Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara lui virgilmagie Nissan Y60

cos

Postări Recomandate

Re: Bara lui virgilmagie

bravos COS imi place cum lucrezi, pune o poza si cu mitsu sa vad cum a iesit pana la urma

Felicitari !!! :1

Ce crezi ca asteapta colegii de forum acum?

Planuri, schite, cote! :h5

se primesc numai comenzi de executie...:wink:

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Normal :wink:

Cum ai indoit fierul la colturi?

Ce grosime are tabla?

Felicitari :br

:tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1
Link spre comentariu

Planuri , schite , cote ...bineinteles , insa sint in marime ...naturala , 1/1 , pentru ca am de gind sa fac pentru fiecare model de bara (conceptie proprie sau copie adaptata ) un sablon se croire si unul de montaj initial -un plan de referinta cu pini de calare- astfel ca treaba sa fie mai exacta (si mai rapida ). Chiar daca asta inseamna ca se vor stringe in timp citeva -poate mai multe -dispozitive de asamblare .Daca apar si ceva fructe din livada asta de fiare e foarte...OK . Daca nu , cel putin am avut o munca placuta alaturi de ' tovarasi si pretini ' - sint bagat in dansul asta la brat cu Dulceanu , care a pus mina pe un spatiu de productie , astfel ca treaba cu fiarele se muta de la mine din atelierul de mobilier , ca dincoace se preteaza mult mai bine , cu utilaje si toate alea ,profi .

Deci ce sa zic , am sablon de verificare a partii fata ... (sa nu credeti ca e perfect centrica vreo masina ) care e prea mare ca sa fie trimis ...cote si altele , cine vrea , cu placere .

ADI , nene , pun miine pozele cu half -front bumper de la mitsu , ca nu le-am descarcat inca . A iesit chiar bine , oamenii multumiti , mai vor , probabil ca vor lasa masina citeva zile pentru troliu spate + bara spate , slidere ,scara , roofrack...

Ca a fost prea mult si prea strins in timp....si nu e in regula .Tot respectu' dau trei beri....sau trei kil de benzin'...ce vrei.sa bei...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Domnilor . fierul l-am indoit ...cu fermitate si o atentie parinteasca .Probabil ca o copie dupa AFN ca cea de spanioloaica e una din cele mai simple . Bineinteles ca se face , pretul are unele variabile care trebuiesc punctate , in functie de unele detalii -grosimi de material , finisare , etc .

Personal nu simpatizez AFN , imi pare un pic redusa , cred ca se poate si mai bine .Incontestabil , are o logica de conceptie , insa fiecare produs reprezinta un compromis , care exceleaza partial , restul fiind acceptat ca suficient .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Eventuale preturi , cum facem cu programarile....:grin:

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

a vrut sa se semneze costica, da se terminase electrozii :ha:

cos, bem berea :2dr

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

Om be ....om be ....noi ...

Citez din spusele unui clasic (IO) : Costica sa-i spui lu berbecu' lu soacra-ta ....

Urmeaza miine foto cu bara spate .

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Pana gaseste costica pozele am sa pun eu o poza cu bara fata-spate a lui virgilmagie si cu bara centrala de pajero dupa ce am montat mai intai troliu.Omul a fost multumit si urmeaza sa-i facem toata bara fata si bara spate.

060320101708.jpg.5886bbbfd35dcdfb8297d7fb24f3b551.jpg

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

si pana la urma cat e halatu?

ne putem inscrie la comenzi?

pe mine ma intereseaza cum ai tu pt.Y60

si ce greutate are bara?

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

Are vreo 35 kg .

Este proiectata sa incadreze troliul , si sa fie montata pe prelungirea capului de sasiu . Asta inseamna ca in lipsa acestor prelungiri ale lonjeroanelor va trebui alta solutie de montare , care e foarte la indemina , pentru asta fiind dedicat modelul de bara .

Se poate confectiona in diverse grosimi , cu diverse ranforsari interioare , cu bulbar , demontabil sau nu , cu proiectoare incastrate , decupata sau nu (recomandat ar fi sa ai troliu in fata , ca sa stii exact ce decupezi .

De asemenea , subliniez ca de cind ma invirt si eu cu paiu' in gura printre masini cu sasiu nu am gasit nici una cu botul centrat . Asta inseamna doar ca trebuie lucrat cu atentie .

La comenzi va puteti inscrie ...daca e nevoie imi iau si o secretara ...si un birou ...Daca ar merge cumva , trecem la alt nivel...

Halatul ...e dupa talia doritorului .Cit de echipata se cere , astfel ca halatul poate fi mai larg sau mai transparent .

De ex. , pe @virgilmagie l-a ajuns bara fata si spate , 'la cheie' , 400 eur .

Link spre comentariu

apropo de bot centrat, la nissan patrol Y60 dupa cate stiu sasiul e centrat, mai ales prelungirea de sasiu de sub radiator care are gaurile de prindere gata facute, pe o parte are si 3 piulite sudate (de la carligul fata original).

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

Precizez inca o data , nu am gasit nici o masina la care caroseria sa fie centrata simetric fata de sasiu .

Cum bara se monteaza pe sasiu , dar se centreaza dupa caroserie , apar diferente stg-dr , care trebuie rezolvate .

Sasiul de nissan se preteaza execelent la 'imbunatatiri' . E regulat , liniar la capete , gros in perete , gauri la indemina , foate bun sudabil , liber , sectiune mare .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare