ALF-DMAX Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Noile aparate Radar De cand citesc topicul asta me gandesc sa trec la varianta "inhibitor de radar" stiu ca este interzis dar odata l-ai montat pe masina, cine dreak stie ca le ai?, cand te opreste politia le inchis si gata, nu cred ca se pune sa te dezmembrezi masina pentru sa le cauti.... Despre asta este vorba... http://www.ntdd.es/en/laser-jammer/ Aparatul lucreaze cand detecta emisia radarului (signal aia care te citeste viteza) chiar emisia respectiva fiind de putine secundi, in momentul asta trimite alta signal de zgomot electronic catre radar si radarul numai poate citi in momentul aia... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Noile aparate Radar De cand citesc topicul asta me gandesc sa trec la varianta "inhibitor de radar" stiu ca este interzis dar odata l-ai montat pe masina, cine dreak stie ca le ai?, cand te opreste politia le inchis si gata, nu cred ca se pune sa te dezmembrezi masina pentru sa le cauti.... Despre asta este vorba... http://www.ntdd.es/en/laser-jammer/ Aparatul lucreaze cand detecta emisia radarului (signal aia care te citeste viteza) chiar emisia respectiva fiind de putine secundi, in momentul asta trimite alta signal de zgomot electronic catre radar si radarul numai poate citi in momentul aia... din pacate am 3 prieteni care si-au montat gageturi cu aceste functii si au zacut in curte la Udriste pana le-au gasit dupa care a urmat dosar penal... Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Noile aparate Radar Se pare ca noile radare functioneaza astfel: cu POP te ia in vizor, dar nu te inregistreaza (daca ai detector cu functie POP activata, ai timp sa reduci viteza), iar inregistrarea se face mai de aproape, in gama bandei K/Ka (detectabile de orice aparat radar, dar din pacate prea tarziu). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Noile aparate Radar ca sa nu mai incarcam serverul cu discutii....de discutat.....radarele...vechi sau noi....se pot fenta prin doua metode 95% sigure.....statie radio CB tinuta pe canalul 22 ...sau cea mai sigura varianta.....circulatul cu viteza legala......restul sunt vorbe....discutii....si bani cheltuiti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Noile aparate Radar ATENTIE!!!!! s-au primit comenzi de "mobilier"pt montarea radarelor in dubite (nu stiu de care) in zona Bucurestiului si sunt in jur de 30 de buc. Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Noile aparate Radar ATENTIE!!!!! s-au primit comenzi de "mobilier"pt montarea radarelor in dubite (nu stiu de care) in zona Bucurestiului si sunt in jur de 30 de buc. Poate fac si astia ca la britanici. Camere radar montate in spatele dubitelor cu geamuri fumurii. Sa vezi oameni relaxati pe scaune mari,frumoase si cu ochii pe monitoare,nu pe geam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eddy71 Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 (editat) Re: Noile aparate Radar Revenind la subiectul topicului, asta este repartizarea aparatelor radar in judete: Bucuresti si Ilfov - 18 Cluj - 14 Constanta - 14 Iasi - 14 Brasov - 14 Arad - 12 Timis - 12 Neamt - 12 Bihor - 12 Bacau - 12 Mures - 12 Sibiu - 12 Arges - 12 Ialomita - 12 Dambovita - 12 Dolj - 12 Prahova - 12 Valcea - 12 Vrancea - 12 Olt - 10 Suceava - 10 Alba - 10 Braila - 10 Buzau - 10 Galati - 10 Hunedoara - 10 Vaslui - 10 Maramures - 10 Gorj - 8 Satu Mare - 8 Mehedinti - 8 Covasna - 8 Harghita - 8 Salaj - 8 Caras - 8 Bistrita - 8 Botosani - 8 Calarasi - 8 Teleorman - 8 Tulcea - 8 Giurgiu - 6 NUMAI IN ROMANIA SE POATE INTAMPLA http://www.e-transport.ro/Politistii_nu_folosesc_radarele_nedetectabile_pent-i136-news47549-p82.html :ha: Sa de-a Domnul sa le trimita manualele dupa data de 13 martie 2014, cand expira avizul metrologic la radare. Editat Martie 15, 2010 de eddy71 De ce sa bei si sa conduci ? Mai bine fumezi si zbori !!! :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate