TractoRila Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Va salut dragi colegi. Saptamana trecuta m-am intors din Germania cu o frumusete de masina care luni , datorita fratelui @adrianudeanu de pe forum, a primit botezul in Bulgaria. Este stock dar cu timpul va suferi ceva modificari, momnetan lipsa de cascaval isi spune cuvantul. Sa traiesti o mie de ani adriene :h5. Pun si o poza, doua, sa o puteti vedea. ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Sa-l stapanesti sanatos ! '95-'96 nu? cam cat e un sifonier d'asta in Germania ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Multumesc de urare. Masina este 93. Pretul lor variaza acolo, sincer nu am vazut prea multe, ele se gasesc mai mult in zonele de munte in Germania. Se gasesc si sub 3000 si peste :h5 :cl ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi frumos animal....grija mare cu el...are prostul obicei de a intra in calduri cand ti-e lumea mai draga :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Sa l stapaesti sanatos ,HAI NAMOL:2dr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi frumos animal....grija mare cu el...are prostul obicei de a intra in calduri cand ti-e lumea mai draga :h5 Te referi la partea cu chiulasa? ps: Multumesc tuturor de urari. Dl. Luigi va voi face o vizita in viitorul apropiat, sper sa ma primiti :grin: ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi da...la partea aia cu incalzirea ma refer.....ca in rest n-ai treaba cu el...sa te duca pe unde vrei :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Cunosc problema cu fierberea. Sper sa fiu un bun stapan si sa nu o duc pana acolo. Masina este super intretinuta, la interior nu are scaunele tocite, bordul este intact nu este tocit, crapat, mocheta arata ca noua, interior plafon intact. Singura problema, sper eu, este o rugina la aripa spate stanga dar care se rezolva :dr3. ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi frate ma bucur nespus ca am putut sa te ajut:D ti-am mai spus, s-o stapanesti sanatos si sa nu-ti faca nicio problema:). auto arata super, merge f bine, chiar imi place ce ti-ai cumparat ps: ii multumesc lui Dumnezeu ca in sfarsit a gasit o masina pentru tine, ca m-ai innebunit aproape un an=)), dar a fost bine, ai gasit ce ti se potriveste:br, masina asta a vrut sa vina la tine:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Solo_man Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Sa-ti aduca mult namol in curte! Sa-l stapanesti sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi :2dr bravo, sa te bucuri de ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi S-o stapanesti sanatos si fara probleme. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi sa-l stapanesti sanatos si sa-l faci 'mare ' .... ............ cu patrol 260 scurt ..ce ai facut ..????????????????????????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Sa-l porti sanatos ! Ca de stapanit e usor...:grin: Sper sa ne vedem in teren:br 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi sa-l stapanesti sanatos si sa-l faci 'mare ' .... ............ cu patrol 260 scurt ..ce ai facut ..????????????????????????? sta si asteapta saracul sa-i mai aloc niste bani. mai sunt bucsele spate de schimbat, capetele de bara si amortizoarele spate. cred ca ar trebui sa dau si turbo jos sa-l verific dar intr-o luna sper sa-l fac. ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Sa fii sanatos sa-l calaresti cum ii place....bafta si numai bine:cl:Hr 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Sa-l pui pe burta cat mai repede :grin: ..., in namol bineinteles! :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Sa-l stapanesti sanatos si fara BUBE!:h5 Mi-aduc aminte cat am cautat dupa masina pe care o am ( vreo 4 luni :old), cat am citit si interesat de ele, cate schimbari de marci am vrut ( in functie de bani ) si, totusi, am ajuns de unde plecasem , adica la un Y60. Acum, dupa ce l-am luat, nu mai imi incap in piele de dragul lui. Sunt ADEVARATE PANZERE ale oricarui teren. Incă o data, SA TE POARTE SANATOS!!! Cunosc problema cu fierberea. Sper sa fiu un bun stapan si sa nu o duc pana acolo. Masina este super intretinuta, la interior nu are scaunele tocite, bordul este intact nu este tocit, crapat, mocheta arata ca noua, interior plafon intact. Singura problema, sper eu, este o rugina la aripa spate stanga dar care se rezolva :dr3. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Un nou patrol printre noi Patrolul ramane o masina exceptionala indiferent de model, an de fabricatie, motorizare, etc, etc! Sa-l noroiesti cu placere! :h5 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate