Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intrebare intrebatoare...

suzimm

Postări Recomandate

am o nelamurire,,,,daca la samuraiul stock dimensiunea gumelor este 205/70/15 iar eu am montat 195/80/15 in ce mod se modifica afisajul kilometrajului in bord(ceasul cu kilometrii parcursi)?mai arata realitatea distantei parcurse?avand in vedere ca circumferinta noii anvelope de 195/80/15 este mai mare decat a celei stock de 205/70/15,,,,astept raspunsuri,,,chiar sunt curios!!!
audi a4b8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: intrebare intrebatoare...

ms de link,,,,,de viteza banuiam ca nu e cea reala afisata de vitezometru,,,dar,,,dar,,,cum ramane cu kilometrii afisati in bord...de ex sa spunem ca eu merg 100 de km reali ,,,,mie in bord cati km imi apar cu noile anvelope??

audi a4b8
Link spre comentariu

Re: intrebare intrebatoare...

Parerea mea, e ca, abia atunci o sa fi aproape de indicatiile reale ale aparatelor de bord! Mai exact, procentul ala de 3 si ceva, nu se adauga fix la suta, ci, undeva pe la aprox. 97-98, pentru ca, toate vitezometrele, au o toleranta in plus, cu cateva procente - foarte mici, e adevarat - fata de viteza reala.

Eu cred ca poti sa le montezi linistit, pentru ca, in realitate, daca nu "bati" pe suta, depasesti cu maxin 1-1,5 procente!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare