Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un service cu bun simt pt jeep

hdragos

Postări Recomandate

in primul rind imi cer scuze daca mai exita un topic pe seama asta,eu am cautat si nu am gasit.

de o saptamina detin un cherokee 2.5td 1998,si sunt la prima dragoste in domeniul 4x4 chiar daca am mai avut un surogat(volvo xc70,foarte buna dar cu totul altceva) problema mea e ca sunt in necunostinta de cauza referitor la un service specializat marca jeep sau macar in 4x4,un search pe google ar rezolva problema insa eu am pretentia ca in masina mea sa isi bage cheile si cicanele doar un singur service si acela sa fie unul de bun simt de aceea vreau sa dezbatem acest aspect si cei care au un service de incredere sa ne informeze si pe noi eventual o recomandare,cit si despre situati neplacute cauzate de diferite service-uri asa reusim sa stam departe de cei care ai intereseaza doar castigul si mai putin publicitatea pozitiva a unui client multumit.

eu unul caut urgent un service dar nu duc masina oriunde chiar daca trebuie sa ma duc in ungaria sau austria cum fac multi forumisti volvo trebuie sa fie un service afidabil 100%

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: un service cu bun simt pt jeep

... si in completare pt cei din Bucuresti extensia Service-ului de la halchiu este in Bucuresti in incinta METAV....

http://www.jeep4x4.ro/atelier.htm

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Eu unul am constatat cu tristete ca in Romania nici macar la service-urile cu nume, cu prestanta si care reprezinta firme auto importante nu mai gasesti bun simt si cu atat mai putin meseriasi. Se foloseste ciocanul ca si prima scula la orice fel de reparatie, injuraturile aferente daca nu-i merge din prima, piese inlocuite ca varul mecanicului are o masina la fel si ii curge pe nu stiu unde, bataie de joc si bani ceruti la ora. Eu unul in afara de ce scule mi-am adus de afara mi-am mai cumparat o trusa de scule din Romania, mi-am cumparat softuri de diagnoza si tot ce-mi fac imi fac singur. Nu contest ca nu ar fi meseriasi si service-uri pro pe undeva dar eu inca nu am intalnit.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

Eu unul am constatat cu tristete ca in Romania nici macar la service-urile cu nume, cu prestanta si care reprezinta firme auto importante nu mai gasesti bun simt si cu atat mai putin meseriasi. Se foloseste ciocanul ca si prima scula la orice fel de reparatie, injuraturile aferente daca nu-i merge din prima, piese inlocuite ca varul mecanicului are o masina la fel si ii curge pe nu stiu unde, bataie de joc si bani ceruti la ora. Eu unul in afara de ce scule mi-am adus de afara mi-am mai cumparat o trusa de scule din Romania, mi-am cumparat softuri de diagnoza si tot ce-mi fac imi fac singur. Nu contest ca nu ar fi meseriasi si service-uri pro pe undeva dar eu inca nu am intalnit.

linistit poti apela la Marius Lupu, e chiar de bun simt si stie ce-i important si ce nu la Jeep. Cat despre injuraturi si ciocane... nu asta e important, pe fiecare ne intereseaza ca fieru sa functioneze corect dupa ce iasa din service. Din partea mea sa faca voodoo ca nu ma intereseaza, mai ales daca am incredere in omul caruia ii dau fieru pe mana.

Si revenind la Marius, tot ce mi-a facut pana acum a rezistat si tot ce mi-a zis s-a adeverit a fi adevarat. Iar la preturi eu sunt foarte multumit. Asta in conditiile in care mai stiu si eu invarti o cheie. Nu e Marius omul care sa iti ia mai mult decat face.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

azi am avut placerea sa vb cu marius si tin sa ai multumesc inca odata pt sfaturile date problema este ca inca nu gasesc un mecanic in bucuresti pe partea de motor inteleg ca acest motor e complicat si da probleme chiar si mecanicilor,vreau pe cineva serios care sa se uite la motor si sa imi spuna cu claritate ce are pt ca de dat cu ghiocul pe bani mei sunt toti capabili,am problema cu injectorul nr.1(asa mi sa spus) care intr-un tirziu l-am gasit la cineva numai ca tipul care dezmembreaza la fel ca si mine nu se pricepe si nu stie unde e acel senzor al injectorului acum cind m-am uitat mai atent am gasit o mufa desfacuta si prinsa cu o agrafa care pare foarte noua de un alt cablu,impresia mea este ca acea mufa duce la senzor si ca pers. de la care am cumparat masina a facut ascuns acest lucru,tot cea ce doresc este un mecanic cinstit sa se uita la motor din cap in coada si sa dea un verdict clar pt ca la cine am fost pina acum inplicit jeep comserv pe linga faptul ca pur si simplu ma rog de iei nu se uita la masina,te intreaba pe tine ce are masina si ei iti spun simplu "injectorul nr.1 trebuie schimbat nu merge reparat,cost 650$ si in 7 zile il ai pe montat nu iti mai aiu bani,intra in pret"asta fara sa ridice capota,poate eu sunt exagerat dar in meseria mea cel putin eu nu procedez asa pt ca in citeva luni as minca mincarea la caini de pe stazi

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Dragos: vad ca nu sunt singurul care iti spune... du-te la Brasov si ti-ai rezolvat problema... toti iti spun asta... in bucuresti mai greu cineva specializat pe jeep care sa si aibe timp si sa fie ieftin...

unul bun este George de la Jeep Comservice, dar e al dracului de scump si nu ti-l recomand decat daca ma duc eu la eu :wink:... ori de asta nu am timp cu parere de rau...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

sa-ti povestesc eu ce am patit la service Contempo?:grin:

aici pe forum suntem cativa care in garaj...fara firma....doar cu un strop de minte ....cu destul de multe cunostinte tehnice facem lucrari la fel de bune ca si service-urile de marca

vis a vis de Jeep...cel mai bine vb cu Marius Lupu....dai o fuga pana la el...sa se uite si el la masina

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare