie 7, 2010 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Roti de 37.5 pe Y160? eu as zice cumva altfel decat colegul: -motorul e cam lesinat si trebuie ajutat cu niste rapoarte de 5,11. Asemenea dif le gasesti pe patrolul spaniol de armata. -planetarele 29 spline fata si 31 spline spate sunt ceva mai firave decat la GR ( 31 spline fata si 33 spline spate) Dsar daca tot discutam subiectul, dupa umila mea opinie, orice anvelopa peste 35" e o prostie, asta o spun dupa ce am mers 2 ani pe 37" si am simtit o mare usurare cand am revenit la 35". PS am facut o incercare si cu 40", e drept pe motorizare H1 de 6200. Dar ma rog, gusturile nu se discuta. Probabil nu m-am exprimat bine,rapoartele ar trebui schimbate ca sa duca fara probleme rotile de 37. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theorg13 Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Roti de 37.5 pe Y160? Multumesc pentru raspunsuri nissan4x4 si winetou007. M-ati lamurit. Pe Y60 rotile de 35'' au nevoie de rapoarte schimbate? Am un prieten cu un Y60 cu toti de 37.5'' si se misca destul de bine, desi uneori se simt rotile de 37.5''. @nissan4x4: orice anvelopa peste 35" e o prostie, asta o spun dupa ce am mers 2 ani pe 37" si am simtit o mare usurare cand am revenit la 35". Usurare in ce sens? De ce Da 35'' si NU peste 35'''? Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate