Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suntem pregatiti?

Poe79

Postări Recomandate

Vizitator SERGHEI-ARO

Re: Suntem prgatiti?

Vezi ca e rasuflata feteasca aia ! N-ai nimerit nici varsta nici marca masinii din poza :dr4:bleah

E,acum nu te supara si tu ,nu ma pricep la 4x2...am o multime de defecte ..:xDar am descoperit ca nu stii cum se bea vinul negru !!!!!!!!! cursul nr 1 :dupa ce scoti dopul ..trebuie sa lasi vinul sa respire ...sa-l descanti .apoi sa te apuci de el...

Daca am jignit pe cineva imi cer scuze...dar nu promit ca nu se va mai intampla...:2dr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E,acum nu te supara si tu ,nu ma pricep la 4x2...am o multime de defecte ..:x...:2dr

Se poate domnul Serghei; sa nu recunoasteti un Citroen BX?!!! :op Pentru asta sunteti bun de cinste! :be

PS: Pana cand ziceai ca-ti ajunge vinu' ala?! :x

Editat de MagnuM

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

http://www.survivalistboards.com/

cred ca aici vei gasi raspunsurile care le doresti

Foarte interesante unele chestii pe acolo.

Ma distreaza sa vad cat de paranoici pot fi americanii :hl

In alta ordine de idei, stiu cateva sate prin munti si nu numai in care si cu EMP si fara tot aia o sa fie, asa ca le plangem noi de mila acum dar o sa se intoarca roata.

Noi sa fim sanatosi :2dr

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Se poate domnul Serghei; sa nu recunoasteti un Citroen BX?!!! :op Pentru asta sunteti bun de cinste! :be

PS: Pana cand ziceai ca-ti ajunge vinu' ala?! :x

Noi sa avem burta si neuroni sa rezista la ,,halcol".....Acum am gresit ..asta este ,tre sa dau de baut ...Daca te am musafir (de ce nu ,coltul ierbii sa dea ..:2dr) ..cred ca mai reduc 2-3 luni din stoc ..:))

Hai sa o lamurim si cu ,,impulsul ala electromagnetic "...care spre dezamagirea unora ,,NU AFECTEAZA VINUL SI NICI BAIETII DESTEPTI "...

------decai ,care va sa zica...care este ...: orce sarma aruncata in batatura sub influenta unui camp magnetic produce electricitate (poate ai mai batrani tin minte cand furam castile de la telefoanele publice ,le lipeam o dioda de sticla ,adeka de ,,detectie"si un fir il puneam pe burlan si altul il tineam in gura ca sa ascultam ,,posturi de radio ..."adeka radio 2 >>>)..Cum in orice aparat electronic exista ,,bobine"...capacitati...etc ....circuite pe cablaj..sarme,.. acestea vor genera sub influenta PEM-ului un curent ...care va deteriora ,,partile mai sensibile "adek :cip (nu chips)...tranzistori ...si altele..

Poti sa scoti din priza si pe mama si pe tata ca tot se duc dracu ..Singura modalitate de protejare a ,,aparaturii electronice "este cusca lui ala ,cum dracu-i zicea ..parca Faraday...."al lui tac-su....

Unii spun ca este mai simplu sa-l bagi (aparatul ) in frigider ...sua de ce nu in rastelul cu arme ca tot este din metal..ALTII mai destepti decat mine (discutabil) spun ca cel mai bine este sa faci un sac di plasa de cupru sau o ,,cushcutza,,....Eu as face un sac din plasa de cupru si l-as cobora in fantana legat de o funie ...SAU iti faci un beci cum sia facut NAstase ,placat cu foi de tabla de cupru ...Cred ca nu a facut asta de prost ..ca nu este prost ...

Povesti peste povesti ..Ca un om ce plateste acces pe unele site-uri de ,,supravietuire" pot sa spun ca parerile sunt impartite daca ne referim la zonele sigura .Majoritatea dau ca zone sigure localitatile situate la inaltimi de cel putin 1300m .DAR ,acestia locuiesc in mare parte in zone de coasta ..si sunt convinsi ca un val de 900-1000 de metru poate aparea oricand..ROMANIA isi va baga piciorul in el de val pt ca pana la ea ..probabil dinb falnicul val va ramane o atentionare ,,COD GALBEN "pt judetele riverane Dunarii ..:ha:..Ca mai avem si noi ceva munti ,stanga-dreapta-sus-jos....carele are grija de un popor asa credincios si bun la suflet ca noi...Parerea mea..de Bucurestean in caz de nasolie : arme si munitie,apoi haleala ,bautura si femeile vin de la sine ..OARE mai conteaza ceva ...?????!!!!!!!! :top:2dr:x

EU sunt convins ca in 2012 va veni ceva nasol ..cel putin pt mine ..ca de altii nu ma intereseaza : sper sa nu vina politia,fiscul sau ,executorii ,sau vre-un divort costisitor (ar fi al 4-lea... ca sunt baiat bun..).ca cu criza si ,,valul " ma descurc eu ca doar nu am prea multa carte..Hai sa ne auzim sanatosi in 2013 si sa radem de ce aberam in 2010..

PS-pt prietenu care spunea ca ,,vinul este rasuflat "...: daca scapam sanatosi din iarna asta imi faci o vizita la un gratar sa gusti un vin rasuflat ?? :2dr

Link spre comentariu

ca tot a venit vorba .... am calculator de patrol y60 de vanzare ..... ( daca vrei sa fii capitan in banda lui Petre)

....@ Petre ....ai dreptate ...il luam si pe Astral cu noi .....

In Maggiolina eu dorm ! Singur ! Am zis ! :ha:

Link spre comentariu

Re: Suntem pregatiti?

draga .... ti-o spun pe aia cu bicicleta galbena ..... sau pe aia de la Cluj ...???

.... ma primesti langa tine ....????? :pl

p.s. rog nu stricati topicul cu versiuni ca nu o sa se intample nimic .... deci : o sa fie cum e mai rau ...!! si chiar mai devreme de 2012 ..

...astrale...luam si pelerina de la maggiolina...aia de lapovita si ninsoare ... ce zici ..????

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

... p.s. rog nu stricati topicul cu versiuni ca nu o sa se intample nimic .... deci : o sa fie cum e mai rau ...!! si chiar mai devreme de 2012 ...

Lipovene, la prima strigare, s-ar parea ca duci lipsa de actiune... :shrk

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Macar acu avem un motiv serios sa ne pregatim temeinic masinile...:j

Cei care intentioneaza sa-si cumpere un 4x4, au deja o alta viziune despre conditiile la care va trebui sa faca fata utilajul.:oc

Altfel putem discuta cu nevasta despre pretul cauciucurilor, despre consum... :f1 Iesirile in teren vor fi doar antrenamente pentru marea incercare.

Una e sa-ti prepari masina pentru offroad (oricum nimeni nu te intelege), si alta e s-o pregatesti pentru... Sfarsitul Lumii.

Eu fac deja un stoc de motorina - 10 litri in fiecare luna. E putin, dar trebuie sa adun bani si pentru ambreaj, sa nu ma lase c-am p*****o:fg1

:g Totodata, chiar si in unele din micile "cataclisme" urbane: ninsori abundente,inundatii, ambuteiaje, un 4X4 echipat isi merita toti banii, asta ca sa nu mai vorbim despre situatii extreme in care poate salva viata cuiva ... asadar o motivatie in plus pentru a echipa si antrena pilotii si masinile :y

Chiar daca n-o fi sfarsitu` in 2012 tot ramanem cu bucuria de a ne fi antrenat si cu sentimentul ca putem fi supravietuitori in situatii pe care altii le-ar considere imposibile :2dr

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

Domnilor eu m-am gandit.......Daca nu ma primeste nimeni in gasca dupa cataclism si daca am sa mai supravietuiesc eu imi caut o barcutza si ma apuc de colindat pe ape (daca or sa mai fie). Marea iti ofera toate resursele unei vieti decente si ma repet...... asta in cazul in care nu ma primeste nimeni in gasca lui unde sa port bandana si sa fac doar rele.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

Sa va zic ca vand actiuni la insula de mai jos? :grin: Pe sezonul de iarna mometan... ca vara nu-i loc de barzaunele asta! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Domnilor eu m-am gandit.......Daca nu ma primeste nimeni in gasca dupa cataclism si daca am sa mai supravietuiesc eu imi caut o barcutza si ma apuc de colindat pe ape (daca or sa mai fie). Marea iti ofera toate resursele unei vieti decente si ma repet...... asta in cazul in care nu ma primeste nimeni in gasca lui unde sa port bandana si sa fac doar rele.

Maaa....tie ti-a placut tare "Waterworld" cu Kevin Costner !!!:ha:

Link spre comentariu

da...ofera o gramada de resurse mai putin una...care este cea mai importanta.....apa....dar poate ca pana atunci se vor inventa niste scule care prin simpla trecere a apei sarate prin ele sa scoti pe partea ailalta apa dulce....ai sa spui ca exista asemenea aparate.....le cunosc pe marea majoritate...dar din pacate cele cu adevarat performante au o mare doza de tehnologie care ...teoretic....nu vor mai fi functionale dupa marea stergere :grin:

Link spre comentariu

se poate obtine apa dulce din apa sarata folosind un lighean, un celofan, o piatra si un pahar. poti purifica si pipi asa:grin: nu iese multa, dar te duce de pe o zi pe alta

Link spre comentariu

da...in filme si in alte parti...arata bine....

ai idee ce rata de deshidratare ai pe ocean?

in nici un caz nu poti ajunge la un echilibru intre productia de apa dulce prin acea metoda....si necesarul zilnic....si te rog sa ma crezi ca stiu extrem de bine ce spun :grin:

Link spre comentariu

da...in filme si in alte parti...arata bine....

ai idee ce rata de deshidratare ai pe ocean?

in nici un caz nu poti ajunge la un echilibru intre productia de apa dulce prin acea metoda....si necesarul zilnic....si te rog sa ma crezi ca stiu extrem de bine ce spun :grin:

cu toate astea, e o persoana care a trait mai mult de 60 zile pe ocean folosind alambicul solar

am vazut pe discovery

cred ca alambicul solar e faorte eficeient...depinde doar dimensiunea lui sau numarul acestora

mai e un aspect, de ce discutam de apa sarata cand eu ma gandesc ca vrem sa traim in munti

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Nu mai credeti ca tot ce zboara se mai si mananca! Si eu am vazut multe chestii pe Discovery (urmaresc cu interes toate cele 4 versiuni) dar multe sunt si umflate dupa principiul: "o poveste buna se vinde intodeauna bine si repede!" Sunt extrem de putine documentare de acest gen care sunt conforme cu realitatea!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Productia de apa potabila din apa sarata se face foarte simplu prin ,,osmoza"..Exista pt publicul klarga niste simple pompe dotate cu filtre foarte fine care pot asigura necesarul de apa potabila..fara probleme..Mai sunt niste agregate care fac acelsi lucru dar care cost 4-5 mii de dolari..problema la noi nu va fi apa ci ,,rautatea si prostia"...Astea nu se filtreaza...

Link spre comentariu

solutia cea mai eficienta ptr apa e un alambic de tuica :wink: si e si util in alte scopuri :2dr

Voi chiar credeti prostiile astea?:uameni

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

Chiar am incercat de curiozitate metoda......(nu cu pipi:ha:) de dimineata pana seara am facut cam 200 ml de apa. De cat de loc e bine si asa.

Cu siguranta in mijlocul marii e mai imputita treaba :)

Niste carti interesante de citit sunt SAS Survival Handbook si USMC Sniper Manual (sau cam asa ceva)

De mult ma gandesc la un alambic portabil dar nu pt purificat apa :ha::2dr

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

solutia cea mai eficienta ptr apa e un alambic de tuica :wink: si e si util in alte scopuri :2dr

Voi chiar credeti prostiile astea?:uameni

NU ..dar mai ,,ne radem "..mai glumim...:))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare