AmiOFF-ROADRUNNER Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 (editat) De vreo 2 saptamini tot "putzulesc" la caroserie, si in sfarsit ,am reusit sa-l vopsesc negru semi-mat. Intentionam sa-i schimb pragurile, dar iese cam scump afacerea ,asa ca o sa mai astept... N-am decat doua poze deocamdata, acum ca incepe primavara o sa-l scot la iarba verde ca sa-i fac niste fotografii "in peisaj" Salutare :2dr Editat Martie 9, 2010 de AmiOFF-ROADRUNNER Corectie ortografica L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: The mudfather De vreo 2 saptamini tot "putzulesc" la caroserie, si in sfarsit ,am reusit sa-l vopsesc negru semi-mat. Intentionam sa-i schimb pragurile, dar iese cam scump afacerea ,asa ca o sa mai astept... N-am decat doua poze deocamdata, acum ca incepe primavara o sa-l scot la iarba verde ca sa-i fac niste fotografii "in peisaj" Salutare :2dr bestial arata si cu cauciucurile alea cum ai facut vopseaua semimata? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: The mudfather THE MUDFATHER :wink: Frumos nume ! "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: The mudfather bestial arata si cu cauciucurile alea cum ai facut vopseaua semimata? ...simplu...am cumparat-o !:grin: In oricare magazin de vopsele ,gasesti vopsea mata, "satinado" sau lucios. Cea mata nu e buna ca se prinde toata mizeria de caroserie iar cea lucioasa iti scoate toate defectele . Singura optiune : SATINADO. Acum o sa intre in faza de "Stickerit" . Deja au sarit in schema cateva discoteci sa le fac reclama contra cost :banana, macar sa scoatem banii de motorina :2dr,pardon bere. L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: The mudfather ...simplu...am cumparat-o !:grin: In oricare magazin de vopsele ,gasesti vopsea mata, "satinado" sau lucios. Cea mata nu e buna ca se prinde toata mizeria de caroserie iar cea lucioasa iti scoate toate defectele . Singura optiune : SATINADO. Acum o sa intre in faza de "Stickerit" . Deja au sarit in schema cateva discoteci sa le fac reclama contra cost :banana, macar sa scoatem banii de motorina :2dr,pardon bere. Si eu intentionez sa-l fac tot negru mat numai ca eu am sa-l vopsesc pe tot cu insonorizant Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: The mudfather -Faina masinuta; -Faina culoarea; -Fain nume. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: The mudfather foarte foarte foarte frumoasa masina!sa nu o sticaresti prea tare ca isi va pierde farmecul!:old Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate