Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gestiune electronica motor ECU

Vizitator ciine

Postări Recomandate

Vizitator ciine

Va salut pe toti forumisti si incerc pe aceasta cale , sa colectez de la toti care au ceva de zis, cit mai multe date despre ECU (scheme electrice ,softuri, diagrame masuratori etc) precum si posibilitatea de a upgrada sau renunta la diferite functii .

Pt. inceput dar nu numai, sunt foarte interesat sa stiu ce setari trebuiesc facute la diferite tipuri de ECU , ca acesta sa functioneze fara immobiliser, nu pt ca as vrea sa fac ceva nelegal, dar am multi prieteni care au avut grave probleme ce acest modul din cauza functionarii incorecte a acestui ( ba nu mai citea cheia , ba nu comunica cu ecu, etc)

Deasemeni as fi interesat de ECU "artizanal" care s-ar putea integra in motoare de generatie mai veche (cred ca pe la americani se poarta)

Este binevenita orice informatie, propie sau din internet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator ciine

Re: Gestiune electronica motor ECU

Vorbim de gestiunea electronica, nu mai ai valva la pompa, toata e controlata de un procesor .

E lucru draku.... cu VIN-ul , asta comunica cu procesorul de gestiune printr-o magistrala seriala si as vrea sa aflu in ce consta mesajul.

Dar sunt sigur ca producatorul ECU are o configurare care sa functioneze fara VIN. pt ca acelasi modele de ECU lucreaza si cu, si fara VIN, sau este vorba de softul (biosul ) procesorului , in care nu mai tine cont de datele venite de la VIN

De exemplu baieti de la IVECO fac servisul la utilaje buldoescavatoare destea noi cu ecu ( nu stiu exact tipul lor) care au VIN, dar daca e nevoie fac niste strapuri la ECU si VIN-ul nu mai conteaza .

Astept documentatii de la cine poseda asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare