Mugur Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 "Buna ziua ti-am dat, BELEA mi-am CAPATAT !"... :roll: 8) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 @ Mugur ...Si eu te iubesc. :ang :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Ca tot veni vorba de locuri de parcare... ocupate. Ce fel de troliu trebuie sa imi cumpar ca, in miez de noapte, cand ajung cateodata acasa, sa trag cate o masina, parcata "regulamentar" pe locul meu? :ang3 Sau, ma rog, ce alta solutie am, din punctul vostru de vedere? nu trebuie musai troliu .... o sufa mai zdravana e de ajuns procedura are urmatorii pasi: 1. se "cupleaza" masina "delicventa" de acaretul din dotare 2. se cupleaza 4x4 si daca e cazul chiar reductorul la acaret 3. scoate din parcare prin stil smuls masina inculpata .... daca e cazul se fac manevre prin cuplari succesive .... fata spate 4. se tracteaza "delicventul" in plin bulevard si este "parcat" perpenticular pe ambele linii de tramvai personal .... nu am fost nevoit sa aplic decat primii 3 pasi .... e drept ca acaretul era o dacie veche .... iar delicventul un Tico pana sa fac pasul 4 a venit propietarul delicventului care si-a cerut scuze in multe feluri .... si-a promis solemn ca nu mai parcheaza "abuziv" ever-never cred ca m-a ajutat foarte mult faptul ca pe vremea aia (prin 2001) aveam 100+ Kg la 1.83 inaltime si-n plus eram neras de 72 h ca avusesem un kaka de proiect de predat la job, si ca din intamplare am coboratat din masina cu "antifurtul" (chestia aia de se prndea de pedala & volan) in mana dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 @tarzy Well... good point. Numai ca la mine delicventii sunt ba un megane, ba un mercedes, fac cu schimbul. Oricum, chiar imi trebuia shufa. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 pai da ... da m'neavoastra aveti 4x4 si reductor ceva spatiu de manevra .... si sa foe si LC ca tot reusiti mai naspa acum cu borduriada asta .... ca trebuie sa-l parchezi numa pe locuri special amenajate ptr traversarea liniei de tramvai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Lasa, ca stiu eu o zona unde nu prea are masina de rosal loc sa treaca... si mereu iese scandal. Acolo vor fi, in loc de linia de tramvai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 ... ai carlig in spate ? ... nu tre' sa ii tractezi, e de ajuns sa dai cu spatele pana face poc plasticu' lor ... garantat ca a doua oara nu mai parcheaza acolo ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Well... inca nu am carlig... insa mi-a mai venit o idee. Nu am uitat chimia din liceu... ceva acizi... discret si elegant. :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 traiasca 1 decembrie, parada PULII si conducatorul iubit ......va muma-n-cur de politruci si imbecili. dar exista si dreptate pe lumea asta.....pe bd 1 mai a nimerit 1 coloana militara care s-a blocat in trafic :fg1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 traiasca 1 decembrie, parada PULII si conducatorul iubit ......va muma-n-c.r de politruci si imbecili. dar exista si dreptate pe lumea asta.....pe bd 1 mai a nimerit 1 coloana militara care s-a blocat in trafic :fg1 acuma avem conducatori iubiti ...... :bleah jigodile dreacu !!!! :P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate