Vizitator soso-bum Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 (editat) .......................................... Editat Mai 5, 2010 de soso-bum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: montarea body-liftului la vitara Ce-i cu mesajele tale de le-ai sters? Am incercat sa-ti du un PM, dar nu ma lasa...! vreau si eu prelungitoare pentru amortizoare? cum procedez? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: montarea body-liftului la vitara Ce-i cu mesajele tale de le-ai sters? Am incercat sa-ti du un PM, dar nu ma lasa...! vreau si eu prelungitoare pentru amortizoare? cum procedez? @soso-bum a gasit de cuviinta ca sa isi bata joc de forum si sa stearga mesajele pe care le-a postat drept razbunare pentru faptul ca exista un Vanzator Autorizat care vinde kit-uri similare la un pret mult mai decent. Nu va mai avea ocazia. :ban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: montarea body-liftului la vitara ok...dar eu ce fac acum? :) Nu incurajez nerespectarea regulilor si e normal sa existe concurenta in orice domeniu....! Nu trebuie sa se supere nimeni ci sa-si recalculeze sansele de a face fatza respectivei concurente...eventual sa ia masuri...oneste! Imi pare rau...! Era unul din cei priceputi si saritori! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: montarea body-liftului la vitara Sal, body lift 5/6 cm aluminiu. inclus manopera cu toate modificari si prel. si repositionarea radiator, si.... 600 euro tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: montarea body-liftului la vitara Multumesc...dar eu vreau doar prelungitoarele de amortizoare pentru flanse suspensie de 30 mm fata si 35mm spate...! E vorba de o Vitara! Ai asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: montarea body-liftului la vitara Nu, dar care este problema? Inteleg ca vrei ceva tip prelungitor de dacia.... Se face la strung eu inlucuiesc amortizoarele cu altele cu caster reglabile si mai lungi, dar da ca vrei facem ceva cum vrei tu... Salut tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: montarea body-liftului la vitara ok...dar eu ce fac acum? :) Nu incurajez nerespectarea regulilor si e normal sa existe concurenta in orice domeniu....! Nu trebuie sa se supere nimeni ci sa-si recalculeze sansele de a face fatza respectivei concurente...eventual sa ia masuri...oneste! Imi pare rau...! Era unul din cei priceputi si saritori! Scuzati interventia mea care este ne la locul ei din nici un punct de vedere dar pur si simplu vreau sa ajut un om. Incearca acest link.. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52615 tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate