suzimm Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 am o nelamurire,,,,daca la samuraiul stock dimensiunea gumelor este 205/70/15 iar eu am montat 195/80/15 in ce mod se modifica afisajul kilometrajului in bord(ceasul cu kilometrii parcursi)?mai arata realitatea distantei parcurse?avand in vedere ca circumferinta noii anvelope de 195/80/15 este mai mare decat a celei stock de 205/70/15,,,,astept raspunsuri,,,chiar sunt curios!!! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: intrebare intrebatoare... Ia vezi aici ce se intampla : http://www.vanzarianvelope.eu/calculator-anvelope REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: intrebare intrebatoare... ms de link,,,,,de viteza banuiam ca nu e cea reala afisata de vitezometru,,,dar,,,dar,,,cum ramane cu kilometrii afisati in bord...de ex sa spunem ca eu merg 100 de km reali ,,,,mie in bord cati km imi apar cu noile anvelope?? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: intrebare intrebatoare... Pai nu e clar? E vorba de viteza ta de deplasare care se modifica, in bord iti arata tot 100km/h....adica atunci cand te ia radarul, degeaba ii spui tu ca aveai fix 60km/h..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: intrebare intrebatoare... Parerea mea, e ca, abia atunci o sa fi aproape de indicatiile reale ale aparatelor de bord! Mai exact, procentul ala de 3 si ceva, nu se adauga fix la suta, ci, undeva pe la aprox. 97-98, pentru ca, toate vitezometrele, au o toleranta in plus, cu cateva procente - foarte mici, e adevarat - fata de viteza reala. Eu cred ca poti sa le montezi linistit, pentru ca, in realitate, daca nu "bati" pe suta, depasesti cu maxin 1-1,5 procente! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate