Unimog Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Cine stie al cui este masina? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Samurai eu stiu.....da nu suflu nici o vorba :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Samurai si eu stiu... Crezi ca daca ii fur rotile se supara?? :ha: Unde e.. la Covasna Land? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Samurai Aoleo...de asa mult timp sta?Sa nu se simta neglijata:ha: Eu stiu ca stapinul face un gulas bun:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Samurai ...Iarna grea....:y NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Samurai Ce facusi ma omule cu calu' sur. Ai lasat biata masina sa ierneze singura in padure??? Vai de steaua ta ... Pacat ca nu este o organizatie similara cu R.S.P.C.A. la animale care sa se ocupe de masini maltratate ca te dadeam pe mina lor :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Samurai :idIi dam lu Unimogu oala de fasole cu ciolan si varza murata dupa care il bagam intr-un dulap si-l inchidem:ha:Masina e in curtea lui in custodia lui...Saracura vad ca a suferit :hl....il dau in judecata ptr ":ha:rele tratamente aplicate Samuraiului":ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Samurai Pai ce sa-i faci Zoli daca n-ai pus pe contract clauza sa-ti dea si tie zapada ... Mesajul de fapt era: "Auzi mah Zoli, cand vii sa mai dai si tu zapada de pe masina, ca a cocosat de tot softopu!" :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Samurai O voce subtire din gradina: Stapane , stapane m-ai parasit ? Nu te-am vazut , nu ti-am simtit mangaierea de 2 luni de zile 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Samurai Daca avea o lama de dezapezire, nu era zapada nici pe ea, nici sub ea si nici pe langa ea! Se mai termina iarna aceasta? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Samurai Daca avea o lama de dezapezire, nu era zapada nici pe ea, nici sub ea si nici pe langa ea! Se mai termina iarna aceasta? Iarasi ninge ma f....t in ea deja 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Samurai Iarasi ninge ma f....t in ea deja da..dar nu pe samurai:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Samurai Unimog cred ca face aluzie cu ninsoarea.... vroia sa zica Ninge cu samuraie:) ca daca tot a gasito :ha::ha::ha: 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Samurai sper ca e prin gradina cuiva,ca altfel ma mir cum de nu a "fotografiat" cineva macar proiectoarele...:grin: o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Samurai @dream_car bine zici,macar proiectoarele,sau mai bine zis toata masina sa fie "fotografiata" si "developata" pe bucati :ha::ha::ha: 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Samurai Iarasi ninge ma f....t in ea deja la fel si eu,cred ca ajunge deja din iarna asta tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Samurai :ha:Hai sa lamurim lucrurile.Masina e a mea si a fost pozata in curtea lui Unimog dupa o ninsoare!Ma bucur ca va place si v-ati gandit chiar s-o "developati":ha:Masina e una speciala,daca va apare in oglinda retrovizoare eu zic sa va dati mai la margine...:ha:Blavenstein stie de ce....:banana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Samurai am inteles....dar cred ca incapem 2 zuki pe o banda :ha: si numai trebuie sa iti facem loc,eventaul daca iti pui un girofar albastru...:j 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Samurai Eu sper sa fie Samuraiu vestitoru primaverii, cand rasare din zapada, sa scapam si de iarna... Ca de prins radacini se vede cu ochiul liber ca a prins acolo in curte la Unimog! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Samurai La noi nici o zii fara ninsoare!Si acu ninge ca-n povesti:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Samurai La noi nici o zii fara ninsoare!Si acu ninge ca-n povesti:wink: Cam asa la mine pe strada 405 la 7 dimineata 406 la 9 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Samurai Pai si cum ati vrea sa fie la munte ? Sa fie soare, cald, nisip fierbinte, pinacolada, apa calda, valuri de un m? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Samurai Femeile le uitasi? :top ce oameni , ce-i mai important..... :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Samurai Inainte sau dupa? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Samurai ce frumos poluati topicul cu masina mea....:top:yEu zic sa uitam de Samurai si sa continuam asa.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate