Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lungul drum catre serviciu

Vizitator koala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ca tot veni vorba de locuri de parcare... ocupate.

Ce fel de troliu trebuie sa imi cumpar ca, in miez de noapte, cand ajung cateodata acasa, sa trag cate o masina, parcata "regulamentar" pe locul meu? :ang3

Sau, ma rog, ce alta solutie am, din punctul vostru de vedere?

nu trebuie musai troliu .... o sufa mai zdravana e de ajuns

procedura are urmatorii pasi:

1. se "cupleaza" masina "delicventa" de acaretul din dotare

2. se cupleaza 4x4 si daca e cazul chiar reductorul la acaret

3. scoate din parcare prin stil smuls masina inculpata .... daca e cazul se fac manevre prin cuplari succesive .... fata spate

4. se tracteaza "delicventul" in plin bulevard si este "parcat" perpenticular pe ambele linii de tramvai

personal .... nu am fost nevoit sa aplic decat primii 3 pasi .... e drept ca acaretul era o dacie veche .... iar delicventul un Tico

pana sa fac pasul 4 a venit propietarul delicventului care si-a cerut scuze in multe feluri .... si-a promis solemn ca nu mai parcheaza "abuziv" ever-never

cred ca m-a ajutat foarte mult faptul ca pe vremea aia (prin 2001) aveam 100+ Kg la 1.83 inaltime si-n plus eram neras de 72 h ca avusesem un kaka de proiect de predat la job, si ca din intamplare am coboratat din masina cu "antifurtul" (chestia aia de se prndea de pedala & volan) in mana dreapta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator redscarlet

@tarzy

Well... good point. Numai ca la mine delicventii sunt ba un megane, ba un mercedes, fac cu schimbul. Oricum, chiar imi trebuia shufa. :grin:

Link spre comentariu

pai da ... da m'neavoastra aveti 4x4 si reductor

ceva spatiu de manevra .... si sa foe si LC ca tot reusiti

mai naspa acum cu borduriada asta .... ca trebuie sa-l parchezi numa pe locuri special amenajate ptr traversarea liniei de tramvai

Link spre comentariu

Vizitator koala
... ai carlig in spate ? ... nu tre' sa ii tractezi, e de ajuns sa dai cu spatele pana face poc plasticu' lor ... garantat ca a doua oara nu mai parcheaza acolo !
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

traiasca 1 decembrie, parada PULII si conducatorul iubit ......va muma-n-cur de politruci si imbecili.

dar exista si dreptate pe lumea asta.....pe bd 1 mai a nimerit 1 coloana militara care s-a blocat in trafic :fg1

Link spre comentariu

traiasca 1 decembrie, parada PULII si conducatorul iubit ......va muma-n-c.r de politruci si imbecili.

dar exista si dreptate pe lumea asta.....pe bd 1 mai a nimerit 1 coloana militara care s-a blocat in trafic :fg1

acuma avem conducatori iubiti ...... :bleah

jigodile dreacu !!!! :P

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare