Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Autocortul

Vizitator lones

Postări Recomandate

Vizitator lones

Re: Autocortul

ma intereseaza cum functioneaza modelul de mai sus,daca are cineva? cred ca s-ar putea face si acasa.doua carapace prinse cu doua amortizoare ca la haionul masinii,material rezistent la apa,cred ca e posibil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai simplu e sa faci o vizita la reprezentanta AutoHome - Rom-Caravan din Otopeni.....acolo aveau unul expus asta-vara.....

http://www.rom-caravan.ro/contact.html

Pana una-alta iti pot spune ca, intr-adevar, modelul asta se deschide cu doua telescoape, cum sunt cele care ridica hayonul la masini, dar mai lungi si mai puternice, evident si din care nu cred ca se gasesc de cumparat.....

Problema e ca nu stiu din ce poti face capacele, superior si inferior.....trebuie o matrita pentru cei care lucreaza cu fibra de sticla.....

Tipul care mi-a revopsit mie Maggiolina, i-a luat si matrita, dar nu prea intelegea el oportunitatea unei astfel de afaceri.......diferenta intre modele o vezi tot pe site-ul Rom-caravan......

PS - Sa nu-ti faci iluzii ca te vei umple de informatii de la Rom-caravan....cel mult o sa-ti puna in brate un catalog AutoHome, care de altfel e accesibil pe site in format pdf....

Link spre comentariu

Vizitator lones

multam de informatie!!! ma gandeam ca cele doua carapace sa le fac din aluminiu,iar de ele sa prind materialul de cort.teoretic cred ca ar merge,dar totusi o sa trec pe la cei din otopeni poate ma inspir un pic.:tk

Link spre comentariu

Vizitator lones

inca ceva,tu esti multumit de Maggiolina,se comporta bine pe vant ,pe ploaie?imi place si modelul de care spui,Maggiolina,cred ca e mult mai stabil si nici ursul nu ajunge la el.:banana

Link spre comentariu

Cel mai simplu e sa faci o vizita la reprezentanta AutoHome - Rom-Caravan din Otopeni.....acolo aveau unul expus asta-vara.....

o.....trebuie o matrita pentru cei care lucreaza cu fibra de sticla.....

Tipul care mi-a revopsit mie Maggiolina, i-a luat si matrita, dar nu prea intelegea el oportunitatea unei astfel de afaceri.......diferenta intre modele o vezi tot pe site-ul Rom-caravan......

...

matrita o faci tot din fibra de sticla. iti faci modelul de carapace care-l vrei modelat intr-o gramada de noroisi apoi il imbraci in fibra- gata matrita.

daca ai un amic care are un cort cum vrei matale ii dai un spray de silicon si il imbraci cu hirtie de ziar si aracet cum se faceau pe vremuri sticlele imbracate in imitatie de lemn. smecheria e ca matrita asta nu rezizta de prea multe ori. pe vremuri eu faceam asa casti si aripi de motocros

Link spre comentariu

inca ceva,tu esti multumit de Maggiolina,se comporta bine pe vant ,pe ploaie?imi place si modelul de care spui,Maggiolina,cred ca e mult mai stabil si nici ursul nu ajunge la el.:banana

De vant si ploaie n-am avut parte, inca....oricum ea mai are in dotare si o prelata din PVC, musama, care are forma cortului cand e deschis.

Daca o faci din tabla de aluminiu s-ar putea sa ai probleme cu un condens excesiv, deci va fi umezeala in interior ca la balamuc.....

@gusteru :Pai asa i-a luat matrita la a mea tipul de v-am zis mai sus......deci matrita exista, sau cel putin asa sper, ca n-a aruncat-o.....

Link spre comentariu

Vizitator lones

gusteru are dreptate,merita incercat cu o matrita si fibra de sticla.:br:br:br trebuie studiata problema.eu ma gandisem initil la un cadru facut din cornier de aluminiu imbracat in tabla si izolat pe interior......dar ideea cu fibra de sticla cred ca e mai buna.:tk:2dr

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Pana una-alta iti pot spune ca, intr-adevar, modelul asta se deschide cu doua telescoape, cum sunt cele care ridica hayonul la masini, dar mai lungi si mai puternice, evident si din care nu cred ca se gasesc de cumparat.....

Problema e ca nu stiu din ce poti face capacele, superior si inferior.....trebuie o matrita pentru cei care lucreaza cu fibra de sticla.....

PS - Sa nu-ti faci iluzii ca te vei umple de informatii de la Rom-caravan....cel mult o sa-ti puna in brate un catalog AutoHome, care de altfel e accesibil pe site in format pdf....

Te salut,

Cum se vopseste materialul din care sunt facute capacele la Maggiolina? Cum a pregatit suprafata?Adera bine vopseaua, nu s-a cojit mai tarziu? Am comandat si eu un Columbus si nu prea imi place albul lui, nu da bine cu culoarea masinii

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

Din cate mi-aduc aminte, au pregatit suprafata de vopsit asa cum se pregatesc si masinile de vopsit......Cei care vopsesc masini, se pricep sa pregateasca si fibra de sticla pentru vopsire pentru ca ei mai vopsesc la culoarea masinii si spoilerele alea custom facute din fibra.

N-am observat sa se exfolieze sau sa faca basici pe undeva vopseaua, deci a prins foarte bine.

Columbus-ul meu, cel luat de la Miron, a fost acoperit in folie autocolanta si fiind tot alb la origine, zic ca a iesit mult mai bine decta daca ar fi fost vopsit :

1723109136_IMG_0427(Small).JPG.05be9ff18f8b9a26321fe603fc2d1a06.JPG Capture12.thumb.jpg.5f8c8be68e010bc7e220b10a8c40503d.jpg Capture11.thumb.jpg.417f4dbe8c41ac1321486edcb5ff2371.jpg

Capture13.thumb.jpg.dd4d467f50bf85b23ee70bcd66d81c4a.jpg Capture14.JPG.04b19e498bc68d5ec667e1ec1cc0c5cd.JPG

Editat de Astral
Link spre comentariu

Columbus-ul meu, cel luat de la Miron, a fost acoperit in folie autocolanta si fiind tot alb la origine, zic ca a iesit mult mai bine decta daca ar fi fost vopsit...

De aceea înfolierea a si costat 200,-€ :wink:

Eu l-am vopsit pe al meu în culoarea masinii si, ca si pe masina, cu trafaletul cu vopsea Acryl pe baza de apa. Suparafata am prelucrat-o (matuit-o) în prealabil cu pîsla de slefuit (abratex cred ca se numeste în ro)

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare