Max Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Am montat arcurile OME pe Toyota mea. Dupa cum unii stiu, arcurile de pe spate sunt diferite. Cele cu A in mod normal se pun pe partea soferului iar B pe partea pasagerului.. Am facut ca la carte dar am constatat ca masina sta foarte inclinata pe partea stanga. M-am gandit ca , poate , datorita faptului ca arcurile vin din Australia , unde masinile sunt cu volanul pe dreapta, codurile nu se prea potrivesc cu masinile europene.Asa ca am schimbat aseara arcurile intre ele. Acum sta aplecata pe partea dreapta dar nu atat de tare . S-a mai lovit cineva de problema asta? E posibil ca dupa cateva zile de circulat sa se mai lase si sa se egalizeze arcurile? Specific ca sunt arcuri cu foi varianta HeavyDutty. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 1.de lasat o sa se mai lase un pic, dar asta o sa se intample si pe stg si pe dr, deci...........diferenta o sa ramana ! 2. acu, stiu eu, ......la unul cu kg tale, nu o se observe, daca le-ai pus pe alea mai mari pe stg ......dar trebuie ca blonda ce o sui in dr sa fie slabutza, poti explica asta sotiei, sigur o sa inteleaga situatia. :D 3. E o mare tampenie cu diferentele astea de pozitie ale arcurilor, poate ea provine din faptul ca: - la modelele pt Australia, trebuie sa compenseze greutatea bateriei si a casetei de directie, sau - soacrele australiene sunt grase si stau pe aceeasi parte cu ginerica , sa le dea sentimentul ca sunt la "conducere" :D :D ori....... - pt ca ei au elicoptere !!!! adica, intinderile sunt atat de vaste, OME e o mare ferma in pustiu si salariatii sunt angajati cu contract pe minim 6 luni, si ei, de plictiseala cultiva marihuana, pe care o consuma constant si....unele arcuri ies mai ....." HY" :lol: decat altele, atunci, managementul a facut 2 chestii destepte, = au raspandit zvonul ca trebuie sa fie 2 arcuri in kit mai "HY" ...........de compensare = au cumparat elicoptere ca sa stropeasca cu ierbicide cultura de canepa indiana ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 24, 2007 Autor Partajează Postat Mai 24, 2007 Asa arata initial. Luigi..e multa logica in ce spui dar...iti spun eu ca nevasta-mea nu o sa inteleaga. :lol: Acum sta cat de cat mai drept dar cand se pune cineva in dreapta se cam lasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 nu o sa inteleaga?.................nasol , atunci mai e o solutie, pune-le in diagonala, pe fata il bagi pe ala mai inalt acolo unde greutatea e mai mare, adica stg fata si pe spate cel "sculat" va fi pe dr spate. Datorita faptului ca masina e lunga si in plus grea nu vei simti diferente la viraje stg/dr , spre deosebire de o masina mai usoara, scurta unde nu poti face aceasta manevra ca se batzaie diferit pe stg fata de dr. Succes. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Ce-ar fi sa-ti iei un alt kit, sa pui arcurile inalte pe Toyota si arcurile scunde sa le vinzi? Sau sa le pui pe cealalta masina (Toyota)? :D :D http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 suspensie ia uite la asta ce dreapta sta ! sa fie din cauza shakelurilor? ia uite pe poza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 dar cateva ciocane nu le dai si tu la cele mai deschise...???? daca nu ai mana...adica sa nu dai prea tare , sa rupi vreo foaie.....mergi la un fierar...le springuiesti putin si ti le faci cum vrea mushchiul matale... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 sau ai strambat sasiul..?????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Elicoidalele OME de la patrol au fost la fel, pe partea soferului masina sta mai sus.Data viitoare, nu cred ca mai iau OME.In timp ce Pro Comp ofera bari panhard si tiranti reglabili, OME spune ca nu trebuie nici macar coborita cutia de viteze si nu mai trebuie sa faci nici un fel de modificari la LWB.La mine rezultatul este ca dupa 6 luni bucsaraia OME ii praf.Parerea mea este ca ca la capitolul asta OME este doar un mit! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Trist... dar si adevarat? Pana acu recent era vorba ca primesti ce platesti... dar se pare ca se schimba si acest dicton. Heavy duty spus de OME credeam ca valoreaza mai mult. Surubul lui Dan l-am vazut forfecat... daca si bucsele asa se comporta... atunci e nasol. Pana la urma in cine te increzi? Revenim la strungarul autohton? 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 25, 2007 Autor Partajează Postat Mai 25, 2007 Trist... dar si adevarat? Pana acu recent era vorba ca primesti ce platesti... dar se pare ca se schimba si acest dicton. Heavy duty spus de OME credeam ca valoreaza mai mult. Surubul lui Dan l-am vazut forfecat... daca si bucsele asa se comporta... atunci e nasol. Pana la urma in cine te increzi? Revenim la strungarul autohton? Eu am ajuns la o concluzie. Cum sunt arcurile ORIGINALE Toyota nu este nimic altceva. Nu degeaba e 500 de euro un arc. Otel adevarat in ele. Si apropo de strungar. Vad ca ce mi-a facut srtungarul meu e mai HevyDutty decat orice HeavyDutty cumparat. M-am gandit sa cumpar la un moment dat niste planetare HD dar problema e, cum am eu garantia ca sunt intradevar HD? E o mare loterie de multe ori cu piesele aftermarket. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Elicoidalele OME de la patrol au fost la fel, pe partea soferului masina sta mai sus.Data viitoare, nu cred ca mai iau OME.In timp ce Pro Comp ofera bari panhard si tiranti reglabili, OME spune ca nu trebuie nici macar coborita cutia de viteze si nu mai trebuie sa faci nici un fel de modificari la LWB.La mine rezultatul este ca dupa 6 luni bucsaraia OME ii praf.Parerea mea este ca ca la capitolul asta OME este doar un mit! :x[/quote diferenta intre bucsele OME galbene din poliuretan si bucsele negre de cauciuc: - fiind din poliuretan au rez ff mare la frictiune, caracteristicile elastice si de strivire sunt la fel ca le cele negre - miezul metalic al bucselor de caster e facurt din 2 sectiuni pt a realiza o minima strivire a poliuretanului - bucsele pe spate sunt facute din sectiuni diferite din acelasi motiv - sunt mai ieftine decat alea originale de Nissan Acum, daca mergi ca bezmeticu, si iei vre-o bordura pe la 100 km /h asa .......de cateva ori pe luna nici o bucsa nu o sa-ti reziste la chestii de-astea. In ceea ce ma priveste, am pe masina OME de aproape 80.000km, masina folosita zi de zi , si pe la iesiri si pe la concursuri din cand in cand si inca nu a cedat nci una ! Apoi, din cateva zecile de kituri de suspensie ce am montat nu a venit decat unul singur ca are nevoie de o bucsa de amortizor spate. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 Elicoidalele OME de la patrol au fost la fel, pe partea soferului masina sta mai sus.Data viitoare, nu cred ca mai iau OME.In timp ce Pro Comp ofera bari panhard si tiranti reglabili, OME spune ca nu trebuie nici macar coborita cutia de viteze si nu mai trebuie sa faci nici un fel de modificari la LWB.La mine rezultatul este ca dupa 6 luni bucsaraia OME ii praf.Parerea mea este ca ca la capitolul asta OME este doar un mit! :x[/quote diferenta intre bucsele OME galbene din poliuretan si bucsele negre de cauciuc: - fiind din poliuretan au rez ff mare la frictiune, caracteristicile elastice si de strivire sunt la fel ca le cele negre - miezul metalic al bucselor de caster e facurt din 2 sectiuni pt a realiza o minima strivire a poliuretanului - bucsele pe spate sunt facute din sectiuni diferite din acelasi motiv - sunt mai ieftine decat alea originale de Nissan Acum, daca mergi ca bezmeticu, si iei vre-o bordura pe la 100 km /h asa .......de cateva ori pe luna nici o bucsa nu o sa-ti reziste la chestii de-astea. In ceea ce ma priveste, am pe masina OME de aproape 80.000km, masina folosita zi de zi , si pe la iesiri si pe la concursuri din cand in cand si inca nu a cedat nci una ! Apoi, din cateva zecile de kituri de suspensie ce am montat nu a venit decat unul singur ca are nevoie de o bucsa de amortizor spate. Nu zic ca nu am abuzat putin de masina in ultimile 6 luni :) si cred ca si datorita panhardului si a tirantilor nemodificati, bucsele sau distrus mai repede.apropos ti-am dat mail pt catalogul de accesorii si n-am primit nimic :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate