crystyy Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Va salut cu respect, asa cum spune si titlu sant nou posesor al unui 4X4, si anume Suzuki Vitara , an 91, automata. De masinuta sant foarte incantat ,dar am o singura nedumerire legata de prinderea hard topulu-i de caroserie. Prinderile sant facute in mod barbar cu niste balamale si zavoare iar in unele zone cu niste pene. Rugamintea mea este urmatoarea: imi poate arata careva o poza, ceva cu elementele de prindere originale si de unde pot face rost de ele? Masinuta este adusa din Germania si vreau sa o inscriu pe Romania, aveti ideie cat costa taxa de inmatriculare si cat scade deprecierea facuta la RAR taxa? MULTUMESC ANTICIPAT Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Salut si bun venit crystyy:care Chestia cu "mod barbar" este tare de tot. Ca sa montezi hard topul trebuie sa ai in general(asa am vazut la mine si la cativa) doua chestii metalice pe laterale in care se prinde cu 2 suruburi hard tpul si 2 cleme in spate, la mine erau ca si 2 cleme de clapar. nu era nimic barbar doar anumite repere folosite pt soft top trebuiau scoase si insurubate cu aceleasi suruburi repere specifice hard topului si gata. Pune si tu o poza, pt ca cel putin pe mine m ai facut foooarte curios:shrk Poze sa vedem barbaria:g Apropo, daca e din 91(si a mea este 91) cred ca iese euro 1, mai mult sa iti explice colegii mai experimentati pe tema aceasta. Numai bine 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara :less si eu sunt curios de prinderea "barbara" 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Sa o noroiesti nsanatos !:wink:. Cit despre prinderea "barbara", baga niste poze . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! ...Dupa ce vei da cu nasul de RAR-ul din Bucuresti, nu o sa mai consideri barbara prinderea aceea...:pr1 Da chiar asa, de ce nu pui si niste poze, sa admiram si noi? Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystyy Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Iata si pozele cu elementele de prindere: Apropo de TAXA de inmatriculare, costa in jur de 5000 euro. Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara :tk de poze... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Iata si pozele cu elementele de prindere: Apropo de TAXA de inmatriculare, costa in jur de 5000 euro. Poate ~850euro daca e EURO 2 sau ~1800EURO daca e EURO 1. Daca nu are geamuri electrice, oglinzi electrice,ABS si A/C poti solicita depreciere si se reduce taxa cu 50%! :old Cel putin asa a fost la mine in octombrie 2009. :hw Atunci traiasaca Bulgaria! :2dr :2dr :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Sincer, mai barbara mi se pare TAXA. Esti sigur ca masina e NON-EURO? Ca daca ar fi fost macar Euro 1, taxa ar fi fost de vreo 1800 eur, iar la Euro 2 cam 800 eur. 5000 eur e cam multicel (parerea mea). Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Salut.Bafta la achizitie. Cu taxa intr-adevar e pe la 5000 Euro,cu deprecierea ajungi la jumatate.Asta in cazul in care si mai mult ca sigur iese Non Euro. La Euro 1 taxa e 1750 cu depreciere jumatate. Bafta multa. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystyy Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Masina are ca dotari: geamuri electricel , oglinzi electrice, si cutie automata daca se pune. Nu stiu exact daca este NON EURO. Imi poate spune cineva in functie de serie ce EURO este?JSAETA01C00162895 Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara :brbine ai venit in club... dar la 5000e, nu cred k se merita inscrisa. bafta la RAR... Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu123 Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara wellcome sa o stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu123 Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara wellcome sa o stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara S-o stapanesti sanatos:cl Cat despre taxa, daca e 5000 euro nu merita sa o inscrii.(parerea mea) Oricum Bafta cu inscrierea!:h5 Numai bine! Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Masina are ca dotari: geamuri electricel , oglinzi electrice, si cutie automata daca se pune. Nu stiu exact daca este NON EURO. Imi poate spune cineva in functie de serie ce EURO este?JSAETA01C00162895 Dupa seria sasiu nu, daca nu ma insel. Eventual dupa seria motor dar asta doar cei de la RAR. Oricum ceva sanse sa fie euro 1 ai. A mea din 96 are euro 2. Deprecierea se face pe baza existentei aerului conditionat, air bag si abs. Cam astea o scad mult. Te costa cam 280 ron dar reducerea taxei e de 50 % aproximatuv. Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Sa o stapanesti sanatos, si sa te scoata din cat mai multe belele. Dupa seria sasiu e o Santana, motorul e G16A? In cel mai fericit caz e euro 1. vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystyy Postat Martie 20, 2010 Autor Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Ce parere aveti de inmatricularea in Bulgaria? Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara E o solutie viabila in cazul masinilor euro1 si mai ales noneuro, dar cu inconvenientele aferente(itp, taxe). vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystyy Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Prima problema. Azi am cuplat 4x4 pe un drum de munte, pe unde inca mai este zapada.De cuplat cupleaza fara nici-o problema dar, se aude un huruit la grup cred eu, un zgomot mai exact de motor electric infranat. Dupe ce am decuplat 4x4 huruitu s-a auzit in continuare circa 50 km.S-a mai intalnit cineva cu problema asta? M-ai trebuie facut ceva dupa ce se decupleaza 4x4 ? Mentionez ca, cutia este automata, trebuie facuta trecere intr-un anume fel ? Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Nou detinator de Suzuki Vitara Masina are ca dotari: geamuri electricel , oglinzi electrice, Imi poate spune cineva in functie de serie ce EURO este?JSAETA01C00162895 Uite aici linkul de calcul http://www.finantearad.ro/taxa_poluare_cu_deprecieri_oug_7_2009_v11.html Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate