zolameister Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 In urma unui topic pe care se dezbate aprig domesticirea unor punti de G pe Samurai,am prins curaj si deschid si eu o discutie pe o tema asemanatoare,si anume ,posibilitatea de adaptare a unor punti ,mai LATE la Samurai. Al meu are blocante fata ,spate n-as vrea sa schimb punte completa,Cu ce planetare as putea latii puntile? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Din gaina...pittbull Pai cum sa latesti puntea? Sa-i pui jante intoare? Sa-i pui flanse? Sa pui si jante intoarse si flanse? Sa tai puntea si sa o prelungesti modificand si planetarele? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Din gaina...pittbull da...vreau sa prelungesc puntea si sa pun alte planetare.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Din gaina...pittbull Pai si asa sunt grisine planetarele de Samurai,vrei sa le prelungesti tija? Nu o sa tina. In fuzeta oricum nu incape un cap de planetara mai mare. Deci ori te dai cu puntile de samurai si-ti pui flanse si jante intoarse(eu asa am avut) ori schimbi puntile cu unele mai late. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Din gaina...pittbull ...si pe langa puntile discutate,ce ar mai merge?Avand in vedere si o conversie pe elecoidale.Se pupa orice punte(ca transmisie)cu reductorul de samurai? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Din gaina...pittbull Eu am pus de toyota. Sorin Parvulescu si-a pus de Volvo portale. Am vazut puse de G si de Patrol. Sigur merg puse si cele de rover. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Din gaina...pittbull da...dar cat de complicat e sa faci legatura intre puntea noua si cutie de viteze? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Din gaina...pittbull Pai sa faci legatura intre punte si cutia de transfer e simplu ca faci alte cardane,su le modifici pe cele existente. Complicat e sa pui puntea pe elicoidale...trebuie sa construiesti brate sau tendoane,sa faci talere la arcuri,sa faci prinderi de amortizoare...... Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Din gaina...pittbull Azi s-a definitivat proiectul: -motor 1.9tdi WV -punti LJ 70 cu blocante NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Din gaina...pittbull Suna bine.:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Din gaina...pittbull Eu zic sa incerci pe un alt Samurai ... este pacat sa-l strici pe al tau! Spor! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Din gaina...pittbull Parerea mea e ca arata frumos cu puntile de Samurai prelungite si cu conversie sau daca vrei treburi mai serioase (roti mai mari de 33) treci pe alte punti....preferabil ar fi portale daca tot faci conversia. Ce tot aveti cu 1.9 TDI? Nu e un motor greu? Am avut acest motor 131 cp cu 4motion pe un Golf si era racheta, dar masina era f grea...stiu ca mergea spre 1500 kg. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Din gaina...pittbull ideea e ca puntile de samurai ar deveni prea fragile ptr roti de 33.Motorul de 1.9 va fii cuplat cu cutia de samurai.Mai dam jos cate ceva de pe masina sa compensam greutatea. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate