chevy Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 stiu nu sunt acelas lucru dar totusi,as avea nevoie de un sfat. am gasit acest hdj 81 cu volan pe dreapta sau lc 100-ul postat de max,ce sfaturi pot primi ? masina va fi masina de zi cu zi,nu ma incomodeaza marimea,vreau cat mai mult spatiu interior si cat mai mult confort,plus "tone de fiabilitate". nu ma intereseaza ca nu e inscrisa pe ro,81-ul il voi pune pe bulgaria,plus ca propietarul are un magazin+atelier de modificat masini pt offroad,a fost si la TAT in 2007 sau 2008 si e masina personala,iar maine imi va instala 2 blocante ARB,fata+spate. Diferenta de pret intre cele 2,cu tot cu inscris pe bulgaria si drum,acte etc este de 1000 euro. multumesc. 81-ul fara gram de rugina,pe 37-uri,inaltat +20 cm,inca un rezervor de 180L,etc http://cautare.mobile.ro/vehicule/details.html?id=125876001&origin=PARK 100-ul, http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50632 Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: sfat cumparare LC 100 sau HDJ 81 ??? mestere ia-ti acel 81 daca te tine! eu am avut si 100 si 81 .... si daca vrei sa verifici faza cu ,,fara gram de rugina ,,inainte de a pleca la drum/da banu roaga-l sa desfaca o aripa ca in foto atasata! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: sfat cumparare LC 100 sau HDJ 81 ??? mestere ia-ti acel 81 daca te tine! eu am avut si 100 si 81 .... si daca vrei sa verifici faza cu ,,fara gram de rugina ,,inainte de a pleca la drum/da banu roaga-l sa desfaca o aripa ca in foto atasata! da,asa o sa fac,sincer si pe mine ma trage ata la acel 81,de aceea,dupa discutia telefonica care am avut-o noi doi,l-am pus pe om sa-mi instaleze 2 ARB,fata+spate si maine ii vin piesele si se apuca de treaba,bineinteles pretul a crescut putin,fata de cat scosesem initial,dar se merita. pe ala il vreau si eu,de aceea am deschis acest topic,sa imi spuna cineva in cunostinta de cauza daca sa ma razgandesc in favoarea 100-lui. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: sfat cumparare LC 100 sau HDJ 81 ??? daca se merita cat dai pe ea...numai tu stii :grin: dar ca masini sunt extraordinare! nici nu stiu de ce am bagat hdj ul meu la vanzare:hw(as puea si io sa i pui blocante ARB sau originale insa n o sa l bag la namoale) oricum pana nu te vaz intr o toyota n o sa crez ca ai tupeu sa ti iei:ha: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: sfat cumparare LC 100 sau HDJ 81 ??? daca se merita cat dai pe ea...numai tu stii :grin: dar ca masini sunt extraordinare! nici nu stiu de ce am bagat hdj ul meu la vanzare:hw(as puea si io sa i pui blocante ARB sau originale insa n o sa l bag la namoale) oricum pana nu te vaz intr o toyota n o sa crez ca ai tupeu sa ti iei:ha: da,asa pare,ca mai mult scriu decat actionez :))) si cu geul,pana sa-l iau,am tot intrebat,ba de una,ba de alta marca si asa am ajuns sa iau o masina extraordinara,dar care nu a fost asa intretinuta in timp si ajunsa la mine a inceput sa mai cada una alta,plictisindu-ma sa tot bag bani (pana acum am bagat 4500) nu mai vreau sa bag alta mie sa-i fac cutia. ce sa zic,un geu tot o sa-mi iau,dar vreau un 6,3 :wink: pana atunci,mai asteptam putin. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate