Lipoveanu Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) evident trebuie sa ai troliu .... (pe viitor ma gandesc sa pun un scripete fix sa pot ridica orice masina cu troliul de pe masina mea ...) Editat Decembrie 12, 2011 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Hehe, esti dat 'reaku Luciene ... vin si eu la un tratament d-ala ? ... ca am troliu, asa ca sunt "spalabil" :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 parca nu mai are noroi ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 poate se darama 'privatizarea' cu masina ta :ga te astept .... :we cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Sper sa nu cada 'reaku sandramaua pe noi :ga ... ... oricum, masina ta arata impresionant ... felicitari ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Pacat ca nu ai troliu si pe spate ca sa ii poti face o clisma. :grin: :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 foarte tare pot sa aduc si eu tractorasul? ca s-au suparat toti pe la spalatorii pe mine :P @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 ...si vrei sa te superi si cu mine ..... si asa o sa calci cu stangul ca ai toyota ..... :ga cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 recomand cu incredere....singura spalatorie (gasita de mine) unde nu stramba baietzii din nas :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 ati spalat patrolu cu apa de la jeep, sau de ce sunteti asa nervos? :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Foarte TARE, frate !... :shock: :grin: Chiar faci asta la tine, la pravalie ?! Cunosc oameni interesati, eventual se poate face si un tratament competent contra ruginii !... :roll: 8) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Luciane, fa o taxa si pt spalat pe dedesubt, ca ia uite cum vine clientu' PS: Vezi ca zilele asta ajung si eu pe la tine, ca tre sa dau jos noroiul acumulat din citeva zone geografice diferite... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 pai sa spal bine eprubetele sa le facem analiza ..... :P nu e nevoie de nici o taxa suplimentara ..... intra in pretul unui spalat exterior ...(spalatul pe burta o sa fie un bonus ...) .... o sa identific niste zile si ore bune ptr aceasta operatiune.... caci nu pot spala un 4x4 intre 2 mertzane care sa aibe si tapiteriile si moketele crem ...( din cauza asta am renuntat demult la spalatul componentelor de motor,cutii viteze , etc ...chiar si pe prieteni i-i refuz politicos ...) practic ar fi bine in fiecare zi inainte de ora inkiderii adica intre 22-24 ...dupa care sa-mi pot spala hala..caci sare noroiu peste tot mai mult.... este o ora la care sunt mereu prezent la pravalie ... :clb cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Foarte buna ideea ta,sigur o sa fie coada :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 pana la urma ce amortizoare ai pus? OME sau iron man :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 am ridicat si una lunga ....de aproape 3 tone .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 unde este spalatoria asta ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Bucuresti, zona intersectilor cu strazile Razoare /Dr Taberei/Drumul Sarii, langa petrom ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: cum se spala o masina de teren .....f bine ...!!! va astept oricand cu placere ..!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: cum se spala o masina de teren .....f bine ...!!! abia acum am vazut topicul asta, foarte tare! cum mai e cu accesul in zona, acum de cand au "forat" zona Razoare? as veni si eu pana in sarbatori, sa pregatesc masina pt concediu, dar nu am troliu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: cum se spala o masina de teren .....f bine ...!!! pai ... pun un scripete sus ... ca am ... dar mai vi cu un amic care are troliu ... eu troliu nu am .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 (editat) Re: cum se spala o masina de teren .....f bine ...!!! pai ... pun un scripete sus ... ca am ... dar mai vi cu un amic care are troliu ... eu troliu nu am .... ..............si nici masina.............:ha: Sa-i mai pun niste poze pe topic ca el nu mai are cu ce.......:ha: PS - Gluma-negluma e singura spalatorie unde se poate face asa ceva ! Editat Decembrie 4, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Re: cum se spala o masina de teren .....f bine ...!!! ... nu te-a mai injurat mecanicul ca-i cade pamant in cap si pe ceafa ... si in ochi ... ai crescut in ochii lui ... esti altfel apreciat .... nu te mai arde la manopera ...:g Editat Decembrie 11, 2011 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: cum se spala o masina de teren .....f bine ...!!! Sau... Doar ca mai trebuie un prieten si o sufica :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: cum se spala o masina de teren .....f bine ...!!! cand ai venit tu erau fete... nu baieti .... te-am inregistrat pe camera.... ia vezi aici ...: http://www.youtube.com/watch?v=Tm8GAvTacBc&feature=player_embedded cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate