Eugen Remus Cucu Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Salut. Sunt mai nou pe forum si proaspat posesor de Pajero MK II LWB,2,5 TDI. Am cautat sa cumpar un snorkel pentru acest model si pe un site am gasit ce cautam dar aici apare problema mea.Pe site-ul respectiv se precizeaza: "snorkel pentru V31,V32,V33".Poate sa imi explice si mie cineva ce inseamna V31,V32,V33 ??Sunt modele de caroserie diferite ?, cum aflu ce model am eu ?? Multumesc tuturor ce pot sa ma ajute in aceasta privinta. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Din ce an este Pajero-ul tau? V31-V32... are legatura cu generatia si tipul caroseriei. Trebuie sa iti apara in cartea de identitate si aceasta informatie i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Mitsubishi Shogun,lung din produs in 1992. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Salut vezi la Gepetto el are snorkele la preturi ok si-a mai luat cineva de pe aici si s-a potrivit. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Nu are pe stoc si nu am primit nici un raspuns legat de momentul cand o sa aduca. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? mda probabil nu si-a actualizat siteul eu m-am uitat si avea. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Mitsubishi Shogun,lung din produs in 1992. Este un Pajero, generatia a 2-a caruia ii corespunde codul V20. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? mda probabil nu si-a actualizat siteul eu m-am uitat si avea. In stoc apar 2 bucati,dar cand am comandat unu m-i s-a spus ca nu sunt in stoc momentan. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Este un Pajero, generatia a 2-a caruia ii corespunde codul V20. Deci cu alte cuvinte nici unu din snorkele pentru V31,V32 si V33 nu se potriveste pe V20.Sa inteleg ca V31,V32,V33 sunt de fapt modele din ultima generatie de Pajero? "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? nu se potriveste nici unul, al tau e ca si al meu cum spunea si sese varianta V20. bafta. mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Multumesc mult de sfaturi. O sa caut snorkel pentru varianta asta V20, sper sa si gasesc :grin:. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Salut Eugen, Eu zic ca ai V44 conform: https://www.milneroffroad.com/chassisnumbers/Mitsubishi%20UK.pdf Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? V20 sau V44??!!!! Mai are cineva si alte opinii caci acum sunt mai nelamurit ca la inceput?? "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Pajero V31,V32,V33 ?? Cautati snorkelu si in alte surse: -Max -Japan Parts -RazvanGTC Toti aveau Safari Snorkel (originalul) dar nu stiu daca aveau ptr modelele voastre! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate