Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lungul drum catre serviciu

Vizitator koala

Postări Recomandate

Cred ca la anu', pe vremea asta, Bucurestiul o sa fie un oras blocat ! ... cei de aici stiu ce vreau sa spun, la orice ora din zi orasul este paralizat sub povara unui trafic infernal

... nu mai exista scurtaturi pe care sa o poti lua, nu mai sunt stradute secundare nestiute ... pe vremuri "aveam drumul meu", stiam pe un' s-o iau ca sa ocolesc traficul si faceam 15 minute de acasa pana-n piata Romana ... acum, a intarcat balaia, toti soferii au invatat "smecheriile", si e la fel de aglomerat peste tot ...

... in fiecare zi pierd intre 3 si 4 ore stand la volan in trafic, distanta de ~ 17,5 km dintre casa mea si locul de munca a devenit o adevarata excursie ... am in masina carti de citit, mancare si bautura :D, vorbesc la telefon si imi planific ziua ..

imaginea 1 :

- traseul casa-munca ... inregistrat azi dimineata

- distanta de parcurs = 17,5 km lungime

- timp pierdut in trafic = o ora jumatate !!!

imaginea 2 : ... traversarea Bucurestiului pe axa Sud-Nord

imaginea 3 : ... o mica tiganie :ga, cum cobor dealu' Vacarestilor [ venind de la piata Sudului ] imediat cum se termina santierul ala unde se construieste mall-ul SunPlaza, o cotesc dreapta, direct peste camp, printre boscheti si casele tiganilor ... mai feresc un cal si-o vaca, mai las un caine sa ma alerge disperat :D si "ies in trafic" abia jos, la rondul ala unde este intersectia cu blvd. Tineretului si benzinaria LukOil ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

he, he .... nenea Koala .... aveam aproximativ acelasi traseu .... numa ca matale te cam incurci cu nimicuri .... ce ..... "bip" cauti prin pasaj? oi avea matale fitre de polen la acaret dar .... codoiul nu face deloc bine la sanatate .... si acolo (in pasaj) cred ca incasezi cu mult peste limita admisa

traseul lu' subsemnatul consta in Vacaresti - > 70% pe linia de tramvai - daca ne grabim bagam pe linia de tramvai de pe contrasens (de-o luna de cand au fost suspendate tramvaiele) este chiar super easy.

apoi dupa ce treci podul peste garla (dambovita) viraj la stanga pe splai

pe splai in fctie de situatie mergi pana la Timpuri Noi sau (foarte rar) daca e blocata strada faci la dreaptea pe stradute si iesi pe Ioan Minulescu

de la Timpuri Noi ai de ales .... ori nainte pe Mircea Voda - daca e liber , sau dreapta pe Nerva Traian.

pe Mircea Voda nu prea ai de ales .... mergi in coada .... hata hata, dar oricum se merge mai bine decat ca pe Dimitrie Cantemir, pana traversezi bulevardul apoi si Calarasilor .... ajungi pe Hristo Botev la Pta CA Rosetti ... de unde pe-o straduta ajunngi la Calderon .... carei cu sens unic si te scoate repede Gradina Icoanei ..... de aici te descurci matale ca esti baiat mare

varianta pe Nerva Traian - presupune de asemenea linia de tramvai pana la intersectie cu Octavian Goga (mai sus de pasajul Marasesti) unde cam trebuie sa tai fata la toata coloana si sa te inghesuiesti prin fata la vechea cladire connex .... apoi iara mergi in coloana pe Traian pana la Foisorul de Foc .... de acolo iara-si te descurci matale

eu "uzitez" de acest traseu pana la Universitate (batistei) si nu pot sa spun ca dureaza mai mult de 45 de minute asta cu plecare la 8.20-8.30 de la Pta Sudului

Link spre comentariu

Bai oameni buni, cum pana mea va gasiti voi servici tocmai in celalalt capat de Bucuresti?

De ce nu va mutati in cazul asta in zona locului de munca?

si daca nu-ti place si te muti cu munca,ce faci? schimbi si casa? nu cred ca e tocmai convenabil bre... :)

da' uite,"unii e mai norocoshi",si le face firma loc de munca aproape de casa. pana mai acum vreo saptamana am avut,timp de aproape 4 ani acelasi traseu cu koala (pe care il vedeam des in ultima vreme... :grin: ),iar acuma mi-au facut biro in popesti. dintr-o ora juma' cat faceam si eu,am ramas numa' la un sfert de ora (daca e aglomerat sau nu ma grabesc). adica plec de acas' la 08.45 !! SIC,bucurestenilor! :P

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Frate eu zic altceva: Ajungi la munca odata, te dai cu crema de ghete in jurul ochilor si spui sefului tau- problem ...muncesc la tine 12 ore, fac 6 pe drum, nevasta ma asteapta cu sabia in pragu usii, mai uit la ceas, vin iar la munca ...uite ce cearcane am! ... Auzi sefu' nu ti se pare ca biroul tau e prea mare ptr tine ?... Muta-ti ACUM tigania intr-o debara si hai repede sa nu ma supar sa te dau afara si amenajeaza ptr mandea un dormitor rosu cu perdele negre si cu salteaua de matase si adu si vreo doua leganese ...dalea cu pana sa imi faca vant! Hai misca ...

In felul aista rezolvi problema cu serviciul si drumul ... Eventualele probleme in familie le rezolvi prin posta (cargus sau prioripost cu confirmare sa nu se piarda!

Acelasi lucru l-am patit si eu acum vreo 8 ani cand mergeam la munca de parca ma duceam la munte sau la mare! Intr-o zi m-am imbatat si a doua zi nu am mai gasit firma unde lucram (dupa ce am cautat-o vreo cateva ore bune)...sau cel putin asa credeam ... L-am sunat pe sef si i-am spus ca-i dau demisia prin fax de acasa! De atunci am inceput afacerea pe cont propriu! Si tot de atunci m-am lasat de bautura! :dr1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bai oameni buni, cum pana mea va gasiti voi servici tocmai in celalalt capat de Bucuresti?

De ce nu va mutati in cazul asta in zona locului de munca?

si daca-ti trage teapa "locul de munca" si se muta taman cand ai terminat tu cu zugraveala? ce te faci? o iei de la capat?

eu am gasit solutie ... mi-am luat apartament intr-un bloc aflat la 50 m de statie de metrou .... o sa pastrez masina doar ptr excursii ... ptr "naveta" o sa uzitez transportul public ... sper numa ca pana atunci sa descopere apa si sapunul si ceilalti calatori din metrou.

Link spre comentariu

Din cauza orelor la care ma duc si vin de la serviciu, sunt ferict (referitor la trafic)

la 6-630 inca se circula decent spre cenru din Drumul Taberei.. Termin la 3 si daca nu intarzi prea mlt cu plecatul nu prind puhoiul , asta cand sunt dimineata.

Cand lucrez dupaamiaza la 2.30 spre centru nu am probleme dect in zona stirbei-cal victoriei si stresanta zilnica problema cu locul de parcare.Cand plec de la munca, pe la 12-1 noaptea nu se pune problema ambteiajelor. Insa persista problema locurilor de parcare pline(chiar si acasa).

Daca as avea un serviciu de om normal... m-as muta langa o gaura de rama galbena. sau merou "usor"(tramvaie cu linie dedicata)

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Eu am firma undeva in centru. pana acasa fac intre 3 si 7 minute in functie de trafic. De la firma pana in locul unde construiesc si unde ma voi muta in curand sper, fac cam 10-15 minute. Constructia e in afara orasului. A fost cand am facut cu masina mica si 7 minute ca era liber drumul si am putut sa o calc.

In spatele terenului incepe traseul de offroad. Lucian (B99ZUK) a vazut weekendul trecut cand a fost la mine cum e . Am facut o trecere prin raul din fata mea si am facut o plimbare off pe dealul din spatele meu.

La alte 15-20 (poate si mai putin) de minute de mers de la terenul meu, este partia de schi de la Mogosa sau Suior. Vara , la Mogosa este si un lac unde se poate pescui si face baie.

Ce sa va mai zic ca sa va faceti sange rau? :grin:

Lasand gluma la o parte, eu consider ca problema traficului in Bucuresti este extrem de grava. Mai ales ca autoritatile nu fac nimic in sensul asta. In maxim 5 ani va fi blocat TOT. O sa treceti la biciclete toata lumea ca si chinezii. :grin:

Link spre comentariu

Si.... vine sezonul sarbatarilor, cumparaturilor..

adevarata placere in trafic.. blocaje interminabile.. mai mari decat in zile normale..

sezonul ploilor reci si prima zapada...

la prima zapada va fi cea mai mare distractie

daca e sa cada in perioada aprovizionarilor de sarbatori, un adevarat spectacol.

PS.. nici cu sebesul nu mi-e rusine, in vara am stat la o coada de 6 km de masini la un semafor, in drum spre deva.

Link spre comentariu

Iau eu jobul tau si trec prin Rahova :D :D :D

Serios vorbind.... nu-s bucurestean si nici nam servici asa ca nu am probleme de genul asta, dar cat am stat toata vara prin bucuresti - nici o sansa cu masina!!!! Metroul la putere, si ajungi foarte bine si repede prin zonele sub "acoperire!"

Link spre comentariu

Re: Lungul drum catre serviciu

... nu mai exista scurtaturi pe care sa o poti lua, nu mai sunt stradute secundare nestiute ...

Pe trotuare ai incercat mon cher?? :grin:

m-am riscat eu ... in 99% din cazuri nu renteaza .... prea multe masini parcate pe acolo.

chiar e un adevarat mister ptr mine .... cum dreaqu se face ca atat straxzile cat si locurile de parcare (trotuare inclusive) pot fi ocupate in acelasi timp

Link spre comentariu

Eu am firma undeva in centru. pana acasa fac intre 3 si 7 minute in functie de trafic. De la firma pana in locul unde construiesc si unde ma voi muta in curand sper, fac cam 10-15 minute. Constructia e in afara orasului. A fost cand am facut cu masina mica si 7 minute ca era liber drumul si am putut sa o calc.

In spatele terenului incepe traseul de offroad. Lucian (B99ZUK) a vazut weekendul trecut cand a fost la mine cum e . Am facut o trecere prin raul din fata mea si am facut o plimbare off pe dealul din spatele meu.

La alte 15-20 (poate si mai putin) de minute de mers de la terenul meu, este partia de schi de la Mogosa sau Suior. Vara , la Mogosa este si un lac unde se poate pescui si face baie.

Ce sa va mai zic ca sa va faceti sange rau? :grin:

Lasand gluma la o parte, eu consider ca problema traficului in Bucuresti este extrem de grava. Mai ales ca autoritatile nu fac nimic in sensul asta. In maxim 5 ani va fi blocat TOT. O sa treceti la biciclete toata lumea ca si chinezii. :grin:

E optimist sa spui 5 ani ... Cel tarziu in 2 ani intre 07.30-10.30 si 16.00-20.00 pe anumite bulevarde sau strazi nu se va mai putea circula deloc ...

Alternativa ar fi o noua centura ptr camioane la o distanta rezon de cea actuala, pasarele la fiecare intersectie unde circulatie devine haos, sosele supraetajate ...

Daca prima e realizabila ultimele doua sunt imposibil de realizat (pe dedesubt trece metroul).Idiotul de Basescu, dupa aia Videanu au pus cireasa pe tort; metroul usor - blocand astfel cel putin o banda pe fiecare sens pe bulevarde & strazi unde se circula deja greu ...

Orasul era prevazut ptr circulatia a maxim un milion de masini!

La ora actuala in Bucuresti sunt inregistrate permanent circa 3.5 milioane masini (inclusiv alea pe leasing) iar zilnic tranziteaza orasul inca cel putin 1 milion! Iar din milionul asta cam 30% reprezinta cele grele!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

M-am hotarat cum da un pic caldura cumpar un scuter si cat e cald nissanu' o sa stea in parcare sau o sa iasa la iarba verde .Bucurestiu' pe doua roate,sper sa nu ajungem ca chinezii pe biciclete totzi
Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

...iar eu am decis ca odata cu venirea iernii si a faptului ca nu am timp de sala si mai ales ca ar fi cazul de sala... sa las masina in parcare si sa merg pe jos.

Zis si facut. Doar ca ma trezesc la ora cand ar trebui sa fiu la birou, deci tot "botoshelu' " sa-mi traiasca.

Doar la intoarcere vin pe jos, masina ramane la 'baiat" care, la randul lui, termina programul mult mai tarziu ...

Link spre comentariu

...iar eu am decis ca odata cu venirea iernii si a faptului ca nu am timp de sala si mai ales ca ar fi cazul de sala... sa las masina in parcare si sa merg pe jos.

Zis si facut. Doar ca ma trezesc la ora cand ar trebui sa fiu la birou, deci tot "botoshelu' " sa-mi traiasca.

Doar la intoarcere vin pe jos, masina ramane la 'baiat" care, la randul lui, termina programul mult mai tarziu ...

Daca ai de mers cat Koala slabesti 20 de kilo intr-o saptamana :D :D

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

:grin:

Vreo 3 km. Pe stradutze. Trec si pe la Udriste, ii "salut" pe domnii militieni. Traversez si Piata Alba Iulia... salut "vedetele"... Ajung si pe la Universitate... loc melancolic, imi revad facultatea, ce masini si-au mai luat profii mei, cum arata "noua generatie"... ce bar a mai aparut, cum s-au modernizat cele vechi... mai vad ce bijuterii apar "la moda" prin, vitrine... Pot ajunge si la plimbare, pe Lipscani sau pot sa ma opresc la cinemateca, asa cum faceam in facultate... mai vad un sarac, ii mai dau o merdenea, ca, deh, acum am salariu... si cel mai misto e ca este frig si pietonalele sunt goale. Deci se fac mai mult de 3 km...

Wow, la vara voi fi "bucata" LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.

Link spre comentariu

din aceesai categorie...

eu am apelat din octombrie la varianta iesit din bloc - suit in masina - mers maxim 5 minute pana la gura de metrou brancoveanu - suit in metrou si ajuns unde vreau imediat :D

prima parte proasta a fost faptul ca aproape lesin zilnic in inghesuiala din metrouri... fie, supravietuiesc alaturi de miile de oameni care au parte zilnic de aceasta "placere"

a doua parte proasta... a fost ca incepand cu ora 9-10... toate locurile de parcare din jurul, de pe langa, de oriunde in apropiere de gura de metrou erau super - mega pline de masini (s-au prins si altii de varianta asta.. deh :-( ). deeeeci.... :ang2 :cn :bleah haideti macar sa incercam sa zambim, sa ne punem niste casti in urechi si sa ne gandim la ceva frumos oriunde am fi inghesuiti: in trafic sau in mijloacele de transport in comun :grin:

ARO 11.4, motor 1.9D

Logan 1.5 dCI

one happy family

lots of dreams and hopes

Link spre comentariu

Pentru cei din drumul taberei, ca si mine... incep vremuri foarte grele.

La anul am inteles ca se apuca in sfarsit de metrou.

Dar asta inseamna ca traficul va deveni si mai dificil, pana la finalizare

Link spre comentariu

M-am hotarat cum da un pic caldura cumpar un scuter si cat e cald nissanu' o sa stea in parcare sau o sa iasa la iarba verde .Bucurestiu' pe doua roate,sper sa nu ajungem ca chinezii pe biciclete totzi

Asta e solutia. Eu am facut anul asta 2000km in bucuresti cu scuterul sin martie pana in octombrie. Ti se schimba viata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare