Vizitator nanuk Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 in bucuresti e "genius floci"......parerea mea..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 @ Nanuk "mare boier, mare caracter". :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 citat din koala: parca sunteti masochisti, auzi la ei : metrou, bicicleta, scutere, mers pe jos kilometri intregi ... baaa, wake-up, manca-v-as gura ! eu prefer sa dorm o ora in plus si sa ma inghesui 15 minute, decat sa casc in masina o ora gandindu-ma "unde naiba o parchez si de data asta??" :cn offtopic: koala, tu treci cumva in drumul tau zilnic pe Vacaresti? dar calare nu circula nimeni in Bucuresti????? nu stiu la care inteles al cuvantului "calare" te-ai referit; eu am avut o experienta "pe 4x4 picioare :-P " acum cativa ani, din ferentari pana la razoare :-P (trebuia sa mergem la un concurs si camionul cu care trebuia sa transportam caii era pe butuci). lasand la o parte impactul pe care l-au avut 5 cai mergand calariti pe trotuar asupra pietonilor (parintii tipau, copiii fugeau, propietarii de magazine aruncau cu tot felul de gunoaie in cai ca "poate fac mizerie in fata magazinului lor"), cel mai mare efect l-am avut asupra soferilor, care se simteau obligati sa claxoneze ("s-o speria calul? o cadea calaretul si si-o sparge capul pe asfalt?"), sa se bage in fata noastra ("o avea ABS la potcoave?"), sa opreasca la 2 cm de cal etc etc. in alte tari (Olanda, Germania) exista alei speciale pt cai (asa cum sunt cele pt biciclisti, pietoni sau role). la noi, nu avem voie calare prin oras :-( sorry daca am fost prea offtopic :P ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 asta ar fi meritat sa fie vazuta ...... cai au mai vazut bucuresteni ... da dintraia colestivi si care trag cate-o caruta ..... da ... deastia mandri frumosi si tesalati ... nu am mai vazut de cam 15+ ani cand eram stelist infocat si ma fugareau jandarmii calare printre blocuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 citat din koala: parca sunteti masochisti, auzi la ei : metrou, bicicleta, scutere, mers pe jos kilometri intregi ... baaa, wake-up, manca-v-as gura ! eu prefer sa dorm o ora in plus si sa ma inghesui 15 minute, decat sa casc in masina o ora gandindu-ma "unde naiba o parchez si de data asta??" :cn offtopic: koala, tu treci cumva in drumul tau zilnic pe Vacaresti? ... mdea, pe Calea Vacaresti trec aproape zilnic : dimineata (08.30-09.00) si seara (18.00-19.00) ... am si zile in care variez :ga , adica o iau pe Oltenitei - Pieptanari - parcul Carol - Sincai ... e chestie de feeling ... ... insa, de cand cu vremea asta urata, merg mai mult pe Vacaresti ... mi-e usor cu camionul peste campul ala ... PS : Caii aia, de pasc liberi, sunt ai tai ? :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 ... mdea, pe Calea Vacaresti trec aproape zilnic : dimineata (08.30-09.00) si seara (18.00-19.00) ... am si zile in care variez :ga , adica o iau pe Oltenitei - Pieptanari - parcul Carol - Sincai ... e chestie de feeling ... ... insa, de cand cu vremea asta urata, merg mai mult pe Vacaresti ... mi-e usor cu camionul peste campul ala ... PS : Caii aia, de pasc liberi, sunt ai tai ? :ga ... si eu iti vad aproape zilnic autobuzul pe Vacaresti, de la balcon :grin: :ga calutii aia de pasc liberi... o sa fie ai mei cand ma fac eu mare maareee si imi deschid... ferma de caluti... :Hr :pr1 tarzy, intr-adevar, nu am inteles niciodata de ce jandarmii au avut intotdeauna niste exemplare cabaline in halul ala de frumoase :t1 ... :sh2 dar si acum mai au divizia calare la meciuri :D ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 ......... tarzy, intr-adevar, nu am inteles niciodata de ce jandarmii au avut intotdeauna niste exemplare cabaline in halul ala de frumoase :t1 ... :sh2 dar si acum mai au divizia calare la meciuri :D pai .... or mai avea dumnealor da .... nu mai merg eu pe stadioane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 @ucenica wrote: in alte tari (Olanda, Germania) exista alei speciale pt cai (asa cum sunt cele pt biciclisti, pietoni sau role). asta este alea de vaci ......... :ga .....numa ugere am avut in jurul meu :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 tel @Figo Eventual sa le solicit si un numar de telefon... nu? :lol: si adresa de webcam ! :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 bag seama ca voi nu circulati si pe drumuri judetene ce trec prin sate... asta se intampla si la noi de 2 ori pe zi, dimineata cand pleaca si seara cand se intorc de la pascut... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Cica politia a facut o harta a bucurestiului, actualizata destul de des, unde se arata problemele.. o vedeti mai in josul pagini http://b.politiaromana.ro/index.php?opt ... 8&Itemid=1 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Cica politia a facut o harta a bucurestiului, actualizata destul de des, unde se arata problemele.. o vedeti mai in josul pagini http://b.politiaromana.ro/index.php?opt ... 8&Itemid=1 Ce folos? Eu cred ca fiecare bucurestean stie unde sunt zonele fierbini. Dar acum, chiar daca o ia pe strazi laturalnice , tot nu ajuta la nimic ca sunt blocate si alea. Am vazut la stiri ca ieri a fost o zi neagra in Bucuresti cu blocajele. Toata lumea ocolea centru si se blocau pe alte artere in timp ce , centru era liber. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 asa e Max, de exemplu eu am plecat la 4.05 de la birou (Unirii) si am facut 45 minute pana acasa ( zona Basarab) :bleah "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator branzei sorin Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Stiu ca sunt of topic dar doresc sa ii multumesc Domnului Ricardo pentru timpul acordat, masa si toate raspunsurile pe care cu mare bunavointa le-am primit si care mi-au intarit convingerea sa-mi cumpar Patrol, anul acesta nu, dar la anul pe vremea asta sper sa ma pot lauda cu una bucata Nissan Patrol nou, la cutie cu fundita, bineinteles cu conditia sa nu viseze urat japonezii si sa nu-l mai fabrice, sau sa fie trendy flendi si sa scoata un SUV patrolica. Daca asa se intampla, doamne neagra va fi ziua aia pentru mine. Don Ricardo ai un utilaj tare frumos ( si bun ) am fost impresionat placut si de utilaj si de proprietar, sper sa ma pot revansa, inca odata iti multumesc. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Nu e cazu' sa-mi multumesti, asa suntem noi bucurestenii, amabili, curtenitori si primitori :ga ... PS : Mi-a facut placere sa stam de vorba ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Toata lumea stie ca sunt probleme cu locurile de parcare.. si asta poate fi o cauza.. si cand vin noaptea de la servici nu gasesc unde sa-mi pun masina.. de ce? asta e un exemplu.. ca si acum sunt e-o 2 tiruri de o saptamana parcate la mine pe strada.. si cica nu este voie cu tirul in oras... sa a se calcula efectul stationari peste noapte a unei basculante pline pana la refuz cu nisip uned asupra infrastructuri ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 sa a se calcula efectul stationari peste noapte a unei basculante pline pana la refuz cu nisip uned asupra infrastructuri cu basculantele nu era noul nostru coleg Yonutz, cel care s-a umplut de atata respect pe aici ? :P Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Ca tot veni vorba de locuri de parcare... ocupate. Ce fel de troliu trebuie sa imi cumpar ca, in miez de noapte, cand ajung cateodata acasa, sa trag cate o masina, parcata "regulamentar" pe locul meu? :ang3 Sau, ma rog, ce alta solutie am, din punctul vostru de vedere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 daca tot cumperi troliu eu spun sa le urci in pomi ...ca tot vine craciunu !! :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 daca tot cumperi troliu eu spun sa le urci in pomi ...ca tot vine craciunu !! :ga :ga Sunt curioasa ce va zice Svejk de ideea ta. Poate te vad un "globuletz" .. :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 pai cred ca o sa-i placa ca tot este rosie ! si ca sa nu se supere prea tare agata in jurul ei si neste Simexuri ! o recomandare pune-o in varf ! :ga :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Ca tot veni vorba de locuri de parcare... ocupate. Ce fel de troliu trebuie sa imi cumpar ca, in miez de noapte, cand ajung cateodata acasa, sa trag cate o masina, parcata "regulamentar" pe locul meu? :ang3 Sau, ma rog, ce alta solutie am, din punctul vostru de vedere? ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Alin-utza, muta-te la CASA ! Blocul este un experiment COMUNIST ! Ceea ce conteaza pentru creierii zdruncinati ai unui OM este spatiul vital, bloc=BLOCAT... :roll: 8) Vei gandi cu totul ALTFEL, cand vei respira in 500m, 1000m si peste... :roll: 8) :grin: Cu prietenie, Mugur P.S.Eu pot baga vreo 20 de masini in curte si n-spe pe strada COMPLET libera... :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Ca tot veni vorba de locuri de parcare... ocupate. Ce fel de troliu trebuie sa imi cumpar ca, in miez de noapte, cand ajung cateodata acasa, sa trag cate o masina, parcata "regulamentar" pe locul meu? :ang3 Sau, ma rog, ce alta solutie am, din punctul vostru de vedere? ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Alin-utza, muta-te la CASA ! Blocul este un experiment COMUNIST ! Ceea ce conteaza pentru creierii zdruncinati ai unui OM este spatiul vital, bloc=BLOCAT... :roll: 8) Vei gandi cu totul ALTFEL, cand vei respira in 500m, 1000m si peste... :roll: 8) :grin: Cu prietenie, Mugur P.S.Eu pot baga vreo 20 de masini in curte si n-spe pe strada COMPLET libera... :grin: :h5 Am locuit la casa...si chiar asi asa, stii de ce prefer sa locuiesc la bloc? Pentru simplul fapt ca am norocul unui apartament situat la penultimul etaj... deasupra multora. Unde mai pui ca in fiecare dimineata cand ma trezesc vad si cerul.. asa, o mare intindere de cer... Cat despre tine si casa ta... banuiesc ca este o casa mai mult decat minunata din moment ce esti atat de mandru de ea si de marea curte a acesteia... Apropos, sper ca nu esti genul de om la care sa vina noii vecini de la locuintele colective de vis-a-vis cu prajitura casei, in semn de respect... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Am locuit la casa...si chiar asi asa, stii de ce prefer sa locuiesc la bloc? Pentru simplul fapt ca am norocul unui apartament situat la penultimul etaj... deasupra multora. Unde mai pui ca in fiecare dimineata cand ma trezesc vad si cerul.. asa, o mare intindere de cer... 1.Am avut si eu NENOROCUL sa locuiesc la etajul 8 si sa vad cerul plin de SMOG din cartierele muncitoresti...Am renuntat in '96 la asa privilegiu... Cat despre tine si casa ta... banuiesc ca este o casa mai mult decat minunata din moment ce esti atat de mandru de ea si de marea curte a acesteia... Apropos, sper ca nu esti genul de om la care sa vina noii vecini de la locuintele colective de vis-a-vis cu prajitura casei, in semn de respect... 2.Probabil ai vazut prea multe reclame proaste la TV si chiar ai cuplat... Eu stau intr-un cartier vechi, NUMAI de case, ORICINE vede cerul, ORICINE respira LIBERTATEA, FARA FRUSTRARI... :roll: 8) :grin: Toate cele bune iti doresc, Mugur P.S.1.Daca vrei sa intri in polemici, AI CASTIGAT, EU SUNT PREA BATRAN SI HARSAIT PE FORUMURI, RENUNT... :roll: 8) :grin: P.S.2.Ai pus o intrebare, ti-am dat un raspuns / solutie, probabil asteptai doar lamentari / victimizari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 1.Am avut si eu NENOROCUL sa locuiesc la etajul 8 si sa vad cerul plin de SMOG din cartierele muncitoresti...Am renuntat in '96 la asa privilegiu... Eh, imi pare rau sa aud asta ... de data asta eu chiar vad cerul si nu smogul... 2.Probabil ai vazut prea multe reclame proaste la TV si chiar ai cuplat... Eu stau intr-un cartier vechi, NUMAI de case, ORICINE vede cerul, ORICINE respira LIBERTATEA, FARA FRUSTRARI... Intre "eu" si "oricine" e o mare diferenta. Si sincer, nu o casa iti ofera LIBERTATEA. Sau ma rog, pentru unii e de ajuns in viata asta... P.S.1.Daca vrei sa intri in polemici, AI CASTIGAT, EU SUNT PREA BATRAN SI HARSAIT PE FORUMURI, RENUNT... P.S.2.Ai pus o intrebare, ti-am dat un raspuns / solutie, probabil asteptai doar lamentari / victimizari... 1. As prefera sa nu vorbesti in numele meu ... nu ar fi corect, nu de alta, insa nu ma cunosti atat de bine ... 2. Hei... lamentari si victimizari? Hm... de "gluma" ai auzit? Sau "caterinca", asa cum i se mai spune? Ori "bascalie"...? Dar, deh, daca tu esti obisnuit asa, cum sa ma astept sa fii pe faza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate