Max Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Ma uitam linistit la stirile PROTV si deodata il vad pe Zippo. Domnu' vedeta, dai un autograf? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Si eu, si eu !!!!!!!!!! Pe ei mai Zippo, firar ei sa fie de .... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 e politist cumva?si mie mi s-a parut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 e politist cumva? la circulatie? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 M-ati prins :grin: Sper ca ma mai luati cu voi :ang e politist cumva? la circulatie? :grin: Nu sunt atat de rafinat! :twisted: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 mi-o placut posterul inramat de pe peretele biroului :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 mi-o placut posterul inramat de pe peretele biroului :grin: ... eu n-am vazut minunea, da' treaba cu posteru' pare promitatoare :ga ... ce sau cine "presta in poza" ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 http://www.protv.ro/filme/o-femeie-aste ... 5638#35638 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 ... acum am vazut si eu, jos palaria ! ... zippo, rupe-le capu' taticu' ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 http://www.protv.ro/filme/o-femeie-asteapta-de-3-luni-sa-fie-despagubita-de-banca-pentru.html?id_file=35638#35638 :grin: :c :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 ia uite domnule cu cine ma alergam eu prin sibiu asta vara acum inteleg cu ce tupeu intra in intersectii pe rosu :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 ia uite domnule cu cine ma alergam eu prin sibiu asta vara acum inteleg cu ce tupeu intra in intersectii pe rosu :jp1 :ga in timp ce tu rulai linistit pe trotuar :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 :dr1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate