Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 mama mia ....da voi aveti probleme mari pe acolo :P :grin: :grin: :grin: parafrazand pe unu celebru la vremea lui.....emigrati.....emigrati....si iar emigrati :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Eu merg cu bicicleta daca nu ploua,cand ploua plec mai devreme inainte de puhoi.Cat n-am avut carnet am mers cu bicicleta si pe ploaie,doar ca de-abia ma lasau sa intru in firma,ca aveam noroi si pe fata... pe mine nu ma deranja... :grin: 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Eu merg cu bicicleta daca nu ploua,cand ploua plec mai devreme inainte de puhoi.Cat n-am avut carnet am mers cu bicicleta si pe ploaie,doar ca de-abia ma lasau sa intru in firma,ca aveam noroi si pe fata... pe mine nu ma deranja... :grin: lucrai la Solectron ...de nu te lasau sa intri??? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 mama mia ....da voi aveti probleme mari pe acolo :P :grin: :grin: :grin: Eu nu ma mir daca se refugiaza in batura unii dintre ei. :dr4 :2dr Iar altii au treba cu psihiatrul :tk1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Eu merg cu bicicleta daca nu ploua,cand ploua plec mai devreme inainte de puhoi.Cat n-am avut carnet am mers cu bicicleta si pe ploaie,doar ca de-abia ma lasau sa intru in firma,ca aveam noroi si pe fata... pe mine nu ma deranja... :grin: lucrai la Solectron ...de nu te lasau sa intri??? :grin: :grin: :grin: nuuuuu......da am colaborat cu ei.....jale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Drumul catre casa ... Cu riscul de a confunda topicul cu un blog. Ei bine, drumul spre casa din seara asta a fost ...belea. In primul rand, am vazut extrem de multi tineri, toti mergand pe jos, toti cu castile in urechi, iar la gagici, pe cuvantul meu, imbracamintea era uniforma... pardesie, sepci si saluri, ghete sau adidasi... Eu n-am iesit din tipar, e de bine... Apoi ... am gasit si bani pe strada. Nu multi, cat sa aprind o lumanare la biserica... Un dobitoc cu o dacie rosie (da, rosie...) mergea linistit cu viteza pe pietonalul care vine dinspre Unirea inspre biblioteca de vis-a-vis de fostul Junior... Eu ascultam Rosenrot, nu l-am auzit. Tipa din fata mea, la vreo 20 m, nu stiu ce asculta dar era s-o ia asta pe capota, nu-l auzise nici ea, iar pe desupra, dobitocul, nu avea nici farurile aprinse. Deci d-nule cu B 50 UOL .. daca citesti asta, apoi sa stii ce te-am facut "dobitoc". De fapt, cred ca ai devenit intre timp, eu doar am remarcat... La coltul strazii opreste un clio bleumarin. Politicos, d-l deschide geamul. Naiva, imi scot castile si ma uit mai atenta. Imi spune "cred ca am facut o confuzie". Amuzata de faptul ca am uitat ce inseamna "jungla orasului" si ... auto-ironica la adresa naivitatii mele, ii spun "nici o problema, se mai intampla" si dau sa plec, iar in timp ce imi puneam castile, imi zice "sunteti, totusi, foarte dragutza"... Ii multumesc pentru compliment, zambind, si plec. In concluzie. Daca si maine mai patesc din astea, renunt la mersul pe jos, inapoi, spre casa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 eu cred k am sa las honda la metrou in militari si am sa cobor in tunel.unde voi baga ipodul in urechi si ma voi uita la vulpi.am oricum o alta gura de metrou exact langa casa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 @nanuk (citat ucenica) a doua parte proasta... a fost ca incepand cu ora 9-10... toate locurile de parcare din jurul, de pe langa, de oriunde in apropiere de gura de metrou erau super - mega pline de masini (s-au prins si altii de varianta asta.. deh ). deeeeci.... haideti macar sa incercam sa zambim, sa ne punem niste casti in urechi si sa ne gandim la ceva frumos oriunde am fi inghesuiti: in trafic sau in mijloacele de transport in comun :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 @tarzy : ... traseele alea ale tale sunt "fumate" de mult ... castigul, in timp, nu e substantial ( pan' la Universitate fac acum aprox. 50-60 min. ) dar in schimb creste exponential pericolul de a ramane blocat pe vreo straduta adiacenta datorita vreunui cretin "slab de inger" / vreunei lucrari stradale / vreunei masini "Scoala" / etc ... nici mort nu ma bag cu autobuzul pe strazi inguste, unde n-am nici o sansa sa intorc daca "e groasa la intrare" ... ... prefer bulevardele late, chiar daca se merge bara la bara ... mai schimb banda, mai intorc pe vreo bretea, ma mai culturalizez :ga, ma mai uit dupa vulpi, trece vremea ... @restu' lumii : ... metroul, la fel ca si celelalte mijloace de transport in comun, vor deveni o alternativa viabila de abia atunci cand cetateanul de rand va descoperi avantajele de necontestat ale combinatiei : sapun & antiperspirant ... pana atunci, sa ma ierte Dumnezeu, da' prefer sa stau cu orele la mine in masina ! ... barem eu ma spal si, ca atare, miros ca lumea :ga ... parca sunteti masochisti, auzi la ei : metrou, bicicleta, scutere, mers pe jos kilometri intregi ... baaa, wake-up, manca-v-as gura ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 @restu' lumii : ... metroul, la fel ca si celelalte mijloace de transport in comun, vor deveni o alternativa viabila de abia atunci cand cetateanul de rand va descoperi avantajele de necontestat ale combinatiei : sapun & antiperspirant ... pana atunci, sa ma ierte Dumnezeu, da' prefer sa stau cu orele la mine in masina ! ... barem eu ma spal si, ca atare, miros ca lumea ... parca sunteti masochisti, auzi la ei : metrou, bicicleta, scutere, mers pe jos kilometri intregi ... baaa, wake-up, manca-v-as gura ! Deci este clar. De acum incolo, cand lanseaza Koala cate un topic nou si restu' lumii se ia dupa el, de necontestat, restu' lumii devine de rasu' lumii :) LLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 ... dobitocul, nu avea nici farurile aprinse. Deci d-nule cu B 50 UOL .. daca citesti asta, apoi sa stii ce te-am facut "dobitoc"... Ea si el; mergeau certandu-se pe strada... :f1 In toiul discutiei, :bl el zice: - Uite un Mercedes Vito! :oc Ea, dupa un moment de uimire, :sh2 zice: - Uite un Espero boule... :y Asta mi-a venit in minte cand am citit... :ang :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 @restu' lumii : ... metroul, la fel ca si celelalte mijloace de transport in comun, vor deveni o alternativa viabila de abia atunci cand cetateanul de rand va descoperi avantajele de necontestat ale combinatiei : sapun & antiperspirant ... pana atunci, sa ma ierte Dumnezeu, da' prefer sa stau cu orele la mine in masina ! ... barem eu ma spal si, ca atare, miros ca lumea ... parca sunteti masochisti, auzi la ei : metrou, bicicleta, scutere, mers pe jos kilometri intregi ... baaa, wake-up, manca-v-as gura ! Deci este clar. De acum incolo, cand lanseaza Koala cate un topic nou si restu' lumii se ia dupa el, de necontestat, restu' lumii devine de rasu' lumii :) .........acuma chiar se bucura "ursuletul" ca sta ore in mashina lui ! :grin: dar calare nu circula nimeni in Bucuresti????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 eu mergeam calare,dar de cand cu santierul e cam mare noroiul pt gumele de strada. :grin: plus k acum stau toata ziua in frig,macar pe drum sa-mi fie cald. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @koala : asta cam asa e.problema mare nu ar fi neaparat sapunul (sau lipsa lui) ci faptul k toti cretinii insista sa mearga cu geamurile inchise.si in alte capitale europene sunt nespalati in metrou,dar fiecare vagon are geamurile deschise. anul trecut ,in decembrie,e o poveste lunga acum de ce, am ramas pieton (carnet aveam).am preferat sa merg efectiv pe jos deoarece eu si in taxiu ma urc doar cand nu am incotro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @nanuk Pai e firesc, ursul "mare, de banchiza" trebuie sa cunoasca imprejurimile, pe cand koala este mic si sta in general catzarat.. pentru ca atunci cand nu doarme, sa "vada" la mare departare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 metrou @koala : asta cam asa e.problema mare nu ar fi neaparat sapunul (sau lipsa lui) ci faptul k toti cretinii insista sa mearga cu geamurile inchise.si in alte capitale europene sunt nespalati in metrou,dar fiecare vagon are geamurile deschise. anul trecut ,in decembrie,e o poveste lunga acum de ce, am ramas pieton (carnet aveam).am preferat sa merg efectiv pe jos deoarece eu si in taxiu ma urc doar cand nu am incotro. Eroare !!!! nu sint geamurile deschise ! am mers un an cu metroul si totdeauna sa gasit cineva care nu vroia sa faca Otita la ureche sau sa nu il "traga curentu" ! chestia cu sapunul este minora in comparatzie cu aburii de usturoi pe care un membru al fostului imperiu Otoman poate sa le emane dimineatza la ora 6 ! Iarna este si mai interesant !!!! mai dai de cite un "clochard" care se urca in metrou sa se ......incalzeasca ! pe linga ca pute de parca ar fi mort de un an mai este si beat critza si daca ai norocul sa nu vomeze in vagon auzi doar niste "guitzaturi" suave ! :bleah in rest ...... grafiti,pete pe scaune si bacili de gripa ! de 10 ani nam mai pus piciorul in metrou ! pacat .......... vulpile erau foarte vorbaretze !!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @Figo Te referi la metroul german? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @Figo Te referi la metroul german? :grin: da ! exact la ala ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Prin 2001, cand trebuia sa strabat drumul taberei- republica dimineata, in general cam al aceleasi ore(cam 6 dim) incepusem sa invat persoanele ..din autobuz si metrou... stiam care unde se urca, unde coboara, care ii sunt colegii.. plictiseala mare. invatasem si ciorditori din autobuze, care unde actioneaza si cum,.. ma rog, o gramada de amanunte. Oarecum similar este si in trafic,.. la ore matinale de multe ori se intampla sa fiu cu aceleasi masini la semafor, stiu care cum conduce.. bine, la o scara mai redusa... :twisted: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @aztec Subscriu. Diseara am sa ma uit cu ce s-au mai imbracat fetele... in drum spre casa. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @aztec Subscriu. Diseara am sa ma uit cu ce s-au mai imbracat fetele... in drum spre casa. :) fale si citeva poze ! :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @tarzy : ... traseele alea ale tale sunt "fumate" de mult ... castigul, in timp, nu e substantial ( pan' la Universitate fac acum aprox. 50-60 min. ) dar in schimb creste exponential pericolul de a ramane blocat pe vreo straduta adiacenta datorita vreunui cretin "slab de inger" / vreunei lucrari stradale / vreunei masini "Scoala" / etc ... nici mort nu ma bag cu autobuzul pe strazi inguste, unde n-am nici o sansa sa intorc daca "e groasa la intrare" ... ... prefer bulevardele late, chiar daca se merge bara la bara ... mai schimb banda, mai intorc pe vreo bretea, ma mai culturalizez :ga, ma mai uit dupa vulpi, trece vremea ... ............... he, he ..... daca ai masina nalta .... preferi sa stai blocat in trafic si sa te uiti sub fustele la dame .... eu ..... in Logan vad bine doar la cele din Tico-uri .... asa ca daca tot nu am ptr ce pierde vremea ma "risc" la o linie de tramvai .... mai o straduta cu sens unic ... etc eu de acasa pana-n la scarbici (langa ambasada SUA) fac in medie cam 40-50 minute .... iar asta implica si-un tur ptr gasit loc de parcare ce-ti spuneam eu acolo sunt trasee alternative oricum .... traseul tau mi se pare cel mai nefericit ales ..... pe acolo ... pur si simplu nu ai ce face ..... te asezi la coada pe Tineretului si-o tii asa .... a-I max a II-a pana la romana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @Figo Eventual sa le solicit si un numar de telefon... nu? :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 Am fost duminica in Bucuresti... Cumplit traficul... Daca as locui acolo nu vad decat 2 variante: ori o iau razna cu nervii, ori aleg un mijloc de transport in comun... Bucuresteni, nu stiu cum rezistati zi de zi in traficul ala... :P http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @ekkakon Partea proasta e alta... Era un SF, cand eram eu mai mica, a caruit tema era "sindromul planetei urate". Asa si noi cu Bucurestiul... nimeni nu intelege cum de putem locui aici (nici chiar eu, nascuta/crescuta aici ... e un oras total schimbat fata de 1984 _ ma refer la planimetrie si "genius loci", in ceea ce il priveste pe Orwell, Bucurestiul este in continuare un "1984", dar parca ceva mai subtil...) Insa pun pariu ca sunt putini bucuresteni care ar pleca fara sa se uite in urma... Psihologic vorbind. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate