cos Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 ...sau cum sa faci un cerb din otel ...moldovenesc. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Felicitari !!! :1 Ce crezi ca asteapta colegii de forum acum? Planuri, schite, cote! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Bara lui virgilmagie bravos COS imi place cum lucrezi, pune o poza si cu mitsu sa vad cum a iesit pana la urma Felicitari !!! :1 Ce crezi ca asteapta colegii de forum acum? Planuri, schite, cote! :h5 se primesc numai comenzi de executie...:wink: vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Felicitari !!! :1 Ce crezi ca asteapta colegii de forum acum? Planuri, schite, cote! :h5 Normal :wink: Cum ai indoit fierul la colturi? Ce grosime are tabla? Felicitari :br :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Bara lui virgilmagie http://i778.photobucket.com/albums/yy68/wst-box/1891560.jpg Poti sa faci o copie AFN ? Cat costa? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Planuri , schite , cote ...bineinteles , insa sint in marime ...naturala , 1/1 , pentru ca am de gind sa fac pentru fiecare model de bara (conceptie proprie sau copie adaptata ) un sablon se croire si unul de montaj initial -un plan de referinta cu pini de calare- astfel ca treaba sa fie mai exacta (si mai rapida ). Chiar daca asta inseamna ca se vor stringe in timp citeva -poate mai multe -dispozitive de asamblare .Daca apar si ceva fructe din livada asta de fiare e foarte...OK . Daca nu , cel putin am avut o munca placuta alaturi de ' tovarasi si pretini ' - sint bagat in dansul asta la brat cu Dulceanu , care a pus mina pe un spatiu de productie , astfel ca treaba cu fiarele se muta de la mine din atelierul de mobilier , ca dincoace se preteaza mult mai bine , cu utilaje si toate alea ,profi . Deci ce sa zic , am sablon de verificare a partii fata ... (sa nu credeti ca e perfect centrica vreo masina ) care e prea mare ca sa fie trimis ...cote si altele , cine vrea , cu placere . ADI , nene , pun miine pozele cu half -front bumper de la mitsu , ca nu le-am descarcat inca . A iesit chiar bine , oamenii multumiti , mai vor , probabil ca vor lasa masina citeva zile pentru troliu spate + bara spate , slidere ,scara , roofrack... Ca a fost prea mult si prea strins in timp....si nu e in regula .Tot respectu' dau trei beri....sau trei kil de benzin'...ce vrei.sa bei... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Domnilor . fierul l-am indoit ...cu fermitate si o atentie parinteasca .Probabil ca o copie dupa AFN ca cea de spanioloaica e una din cele mai simple . Bineinteles ca se face , pretul are unele variabile care trebuiesc punctate , in functie de unele detalii -grosimi de material , finisare , etc . Personal nu simpatizez AFN , imi pare un pic redusa , cred ca se poate si mai bine .Incontestabil , are o logica de conceptie , insa fiecare produs reprezinta un compromis , care exceleaza partial , restul fiind acceptat ca suficient . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Felicitari !!! :1 Ce crezi ca asteapta colegii de forum acum? Planuri, schite, cote! :h5 Eventuale preturi , cum facem cu programarile....:grin: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Bara lui virgilmagie daca ai inceput cu 'dreptul' .... continua .... adica sableaz-o si vopseste-o electrostatic cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Bara lui virgilmagie 3 staturi de electrostatic negru mat ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Am vazut bara LIVE a iesit foarte frumos :1 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Felicitari! Imi place mult semnatura...;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Bara lui virgilmagie a vrut sa se semneze costica, da se terminase electrozii :ha: cos, bem berea :2dr vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Om be ....om be ....noi ... Citez din spusele unui clasic (IO) : Costica sa-i spui lu berbecu' lu soacra-ta .... Urmeaza miine foto cu bara spate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Asteptam cu nerabdare pozele urmatoare...:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Pana gaseste costica pozele am sa pun eu o poza cu bara fata-spate a lui virgilmagie si cu bara centrala de pajero dupa ce am montat mai intai troliu.Omul a fost multumit si urmeaza sa-i facem toata bara fata si bara spate. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Asteptam poze cu continuarea la Pajero! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Pajero din imagine este din Brasov.Pe 1 si 2 Mai eu si cos venim in zona si ne vedem la trial la Rasnov.S-ar putea sa vina si baiatul cu pajero si ai s-o vezi live. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Ne vedem la Rasnov! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Da, da.. :banana Vin si eu cu noua mea achizitie sa studiez bara mai de aproape. Achizitia o sa ajunga maine dimineata. Ne vedem la Rasnov. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Bara lui virgilmagie si pana la urma cat e halatu? ne putem inscrie la comenzi? pe mine ma intereseaza cum ai tu pt.Y60 si ce greutate are bara? PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 10, 2010 Autor Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Are vreo 35 kg . Este proiectata sa incadreze troliul , si sa fie montata pe prelungirea capului de sasiu . Asta inseamna ca in lipsa acestor prelungiri ale lonjeroanelor va trebui alta solutie de montare , care e foarte la indemina , pentru asta fiind dedicat modelul de bara . Se poate confectiona in diverse grosimi , cu diverse ranforsari interioare , cu bulbar , demontabil sau nu , cu proiectoare incastrate , decupata sau nu (recomandat ar fi sa ai troliu in fata , ca sa stii exact ce decupezi . De asemenea , subliniez ca de cind ma invirt si eu cu paiu' in gura printre masini cu sasiu nu am gasit nici una cu botul centrat . Asta inseamna doar ca trebuie lucrat cu atentie . La comenzi va puteti inscrie ...daca e nevoie imi iau si o secretara ...si un birou ...Daca ar merge cumva , trecem la alt nivel... Halatul ...e dupa talia doritorului .Cit de echipata se cere , astfel ca halatul poate fi mai larg sau mai transparent . De ex. , pe @virgilmagie l-a ajuns bara fata si spate , 'la cheie' , 400 eur . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Bara lui virgilmagie apropo de bot centrat, la nissan patrol Y60 dupa cate stiu sasiul e centrat, mai ales prelungirea de sasiu de sub radiator care are gaurile de prindere gata facute, pe o parte are si 3 piulite sudate (de la carligul fata original). PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Bara lui virgilmagie Precizez inca o data , nu am gasit nici o masina la care caroseria sa fie centrata simetric fata de sasiu . Cum bara se monteaza pe sasiu , dar se centreaza dupa caroserie , apar diferente stg-dr , care trebuie rezolvate . Sasiul de nissan se preteaza execelent la 'imbunatatiri' . E regulat , liniar la capete , gros in perete , gauri la indemina , foate bun sudabil , liber , sectiune mare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate