Yonutz Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Ionut Bucur - Yonutz Varsta - 30 si ceva Locatie - Bucuresti Balta Alba Am si eu o ghioarla de Jeep Cherokee 4l, cutie manuala '94. Bine (ca) v-am gasit (si pe voi)! Caracterizare preliminara: las, laudaros si cu nasu' pe sus (adulmec mireasma muntilor in timpul liber)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Bun venit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Bine ai venit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 welcome Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 bine ai venit !!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 frate, tu ai cucerit si ultima reduta unde ma bucuram de lipsa ta... na, ce sa zic... bine ai venit :P Mah umflatule, daca vrei sa te bucuri in continuare de lipsa mea ...Nici o problema ...se rezolva ... eu fac sign out ... da unde a sa ma mai gasesti sa te troliez cand ramai cu ascutitoarea impotmolit? PS - rog asistenta sa ne scuze ... ma cunosc cu inculpatul si d'aia imi permit sa vorbesc asa...:P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 frate, tu ai cucerit si ultima reduta unde ma bucuram de lipsa ta... na, ce sa zic... bine ai venit :P ... Locatie - Bucuresti Balta Alba... Asa e... nici aici nu scapam de tine... :P :ha3 Bine ati venit; tu si Cherokee-ul tau... VECINEEE! :h5 :P Unde stai in Balta Alba? Poate ne vedem la o bere! :be :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Zona Rm Sarat. Cu mare placere, cred ca mai avem in cumun si altele ... :h5 (ceva fiare mai mari!) Nu stiu ce e frate asa isterie mare cand ma vedeti ... E interzis sa apar sau cum? :P Faptul ca avem oarece hobiuri comune ...bata-l vina! :jp1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Salut! Bine ai venit. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Dupa buletin, si eu sunt tot de pe langa Ramnicu Sarat - strada... nu localitatea... :D Sigur avem si lucruri mai "mari" in comun! :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Bine ai venit! Bine faci, bine gasesti! Ca sa stii sa te feresti! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Dupa buletin, si eu sunt tot de pe langa Ramnicu Sarat - strada... nu localitatea... :D Sigur avem si lucruri mai "mari" in comun! :D B-dul Camil Ressu (fost Sulea) la statia Voluntari Lucrurile mai mari in opinia mea pe care le aveam in comun: burtile (daca nu ai manarit poza) si camioanele, nu? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Bine ai venit! Bine faci, bine gasesti! Ca sa stii sa te feresti! Coyote Ugly 180km/h ... parca nuh? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Lucrurile mai mari in opinia mea pe care le aveam in comun: burtile (daca nu ai manarit poza) si camioanele, nu? :ga :ga :ga Asa e! :pt :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 [da unde a sa ma mai gasesti sa te troliez cand ramai cu ascutitoarea impotmolit? cu ce ma troliezi tu pe mine mah? cu mosoru de ata? las ca vedem maine ce-ti stie coaja :P Lasa coaja ca tot coaja ramane ... conteaza factorul uman: DRIVERU' ... :dr2 Gasesc eu o sarma rujinita pe camp sa bag in ratu' ascutitorii sa o trag dupa mine ... :tr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 sal!cum e in Madagascar sub bananier? :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 sal!cum e in Madagascar sub bananier? :twisted: Motane, BABANIER ...e un banan mai baban care face cordoduse dale cat nuca din perete, de care mi-am priponit jeapu sa nu iasa in sosea sa il calce vreo masina! E bineeeeeeee frate! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 si cum te troliezi cu sarma de babanier :ga 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Cand vreau cate o banbana push pa remote controlul telecomanetei scot ghiara pe jeam si am ajuns la fruct ...ca vulpea cand isi trata gastrita cu struguri acrii ... :ih consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 :ga :ga :ga 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate