Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Ceva poze de sezon :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Frumos.... :ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Foarte frumos! Unde-i Patrolul?? :ga http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 la stapanul lui....nu ptr multa vreme :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 faina ograda !!! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Din pozele astea (foarte frumoase de altfel), eu inteleg ca ai doar un vecin mai apropiat... ala cu "viluta" de pe deal... saracu`... Va intelegeti bine? :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 vecinii de pe deal sunt cei mai buni vecini ai mei :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Pun si eu niste poze aici sin spatele "ograzii" mele. Le-am facut ieri dupa amiaza in timp ce faceam un tur cu masina pe dealurile din spatele casei. Am vazut 4 caprioare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 ...Le-am facut ieri dupa amiaza in timp ce faceam un tur cu masina pe dealurile din spatele casei. Am vazut 4 caprioare. Eu in spatele blocului am doar o gasca de betivi ... care se imbata ca porcii ( nici macar nu stiu sa bea ) si fac scandal odata la cateva zile ... bgp in el de Bucuresti !!! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Pun si eu niste poze aici sin spatele "ograzii" mele. Le-am facut ieri dupa amiaza in timp ce faceam un tur cu masina pe dealurile din spatele casei. Am vazut 4 caprioare. Nu le arata locul la... VANATORI !!! :lol: :lol: :lol: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Eu in spatele blocului am doar o gasca de betivi ... care se imbata ca porcii ( nici macar nu stiu sa bea ) ... Pai, ia-l pe Nanuk si aratati-le voi cum se bea. :be :grin: Vorba aceea, "cine stie, cunoaste" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate