stk Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Zile bune. Cum prezentarea am inteles ca e obligatorie, aici urmeaza: Stefan, 28 ani, Baia Mare, de profesie ceva cu calculatoarele (programare / administrare), imi plac muntii si de ceva vreme ma gandesc la o masinuta, gen tractor ... Dar deocamdata privesc cum ninge pe afara, mai sap forumurile, incerc sa ma documentez ... Prognoza ar zice ca, cu putin noroc, prin ianuarie-februarie s-ar putea pune de o trotineta, ceva ... Exact ce a fi, 'oi vedea la momentul oportun. Pana atunci, imi pare bine ca v-am gasit, si va citesc cu interes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 bine ai venit !! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Salut Stefan si bine ai venit pe forum.! :c :W Speram sa iti putem da sfaturi cat mai obiective legate de ce masina de teren sa iti cumperi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 bine ai venit :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stk Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Multumesc. Speram sa iti putem da sfaturi cat mai obiective legate de ce masina de teren sa iti cumperi. Hmmm, da. Problema e complexa si depinde pentru inceput de tipul de finantare pe care voi reusi sa o "atrag". Masina va fi folosita si ca "every day car", si pentru plimbari. Eu as zice ca, cel putin pentru inceput, va fi mai mult ceva de genul "all-road" (sau off "lejer"). Am vazut ca pe aici se practica nebunii destul de mari; eu cred ca voi fi muuult mai cuminte :) Prima varianta este cea de masina noua, sub 10.000€. Caz in care, clar, cred ca singura optiune e o Niva. Mie sincer imi place tractorasul; am vazut ca ar avea si bune si mai putin bune, dar ma gandesc ca daca o iau de noua si invat ce ii place, va fi si ea mai atenta cu mine. Cine are argumente impotriva aceastei alegeri, e rugat sa si le prezinte. In cazul in care va pica (inca nu am confirmarea 100%, cum ziceam depind de alti factori) varianta de masina noua, atunci voi incerca sa ma reorientez. Caz in care sunt deschis la orice sugestie; ca preferinte, as vrea o masina scurta, in 2/3 usi. Cat mai ieftin de intretinut (exista si asa ceva? :) ) Bugetul preconizat ar fi de +/-5000€, in ideea de a-mi mai ramane ceva maruntis pentru "reparatii surpriza". Dar, cum zicea, deocamdata stau, citesc, ma uit in stanga si in dreapta, iar la anul cat de repede voi sti exact cum sta treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Multumesc. Speram sa iti putem da sfaturi cat mai obiective legate de ce masina de teren sa iti cumperi. Hmmm, da. Problema e complexa si depinde pentru inceput de tipul de finantare pe care voi reusi sa o "atrag". Masina va fi folosita si ca "every day car", si pentru plimbari. Eu as zice ca, cel putin pentru inceput, va fi mai mult ceva de genul "all-road" (sau off "lejer"). Am vazut ca pe aici se practica nebunii destul de mari; eu cred ca voi fi muuult mai cuminte :) Prima varianta este cea de masina noua, sub 10.000€. Caz in care, clar, cred ca singura optiune e o Niva. Mie sincer imi place tractorasul; am vazut ca ar avea si bune si mai putin bune, dar ma gandesc ca daca o iau de noua si invat ce ii place, va fi si ea mai atenta cu mine. Cine are argumente impotriva aceastei alegeri, e rugat sa si le prezinte. In cazul in care va pica (inca nu am confirmarea 100%, cum ziceam depind de alti factori) varianta de masina noua, atunci voi incerca sa ma reorientez. Caz in care sunt deschis la orice sugestie; ca preferinte, as vrea o masina scurta, in 2/3 usi. Cat mai ieftin de intretinut (exista si asa ceva? :) ) Bugetul preconizat ar fi de +/-5000€, in ideea de a-mi mai ramane ceva maruntis pentru "reparatii surpriza". Dar, cum zicea, deocamdata stau, citesc, ma uit in stanga si in dreapta, iar la anul cat de repede voi sti exact cum sta treaba. Nu stiu daca chiar merita sa iti cumperi masina noua. Prea ti se rupe sufletul daca o zgarii prin padure. Eu zic sa te orientezi catre un Suzuki Samurai sau Vitara. Chiar daca nu vei avea parte de reparatii surpriza, incet incet vei avea nevoie de anumite imbunatatiri. Hai pe la mine si putem discuta mai la concret. Dr. GSM Str. George Cosbuc nr.9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 :W :c Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 Bine ai venit ! :Gr www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 bine ai venit! @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 BINE AI VENIT ! :h5 :c Sigur n-o sa-ti para rau... ai nimerit exact unde trebuia... ADEVARATII OFFROAD-eri sunt pe acest forum! P.S. Nu e reclama, e adevar! Cand ii cunosti in "carne si-n oase" ai sa vezi ca ai faCUT alegerea corecta, mai ales ca tu, ca si mine, intentionezi sa te "motorizezi"... Sper sa ne intalnim intr-o zi... :D :h5 :c http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 :c1 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Bine ai venit Stefane! Da, ... Niva are si + si - ... eu m-am tot gandit vreo 3 luni inainte de achizitie. Si pana la urma a fost Niva... Cu + si - :ih 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stk Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Multumesc de primire :) Da, cam tot 3 luni am si eu la dispozitie ca sa ma gandesc :) Si tot stau pe ganduri ... Eventual daca imi poti spune si mie, in cazul tau (masina noua?), care sunt plusurile ... si mai ales care sunt minusurile ... La ce bani sunt, optiunile second ar fi in general de dinainte de '90. Am vazut si masinute faine, dar ... tot imi sta "dar"-ul asta. Nu prea ar mai ramane fonduri pentru eventualele "investitii" pe urmatorul an (abia mai incolo ... ). Alternativ, mai am varianta cu niva (noua), pe care as putea sa o primesc ca "masina de servici" (platita treptat fata de firma ... dar ideea e ca ies ceva mai ieftin). In acest caz, se exclude varianta second. Asa ca, orice "hint" primit e bine venit. Momentan oscilez cam tare spre niva; ma gandes ca in 3-4 ani tot imi dau eu seama "ce vreau", daca mi-e destul niva sau nu, si in caz ca raspunsul e "nu", pot sa o vand fara sa pierd mare lucru. Dar cum am zis, decizia inca nu e luata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Re: hop si eu Zile bune. Cum prezentarea am inteles ca e obligatorie, aici urmeaza: Stefan, 28 ani, Baia Mare, de profesie ceva cu calculatoarele (programare / administrare), imi plac muntii si de ceva vreme ma gandesc la o masinuta, gen tractor ... Dar deocamdata privesc cum ninge pe afara, mai sap forumurile, incerc sa ma documentez ... Prognoza ar zice ca, cu putin noroc, prin ianuarie-februarie s-ar putea pune de o trotineta, ceva ... Exact ce a fi, 'oi vedea la momentul oportun. Pana atunci, imi pare bine ca v-am gasit, si va citesc cu interes. Totul vine la timp pentru cei care ÅŸtiu să aÅŸtepte. Joseph Villele AÅŸteptare uÅŸoară cu împlinire cât mai grabnică! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate