avolocaru Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Ma gandesc ca ar fi interesanta o discutie despre organizarea atelierelor noastre, mai mult sau mai putin profesionale, despre ce facem sau nu facem pt a ne proteja de eventuale accidente de orice fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Norme PSI si nu numai Ma gandesc ca ar fi interesanta o discutie despre organizarea atelierelor noastre, mai mult sau mai putin profesionale, despre ce facem sau nu facem pt a ne proteja de eventuale accidente de orice fel. importan ar fi ca niciodata sa nu lucrezi singur, sa fie la indemana un contact general pentru intreruperea curentului o sursa de apa, sau un Estinctor cat de mic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Norme PSI si nu numai Eu zic ca atelierele in care se folosesc produse usor volatile si inflamabile ar trebui sa fie dotate obligatoriu cu instalatii automate de stingere a incendiilor cel putin cu drencere. Eu am sa-mi fac una la atelierul meu imediat ce scap nitel la bani. Am mai vazut pe la statiile de oxigen, ca sunt dotate obligatoriu cu o cada, care este mereu plina cu apa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Norme PSI si nu numai o statie de oxigen are alta incadrare dpdv PSI decat un atelier auto..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Norme PSI si nu numai Stiu. Doar am dat un exemplu. Problema se pune in general la atelierele personale, unde nu putin sunt cei care trec cu vedrea protecria muncii si unde TOTI avem bagate la gramada de toate, ca de' este lipsa de spatiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Norme PSI si nu numai acu....zic si eu...daca ai un busines care implica lucrul cu focul deschis..e la mintea cocosului ca trebuie sa te protejezi impotriva focului....asa ca faci pe dracu in patru....si chiar mai mult....ca sa nu ai probleme cu focul..... ps....probleme vor fi...mari....cu altii....si ptr aia nu exista norme NPM sau PSI :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate