thunder rock Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Rusii nu se dezmint .... http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/DSC00331.jpg I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 daca era albastra.....daca avea patru usi....si era cu numere de B.....puteam spune ca-i masina lui Mihai(Workman) :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Re: Balsoi = Balsoi Rusii nu se dezmint .... Nici masina nici numerele nu sunt rusesti - ce legatura are poza cu rusii?!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 E un Blazer - produs 100% american! In rest... Turagmes are dreptate! :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Mie mi se pare ca e o volga travestita! E cam cracanata! :-P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Re: Balsoi = Balsoi Nici masina nici numerele nu sunt rusesti - ce legatura are poza cu rusii?!!!! Pot deosebi si eu un Chevy de altceva stai flex 8) Iar Moldova e Sovietica pana la Prut si-ndarat....asta apropos de numere....era un mod de a scoate in evidenta ca rusului ii place mare...dar nah aq ma lansez in explicatii aiurea I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Ehhhh .....seamana Magnum.,un pic diferita la masca si faruri,cred ca si inaltata e un pic mai mult ....am auzit -o mergand si iti spun sincer are un sound ...de face toti banii..... http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/DSC00330.jpg I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Ehhhh .....seamana Magnum.,un pic diferita la masca si faruri,cred ca si inaltata e un pic mai mult ....am auzit -o mergand si iti spun sincer are un sound ...de face toti banii..... "Sound" de V8... aia e muzica! :y Grila modelului din poza, e folosita la modelele '83 - '84. Versiunea cu o pereche de faruri si lampile de pozitie-semnal sub faruri s-a folosit cu mai multe variante de grile, intre anii '83 - '91 si la toate variantele folosite de armata. Grila de la a mea, e folosita de modelele '89 - '91. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Re: Balsoi = Balsoi Iar Moldova e Sovietica pana la Prut si-ndarat.... Uite asa se nasc mituri si confuzii despre moldovenii de peste Prut de genul - rusnacii aia, sovieticii aia si amd. Vrei sa descrii o caracterizare rusesaca - te rog, dar nu-i confunda pe moldovenii din Basarabia cu rusii, pentru ca sunt ROMANI ca si tine!!!!! Nu-ti place cand pe tine (si pe mine) ca Roman te considera tigan in Europa - nu face nici tu asemenea aprecieri asupra basarabenilor. Sper ca m-am exprimat suficient de Romaneste ca sa nu fie considerat un post rusesc!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 subscriu. anul trecut am fost la chisinau. cand am intrebat o patrula de carabinieri unde e bazarul, (da, carabinieri)am fost corectat spunandu-mi-se ca nu se zice "bazar", care e denumirea "rusificata" ci "piata". si m-a impresionat rau treaba asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Da, am vrut sa fie doar o CARACTERISTICA ruseasca :bean I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Si daca cineva zicea de noi CARACTERISTICA TZIGANEASCA... suna bine? Eus de prin partile Iasului, mai aproape de "fenomen"... hai sa nu discriminam si sa etichetam pe totzi... Foarte multi din Republica Moldova se considera ROMANI si foarte multi vorbesc limba ROMANA.... e drept, ca sunt si cei care prefera limba RUSA sau "limba" MOLDOVENEASCA.... dar acestia sunt MULT mai putini.... Si cat timp exista UNUL singur care sa se simta ROMAN acolo, nu-i putem cataloga pe toti!!! Toate generalizarile sunt false!!! :D (Inclusiv aceasta :D) Masinuta (ca sa fiu si on topic putin) este faina intradevar :D Si asa e, de obicei rusii folosesc sistemul "balsoi", fac toate calculele si dubleaza.... dar uite ca si lui MagnuM ii place Chevy, si nu-i rus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Da, am vrut sa fie doar o CARACTERISTICA ruseasca :bean stimate Domn nu inteleg accentuarea cu subinteles al cuvantului CARACTERISTICA, sau poate vreti sa spuneti ca nu exista cuvantul caracterizare in limba Romana? Daca recititi postul meu o sa vedeti ca l-am folosit CORECT!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Da, am vrut sa fie doar o CARACTERISTICA ruseasca :bean stimate Domn nu inteleg accentuarea cu subinteles al cuvantului CARACTERISTICA, sau poate vreti sa spuneti ca nu exista cuvantul caracterizare in limba Romana? Daca recititi postul meu o sa vedeti ca l-am folosit CORECT!!! Polemicile le las pentru cei care doresc asta cu vehementa ....FLEXXX Si lectii de gramatica nu-s in masura sa dau Oricum e un forum de discutii libere si nu cred ca ar conta foarte mult greselile gramaticale...hai sa lasam expertii sa faca asta ...ok? Si cu asta rog un moderator sa inchida topicul ca degenereaza I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Si daca cineva zicea de noi CARACTERISTICA TZIGANEASCA... suna bine? Eus de prin partile Iasului, mai aproape de "fenomen"... hai sa nu discriminam si sa etichetam pe totzi... Foarte multi din Republica Moldova se considera ROMANI si foarte multi vorbesc limba ROMANA.... e drept, ca sunt si cei care prefera limba RUSA sau "limba" MOLDOVENEASCA.... dar acestia sunt MULT mai putini.... Si cat timp exista UNUL singur care sa se simta ROMAN acolo, nu-i putem cataloga pe toti!!! Toate generalizarile sunt false!!! :D (Inclusiv aceasta :D) Masinuta (ca sa fiu si on topic putin) este faina intradevar :D Si asa e, de obicei rusii folosesc sistemul "balsoi", fac toate calculele si dubleaza.... dar uite ca si lui MagnuM ii place Chevy, si nu-i rus... Fraaateee nu mai sariti asa ca nu am nimic cu rusii atat ca au fost prea granita n granita cu noi si prea multe influente nefaste -s de pe urma lor...in rest peace man :grin: E foarte bine ca se simt Romani..... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Si daca cineva zicea de noi CARACTERISTICA TZIGANEASCA... suna bine? Eus de prin partile Iasului, mai aproape de "fenomen"... hai sa nu discriminam si sa etichetam pe totzi... Foarte multi din Republica Moldova se considera ROMANI si foarte multi vorbesc limba ROMANA.... e drept, ca sunt si cei care prefera limba RUSA sau "limba" MOLDOVENEASCA.... dar acestia sunt MULT mai putini.... Si cat timp exista UNUL singur care sa se simta ROMAN acolo, nu-i putem cataloga pe toti!!! Toate generalizarile sunt false!!! :D (Inclusiv aceasta :D) Masinuta (ca sa fiu si on topic putin) este faina intradevar :D Si asa e, de obicei rusii folosesc sistemul "balsoi", fac toate calculele si dubleaza.... dar uite ca si lui MagnuM ii place Chevy, si nu-i rus... Corect, pana la un punct... 1 - Intr-adevar, nu sunt rus... Slava Domnului! :D Personal, nu simpatizez sistemul sovietic si consider ca noua, romanilor, nu ne-a adus nimic benefic! :bleah 2 - Stalin avea "obiceiul" de a deporta populatiile in republicile ocupate... pardon, republicile din uniune! :twisted: 3 - Fenomenul s-a petrecut si in Moldova! :? Adica, un procent destul de semnificativ din populatie, sunt de origine slava! :shock: 4 - Limba oficiala in Moldova, pana in 1990 a fost... rusa! :? Limba moldoveneasca NU exista; e limba romana! 8) 5 - "Balsoi" este intr-adevar o caracteristica a sistemului sovietic si actualmente, a rusilor. :roll: Un singur exemplu: KrAZ. :shock: 6 - Asocierea facuta in acest topic nu este deloc deplasata si cred ca acum, dupa precizarile facute, toti am inteles ideea exprimata de thunder rock in titlul acestui topic. :-P 7 - Nu e momentul sa degeneram discutiile din acest topic intr-o polemica pro sau contra rusilor, moldovenilor, sovieticilor, etc. 8 - Intr-adevar, imi place Chevy-ul si masinile din "clasa" lui. :h5 Chiar daca este "balsoi", cel putin, nu ma strang usile... :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 4. Oficial pe hartie "exista" limba moldoveneasca dar asta e alta polemica a pro-sovieticilor din Republica... 5. Kraaaaaz (smilie care saliveaza) 6. Ideea era ca nu neaparat moldovenii sunt toti rusi.... 7. Absolut de acord Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Corect baieti - asa e - PEACE Subscriu la concluziile lui Magnum - nici eu nu sunt un mare iubitor de rusi bolsevici. Pax vobiscum!!! :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Alo domnii....puneti mana de faceti un chef cu ,,bolsevicii"de prin partile Leningradului.....pe cat facem pariu ca o sa mai vreti? :2dr :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Alo domnii....puneti mana de faceti un chef cu ,,bolsevicii"de prin partile Leningradului.....pe cat facem pariu ca o sa mai vreti? :2dr :h5 He, he, he, :D Sunt sigur ca in Rusia, Ucraina, Moldova, etc. sint oameni de treaba. Personal am aversiune fata de sistemul promovat de Uniunea Sovietica, nu fata de oameni! 8) Asa ca, e posibil sa mai vrem chefuri cu ei... chiar daca ne baga sub masa... :? :lol: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yura Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Balsoi = Balsoi a fost masina mea ...de la mine a mostenit numerele de md....foarte tare Chevy Suburban 6.2L V8 Diesel , kawasaki z 750 street fighter... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate