ampopa Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Interesant: http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/Motorola-Brute-i680-US-EN Il asteptam si la noi... “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Motorola Brute i680 Cu clapeta ? Nu mi se pare "prea" out-door..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Motorola Brute i680 Cu clapeta ? Nu mi se pare "prea" out-door..... Ei spun ca e facut in concordanta cu "Mil Spec 810": http://en.wikipedia.org/wiki/MIL-STD-810, asa ca ar trebuis a fie destul de rezistent, chiar si cu clapeta. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Motorola Brute i680 Sunt de acord ca e "foarte" hi-tech si cu atuuri heavy-duty, dar mi se pare incomod de "frecat" clapeta aia ori de cate ori vrei sa vorbesti la el....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Motorola Brute i680 salutare tot cu clapeta a fost si Motorola International 8700==== o adevarata legenda pentru cunoscatori, asa ca si asta s-ar putea sa fie o scula buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Motorola Brute i680 Arata foarte bine, stie cineva daca a aparut si la noi? un pret poate?:tk Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate