Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

injector cherokee 2.5dt

hdragos

Postări Recomandate

de cind am luat masina(2sapt)un cherokee 2.5td 1998 am simtit o lipsa de putere in special in treptele 3/4 de la 2000 rot/min in sus,cam la 2100 avea un punct mort dupa care se accelera foarte greu si se chinuia din rasputeri sa ajunga la 120km/h dar am zis ca poate mi se pare mie ca am trecut de pe o masina mult mai sprintena dar am vazut ca mai mult de 120km/h nici nu vrea sa auda,asa ca am fost la un mecanic care dupa citeva rugaminti din partea mea a pus tester-ul pe ea si si ia dat eroare la injectorul 1 si a confirmat ca acesta ar fi cauza lipsei de forta de care m-am lamentat si inlocuirea acestuia ar costa 650$.

intrebarea mea catre domniile voastre,poate fi adevarat ca acest injector provoaca aceste simptome si 650$ e un pret corect,pt ca mie mi se pare cam piperat in confront cu alte marci(volvo,vw etc) plus ca din cite am inteles nu este un injector care trebuie softat trebuie doar montat si gata(posibil sa gresesc).

VA MULTUMESC

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare